trojan2210 0 Posted March 18, 2010 trebao bih pomoc, stavio sam u passata 3bg origigi gamma V i zeza me to da se radio nece palit na kontakt, ako se kljuc izvadi iz brave i odmah stavi na prvi zub ili kontakt tada hoce ali ako se priceka par sekundi onda jedino na gumb se upali, pogledao sam instalaciju, stalni plus i plus preko bravu mu je dobar, dali ima jos neko napajanje i nesto neznam, sa prijasnjim radiom nisam imao tih problema, dali mozda ima kakve veze sto nije od tog auta pa mu ne pusti ( izvaden je iz bore) unaprijed zahvaljujem Share this post Link to post Share on other sites
kerabek 0 Posted March 18, 2010 (edited) pa ti radiji imaju miljon kombinacija. ak se pali na gumb, nece na kljuc se ugasit. ak ga ugasis na gumb, nece se na kljuc upalit. igraj se. mislim da si samo uso u krivu petlju. sve pogasi, daj kontakt, ak se nije upalio - push d batn, izvuci kljuc - trebo bi se ugasit. onda opet daj kontak - trebo bi se upalit. il sam posve krivo svatijo deproblematizaciju problematicnog problema zice nemas kaj mjenjat ono zuta-crvena crvena-zuta jer je original radio. JEDNIO!!! osigurac s ljeve strane u armaturi. dole negdi bi trebo bit. provjeri koj ti je zgoren pa ga zamijeni. pa nam javi jel pomoglo. ima jedan osigurac kaj provodi x kontakt bla bla. daj najdi neki zgoreti osigurac pa se ocituj. Edited March 18, 2010 by kerabek Share this post Link to post Share on other sites
toniBW 0 Posted March 18, 2010 provjeri ovo sta ti je kolega kerabek rekao i provjeri jos dal imas oba dva + na iso konektoru koji su ti ovde na slici: jer na nekim instalacijama na mjestu gdje pise safe nije doveden +. Share this post Link to post Share on other sites
..:cic-VT:.. 0 Posted March 18, 2010 provjeri ovo sta ti je kolega kerabek rekao i provjeri jos dal imas oba dva + na iso konektoru koji su ti ovde na slici: jer na nekim instalacijama na mjestu gdje pise safe nije doveden +. tako je Ub+ i safe mogu bit sa iste žice znači stalan plus a S Kont mora biti izveden +preko brave tj, kontakt ak ti kaj zapne cimni me na pm ja sam ga sebi stavljal u vento prije dva dana Share this post Link to post Share on other sites
trojan2210 0 Posted March 18, 2010 (edited) tako je Ub+ i safe mogu bit sa iste žice znači stalan plus a S Kont mora biti izveden +preko brave tj, kontakt ak ti kaj zapne cimni me na pm ja sam ga sebi stavljal u vento prije dva dana u instalaciji je onda problem jer ja imam na s kont stalnu i na safe a ub+ mi je + preko brave, evo sad sam isao gledati u raspored instalacije starog radija i tocno je ub+ i skont su im na suprotnim mjestima, nisam opce obracao paznju na to hvala na pomoci Edited March 18, 2010 by trojan2210 Share this post Link to post Share on other sites
..:cic-VT:.. 0 Posted March 19, 2010 nema na čemu,uvijek Share this post Link to post Share on other sites