1 1
bezimeni

vw polo 6r 2010

Recommended Posts

natanko ja na tifonu i nakon nekih 200-300 metara mi auto ko da gubi snagu nemoze ono potegnut i upali se ona lampica ko sa 2 kruzica i onda ova http://img17.imageshack.us/img17/3909/456tjl.jpg a ova prva se ugasi a ova svjetli i tako stalno i zovem servis i oni popodne dodu po njega i ja im odmah kazem za 5 brzinu jer mi se mjenjac treso to mi je od odmah cim sam ga uzeo ali nisam znao jel mozda treba tako ili ne jer je ovo bio satl za moj bivisi polo, i sad kazu kao za te lampice da su mi se upalile jer je bilo kao prljavo gorivo ali neznam kod nas tifon ima najbolje gorivo, i kazu za 5 brzinu da neznaju kako to treba izgledat ali da im dolazi jos jedan polo pa da ce usporedit, i zovu oni mene kao da je zamasnjak ima lufta i da su skinuli cjeli mjenjac i da su danas narucili drugi i da im preksutra dolazi. auto nema sad ni 2 mj i 4300 km stvarno nemam rijeci oni su meni dali seriski neispravan auto ne kuzim, da sam neki koji se ocu ono prijetit ili neznam sta oni bi mogli mozda jebeno naj... sta vi kazete na ovakvu situaciju???

natanko ja na tifonu i nakon nekih 200-300 metara mi auto ko da gubi snagu nemoze ono potegnut i upali se ona lampica ko sa 2 kruzica i onda ova http://img17.imageshack.us/img17/3909/456tjl.jpg a ova prva se ugasi a ova svjetli i tako stalno i zovem servis i oni popodne dodu po njega i ja im odmah kazem za 5 brzinu jer mi se mjenjac treso to mi je od odmah cim sam ga uzeo ali nisam znao jel mozda treba tako ili ne jer je ovo bio satl za moj bivisi polo, i sad kazu kao za te lampice da su mi se upalile jer je bilo kao prljavo gorivo ali neznam kod nas tifon ima najbolje gorivo, i kazu za 5 brzinu da neznaju kako to treba izgledat ali da im dolazi jos jedan polo pa da ce usporedit, i zovu oni mene kao da je zamasnjak ima lufta i da su skinuli cjeli mjenjac i da su danas narucili drugi i da im preksutra dolazi. auto nema sad ni 2 mj i 4300 km stvarno nemam rijeci oni su meni dali seriski neispravan auto ne kuzim, da sam neki koji se ocu ono prijetit ili neznam sta oni bi mogli mozda jebeno naj... sta vi kazete na ovakvu situaciju???

da ti nije nes slicno ko kod mene

ugl imas garanciju i pici u servis i gnjavi

moguce da je od goriva meni se to upallo i ugasilo

servis i budi uporan

zalosno kako su se auti poceli nekvalitetno proizvodit. sta ce tek biti za 10g.

zalosno kako su se auti poceli nekvalitetno proizvodit. sta ce tek biti za 10g.

da kuzis ti to aj hvala bogu ono imam 4 god garanciu ali nisam bas sad kupio auto da mi bude po servisima

stvarno ono bar neka mi daju onda jedne zimske gume hahahah mozda im oprostim

da ovo za lampice mislim da imamo iste probleme ma auto je kod njih vec 5 dana

jbt serviser kad nezna kako treba izgledat mjenjac nego mora usporedivat

najrade bi im reko da necu taja uto vise nego da ocu nov

a sta ce biti kad prode garancija a on se kvari ko lud. pa ima da bankrotiras. cuo sam vec toliko gresaka na novim autima da uopce neznam kako se nekome isplati dati garanciju kad vise nemozes ni natocit auto a da ne pocme divljat

a sta ce biti kad prode garancija a on se kvari ko lud. pa ima da bankrotiras. cuo sam vec toliko gresaka na novim autima da uopce neznam kako se nekome isplati dati garanciju kad vise nemozes ni natocit auto a da ne pocme divljat

ma prodat cu ga prije 4 god samo da se zakoni promjene vise 105 ks

polako ljudi, koja to prva serija auta nije imala problema? il se kecu kvarila abs pumpa? il corradu parking senzori? komfor, brzina, snaga... nemre i ovce i novce. to ko da velis, jebate, prije 30 godina su se kompovi puno manje grijali i kvarili. da, jesu. i mogli su u dva dana podijelit 2 jedno i pol znamenkasta broja.

nemoze se pokvarit ono cega nema

dobro kerabek veli

Tehnologija napreduje ogromnom brzinom i umjesto da imamo sve kvalitetnije automobile oni postaju velike križaljke i labirinti mogućih kvarova. A zašto?? Jer mu moraju nabubat svu moguću opremu koja i treba i netreba i naravno ti silni gadgeti dižu cijenu automobila pa proizvođač štedi na onom šta se ne vidi(Motor, mijenjač. ovijes, upravljanje).

Umijesto da pričaju viceve o smiješno niskim potrošnjama zašto ne kažu da su uložili dodatan napor kako bi automobil bio pouzdan???

Zato jer to ne prodaje auto, bitno da mi sijedalo vibrira kad prelazim iz trake u traku.... :punk

ali cemu tolika osjetljivost na gorivo. ako nesmijes natocit tamo gdje ti hoces ili ti je usput, nego moras birat odredene pumpe di kad natocis nece svijetlit sve moguce lampice. tko tu koga sluzi? auto covjeka ili obrnuto?

da kuzis ti to aj hvala bogu ono imam 4 god garanciu ali nisam bas sad kupio auto da mi bude po servisima

................................................................................

.............................................................

ha

ha

ha

ja sam odškolovao pola Hrvatske sa svojim autom

ali cemu tolika osjetljivost na gorivo. ako nesmijes natocit tamo gdje ti hoces ili ti je usput, nego moras birat odredene pumpe di kad natocis nece svijetlit sve moguce lampice. tko tu koga sluzi? auto covjeka ili obrnuto?

pa nije auto kriv nego benzinska. fala bogu da je osjetljivost velika na male promjene. formula 1 ne radi na sobnoj temperaturi zbog tolerancija koje su nastelane bas na radnu temp motora.

pa nije auto kriv nego benzinska. fala bogu da je osjetljivost velika na male promjene. formula 1 ne radi na sobnoj temperaturi zbog tolerancija koje su nastelane bas na radnu temp motora.

gle nije to formula 1. taj auto (i svi drugi koji su tak osjetljivi)bi trebao radit svugdje u svijetu tocen na bilo kojoj benzinskoj a ne da moras birat na kojoj ces tocit. mislim da su ipak mogli postavit granice tolerancije malo sirije jer ovo po mojem misljenju nema smisla. nije svugdje isto gorivo pa cak ni na istim pumpama sigurno nije uvijek iste kvalitete. nedaj boze da se nades negdje gdje nema omv ili tifon benziske i moras natocit na ininoj pumpi. i sta onda? cuka, skace, pali lampice i sto cuda. samo komplikacije bezveze

nije formula 1, al ga ti i mozes zapalit i na -20. i nije kriv auto nego benzinske, odnosno drzava. jos prije par godina vani se dozvoljavalo 30 milinečega po nečemu (mislim da 30mg sumpora po litri nafte) a kod nas je dozvoljeno 300. kak ocekujes da vw moze udovoljit svima? o kakvom ti cijelom svijetu pricas. ako jos i pise da auto zahtijeva i ispunjava euro (nemam pojma, valda 10) normu. bas se svabima jebe za trziste na kojem u najboljim godinama nije prodalo sveukupno 90 tisuca auta. oni se brinu za njemacko i americko trziste. a mi nek si izvolimo popravit gorivo. nego ima da trosi 2 litre. trafo ulja. kak da ne. svedite se u okvire.

Da,istina,čak neki proizvođači (mislim da Renault) nisu isporučivali neke varijante motora za naše tržište baš zbog tog velikog udjela sumpora

znam ja da je nase gorivo takvo kakvo je i da je kod njih daleko kvalitetnije, ali ako vec salju aute na nase trziste zar nebi bilo bolje da zadovoljava neku prijasnju normu ali bar da radi na to nase gorivo "europske" kvalitete.

i to je isto istina, pricekaj update softwarea pa ces vidit. vjerujem da ce bit bolje. razvoj letova u svemir je iso metodom pokusaja i promasaja. di nece novi auti. (ciji je razvoj daleko jeftiniji, da nebi neko opet mislio da ja govorim kako su sputnik i polo jedno te ista stvar)

Fora je uštede.....žele napravit što bolji auto za manju cijenu...mora se to pokazat negdje....pogotovo kod izlaznih modela....bilo kojeg tipa vozila...eh kad ne bi imali troškova proizvodnje i popravaka...nego da sada odmah naprave novi novi polo...i testiraju ga 3 godine..i kad izađe da je to gotov siguran proizvod onda bi to bilo super....al naravno to se ne može u stvarnom svijetu dogodit.....želja kupaca....izgleda...konkurencije i tehnologije datog trenutka koči takav način proizvodnje......i naravno računanje zarade od popravaka i dijelova

stvarno ono bar neka mi daju onda jedne zimske gume hahahah mozda im oprostim

da ovo za lampice mislim da imamo iste probleme ma auto je kod njih vec 5 dana

jbt serviser kad nezna kako treba izgledat mjenjac nego mora usporedivat

Pa cuj, nemas kaj prigovarati na zamasnjak koji je felsan vec u proizvodnji, takve greske su se desavale i na mercedesima prije 20-30 god... Problem bi bio da se ispavni raspadne nakon 50k km... Kaj se tice cistoce goriva, ja tocim ponekad OMV ES100, a uglavnom INA ES95 i nikad mi se nikakva lampica u 31k km nije upalila zbog goriva...

Da ali su to sada novi auti, golf 6 i novi polo....6?...uglavnom imaju dosta stvari za ekologiju....i čuda raznih

Da je gorivo smeče,jest,ali čovjek je več pet dana bez auta,a sigurno mu treba kao i svima nama. Auto je takoreči nov,trebali bi ovi u servisu da mu dadnu neko zamjensko vozilo dok njegovo ne poprave,kad več ima garanciju.

Guest dyskolia

nisam strucnjak, ali mislim da to nije od goriva. onda bi svaki auto tako krepavao i nitko ne bi bas dugo vozio novoga Golf ili Pola. nema bas svagdje OMV ili Tifon pa bi sam odlazak na drugu pumpu znacio propast za auto.kod mene u blizini je INA i viđam i nove i stare aute da toce pa voze, ja osobno idem u drugi grad na Tifon iako je auto iz '95. postoji i puno auta sa greskama pogotvo ako je neka nova serija...pa evo u zadnje vrijeme same neke afere oko proizvođaca, ne valja abs sustav pa softver nije kompatibilan i ko zna sta jos....

dok je garancija ne treba se brinuti previše...

dok je garancija ne treba se brinuti previše...

da to su i meni rekli ali opet ono auto mi je vec 10 dana na servisu i oni jos neznaju sta je

meni se tresla 5 brzina i rekli su da zamasnjak ima lufta i on to narucili danas im to stiglo i oni to sve namjeste i kazu da on trese jos uvjek i da im u ponedeljak stize kao neki najbolji majstor tamo pa da ce on to vidjet ako ne da ce narucit cjeli mjenjac novi i sad ja neznam ono place mi se majke mi, onda bi im jeb. svima mamu tamo, neznam stvarno sta da radim jbt auto kad ga ti diras nakon 2 mj, nikad to nece biti ko iz tvornice bar ja tako mislim

1 1