NeniGTI 0 Posted April 9, 2010 nisam mogel dojti na meet,bil sam u Osijeku pa nisam mogel a nisam niti znal jer nisam net onda imal.... ko je za da bude drugi vikend opet meet?? Share this post Link to post Share on other sites
GHOST RIDER 0 Posted April 21, 2010 Kaj je društvo, pa ni vrag da ste zaboravili na ovaj topic??? :huh: Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted April 21, 2010 ja unedjelju mečem vr lip pa nakon toga mogu na meet dojti,sa ovakvim ruglom no way Share this post Link to post Share on other sites
matija_1988 0 Posted April 21, 2010 ja unedjelju mečem vr lip pa nakon toga mogu na meet dojti,sa ovakvim ruglom no way i ja sam zadnju haubu zmenil! ja sam za, da ponovimo druženje ali bez tekućeg rješenja nikud Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted April 22, 2010 evo da ja dodam jedan prijedlog pa nek se raspravlja pošto imamo (TGPN2) dobar prijateljski odnos sa West gateom mogli bi dogovoriti subotnji meet na njihovom parkingu nije daleko ekipi iz zagorja a nije daleko ni ekipi iz Zagreba, Zaprešića i moglo bi nas se skupiti dosta tak da se nemora bas svaki put do bille vjerujem da bi bilo zanimljivo imati meet u blizini koji obuhvaca nekoliko podrucja jer je pocelo da svaki grad ili opcina ima svoj meet pa je na njima odaziv dosta mali a ovako bi moglo biti zanimljivo ovo je samo prijedlog al moglo bi upalit Share this post Link to post Share on other sites
bojan24 0 Posted April 22, 2010 (edited) ovu subotu? npr u 17h Edited April 22, 2010 by bojan24 Share this post Link to post Share on other sites
volja 0 Posted April 23, 2010 dal bude išta od tog,vidim da baš niko nije zainteresiran,kaj nikom ne paše termin kak je moj susjed Bojan predložil Share this post Link to post Share on other sites
zvona 0 Posted April 29, 2010 dal bude išta od tog,vidim da baš niko nije zainteresiran,kaj nikom ne paše termin kak je moj susjed Bojan predložil kaj se mene tice ja sam za :fakjea :fakjea ajde ekipa koja je bila prosli put di ste Share this post Link to post Share on other sites
Žac 0 Posted April 29, 2010 Nisam 100% siguran al može. Share this post Link to post Share on other sites
matija_1988 0 Posted April 29, 2010 ovu subotu sam na ivančici... nemerem Share this post Link to post Share on other sites
bojan24 0 Posted April 29, 2010 jel radi WG opće (prvi maj)? Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted April 30, 2010 jel radi WG opće (prvi maj)? pa praznik rada je,tak da kolko mislim ne radi ništa Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted April 30, 2010 pa praznik rada je,tak da kolko mislim ne radi ništa po meni je to nebitno jer nisam mislio naci se u West gateu nego na njegovom parkingu da napravimo meet nesto tipa bille koji bi se bez najave odvijao svaki vikend u npr. 19 h pa tko moze ce naletiti btw west gate vjerovatno ne radi al u njemu radi bowling skoro stalno evo ak ste za, a po ovim gore komentarima mi se cini da jeste moze u ovu subotu al mi je rano u 17h dan je dug pa ak nije frka u 19h ak ste za javim svojoj ekipi Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted April 30, 2010 ja nemrem,a i blesavo mi je da se 2tjedna tu nitko ne javlja i onda dan prije ajmo se najti...meni je 19h prekasno pogotovo subota,možda da je 17h bi bilo puno bolje ili čak nedjeljom malo nakon ručka pa se svi najdemo,malo se podružimo i doma Share this post Link to post Share on other sites
zvona 0 Posted April 30, 2010 ja nemrem,a i blesavo mi je da se 2tjedna tu nitko ne javlja i onda dan prije ajmo se najti...meni je 19h prekasno pogotovo subota,možda da je 17h bi bilo puno bolje ili čak nedjeljom malo nakon ručka pa se svi najdemo,malo se podružimo i doma meni svakak pase, samo da se nademo :respekt :fakjea Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted April 30, 2010 Samo sam dao prijedlog jer u 17h je jos debeli dan za napravit nesto a i oni koji subotom rade i neka mala obvezica i nestigne A ti WilD jel to za svaku subotu nemozes ili samo ovu? jer ja sam to predlozio da se napravi neka tjedna tradicija subotom u 19h da se to zna za vijeke vjekova i da se nemora specijalno najavljivati svaki put a isto tako ne velim da cu i ja moci svaku subotu doci tko moze dolazi i zna da ce uvijek netko biti tamo a nije nam daleko Share this post Link to post Share on other sites
zvona 0 Posted May 1, 2010 (edited) kaj bumo danas onda imali ili ne. aj ja cu popis sastaviti ko dolazi. ZNACI WEST GATE PARKING 17h a onaj ko nemre jbg kaj sada nije smak svijeta :fakjea :fakjea 1. Zvona (ziherača 100 posto) 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. itd Edited May 1, 2010 by zvona Share this post Link to post Share on other sites
Žac 0 Posted May 1, 2010 Kaj nije bolje u 19h,u 17 bu još sunce picilo ko bedasto. Share this post Link to post Share on other sites
zvona 0 Posted May 1, 2010 Kaj nije bolje u 19h,u 17 bu još sunce picilo ko bedasto. ev kak je Doktor Žac predlozio u 19h kod west geta. dali se ekipa slaze sa time. ako se slaze ja sam popis napravio pa onda se pribiljezite :zivio :zivio Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted May 1, 2010 (edited) pa 1. maj je ja nemrem,treba peći i gemište spiti Edited May 1, 2010 by tihca Share this post Link to post Share on other sites
zvona 0 Posted May 1, 2010 (edited) ev ja cu sada slati pm-ove pa cu napisati koliko mi ih se javilo :-) ev ja sam poslao pm-ove ekipi ak sam koga zaboravio isprike unaprijed. e sada ko odgovori da ide, ja sastavljam popis i ak nas je dosta idemo moze tako :zivio :fakjea :fakjea Edited May 1, 2010 by zvona Share this post Link to post Share on other sites
KlokanJack 0 Posted May 1, 2010 Eh, da imam kako i ja bi se zaletio na meet... al jbg jos 2 tjedna do vozacke.. Onda se vidimo pa da i ja konacno upoznam ZAGORSKI VW TEAM Share this post Link to post Share on other sites
zvona 0 Posted May 1, 2010 Eh, da imam kako i ja bi se zaletio na meet... al jbg jos 2 tjedna do vozacke.. Onda se vidimo pa da i ja konacno upoznam ZAGORSKI VW TEAM oces da ja dodem po tebe ak ce bit meet Share this post Link to post Share on other sites
KlokanJack 0 Posted May 1, 2010 oces da ja dodem po tebe ak ce bit meet lol ma ne treba, vidjet cemo se kad tad.. Inace sam ja u ZG kroz tjedan u skoli tak da ih vidim dosta iz cluba.. samo se nikom ne javim.. Share this post Link to post Share on other sites