zvona 0 Posted June 22, 2010 (edited) kaj mislite ovu subotu ista lokacija isto vrijeme za decke koji nisu bili ???? Edited June 22, 2010 by zvona Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted June 23, 2010 ja sam više tam za 2 tjedna znači za 4.7. ,to bi trebalo biti dosta vremena da si svaki isplanira???? Share this post Link to post Share on other sites
GHOST RIDER 0 Posted June 25, 2010 A kome bi odgovaralo ovu nedjelju??? Share this post Link to post Share on other sites
zvona 0 Posted June 25, 2010 kaj se mene tice moze, samo kaj ne garantiram da cu doc sa ventom nego sa PEUGEOTOM nazalost :angry: Share this post Link to post Share on other sites
GHOST RIDER 0 Posted June 25, 2010 Ak očete, napravimo popis pa ak nas bude premalo bumo odgodili! 1. GHOST RIDER 2. 3. 4. 5. 6. ... Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted June 26, 2010 neznam meni je opet turneja od kafane do kafane,al ko zna,bum probal.... Share this post Link to post Share on other sites
zvona 0 Posted June 26, 2010 Ak očete, napravimo popis pa ak nas bude premalo bumo odgodili! 1. GHOST RIDER 2. ZVONA ( sa peugeotom cu doc) 3. 4. 5. 6. ... Share this post Link to post Share on other sites
KlokanJack 0 Posted June 26, 2010 ufff, ja sam pozabil na temu uopce... Ja bi dosel, ali imam 5.7. popravni, tak da sve poslje mi odgovara... Joooj, ajd da i ja konacno upoznam nekog od ekipe... Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted June 26, 2010 neznam meni je opet turneja od kafane do kafane,al ko zna,bum probal.... meni je isto tak od četvrtka btw GHOST RIDER poslal sam ti pm ono kaj smo zadni put na meet-u pričali Share this post Link to post Share on other sites
crna pantera 0 Posted June 26, 2010 zvona jesi za kavicu u ponedeljak u pregradi Share this post Link to post Share on other sites
zvona 0 Posted June 26, 2010 zvona jesi za kavicu u ponedeljak u pregradi moze ali poslije 5pm zato kaj delam do 4 Share this post Link to post Share on other sites
crna pantera 0 Posted June 27, 2010 moze ali poslije 5pm zato kaj delam do 4 bum probal ak nebum mogo onda jen dan za vikend more??' Share this post Link to post Share on other sites
zvona 0 Posted June 27, 2010 bum probal ak nebum mogo onda jen dan za vikend more??' ok :fakjea Share this post Link to post Share on other sites
GHOST RIDER 0 Posted July 10, 2010 Alo društvo... Oćemo ovu nedjelju smislit šta?? Share this post Link to post Share on other sites
zvona 0 Posted July 10, 2010 Alo društvo... Oćemo ovu nedjelju smislit šta?? moze, ja sam za Share this post Link to post Share on other sites
matija_1988 0 Posted July 10, 2010 ne znam dal budem mogel Share this post Link to post Share on other sites
GHOST RIDER 0 Posted July 11, 2010 a bu kej? Mislim da nebu niš...nema zainteresiranih. ( Share this post Link to post Share on other sites
crna pantera 0 Posted July 11, 2010 a bu kej? ak očeš platiti pijaču moreš i tuj na humu.. Share this post Link to post Share on other sites
karabaja16v 0 Posted July 13, 2010 ak očeš platiti pijaču moreš i tuj na humu.. niš nebu dok se neko ne dogovori,dva-dva,pa ko oče nek navrne.kava ili bilo kaj ... Share this post Link to post Share on other sites
KlokanJack 0 Posted July 13, 2010 ak se kaj dogovorite, nek mi neko javi na PM, htel bi i ja ekipu upoznati konacno... (a i da vam pokazem svojega truleksa..) I da, ja sam vam u Zaboku u JOKERU svaki dan... hahaha nasel sam si novi hobi.. Share this post Link to post Share on other sites
zvona 0 Posted July 13, 2010 yo ekipo, kaj mislite ova nedelja oko 5 popodne ZABOK kod REGENERACIJE znaci staro mjesto ev ja cu staviti popis ko ide, pa ko oce ..... 1. ZVONA (ali dolazim sa peugeotom) 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. ..... Share this post Link to post Share on other sites
matija_1988 0 Posted July 13, 2010 mene nema nažalost, imam drugih obaveza.... Share this post Link to post Share on other sites
zvona 0 Posted July 13, 2010 mene nema nažalost, imam drugih obaveza.... a jbg matija, ali rescpekt na gemistu :zivio Share this post Link to post Share on other sites
crna pantera 0 Posted July 13, 2010 nemrem ni ja..radni vikend Share this post Link to post Share on other sites