smmania 0 Posted March 18, 2010 evo ga prvi problem kako sam mijenjao razvodnik izgleda da sam pomako iz faze sve to skupa e sad mene zanima kako bi meni to najlakse bilo stavit u fazu? auto uhvati al puca iz auspuha i baca crni dim radi se o benzincu 1.6 karb sa duje Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted March 18, 2010 Jesi mijenjao kompletan razvodnik ili samo kapu? Ako je kapa pogledaj da nisi fulao redosljed žica... A ako si kompletan razvodnik mijenjao.. možda si ga okrenuo za 180*... a sad to je malo teže za objasnit kako fazirati motor... Share this post Link to post Share on other sites
smmania 0 Posted March 18, 2010 mijenjo sam kompletan razvodnik....... hmmm ajde molim te mi objasni ako nije problem volio bi znat za ubuduce.. Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted March 18, 2010 skini poklopac zupcastog onaj gornji i na remenici od bregaste imas oznaku, zarez koji ti se mora poklopiti sa zazorom na onoj plastici iza te remenice (stegnuta je s prvim sarafima poklopca ventila) okreci motor na radilici ili stavi u petu brzinu i lagano ga gurkaj prema naprijed da se motor vrti dok ne dodje do oznake kad si poklopio oznake remenice i te plastike provjeri na getribi na onu gornju rupu na zamasnjaku takodjer mora biti crtica na sredini te rupe ima strelica e to je faza zatim skini razvodnu kapu i rotor onaj dio s kontaktima ti mora biti u smjeru prvog kabla svjecice, znaci pogledaj koji je prvi kabel na kapi i ako fula malo pomici razvodnik dok ne namjestis ako je previse fulano onda izvadi razvodnik i namjesti rotor prema kapi to je najjednostavniji nacin za koji trebas samo kljuc 13 i dobru volju kad sve to namjestis paljba nadam se da sam pomogao Share this post Link to post Share on other sites