1 1
bezimeni

vw polo 6r 2010

Recommended Posts

Da ali su to sada novi auti, golf 6 i novi polo....6?...uglavnom imaju dosta stvari za ekologiju....i čuda raznih

Moj je sklopljen zadnjih dana lipnja 2008. :) Inace se lampice znale zbog goriva paliti i na starijim autima.

da to su i meni rekli ali opet ono auto mi je vec 10 dana na servisu i oni jos neznaju sta je

meni se tresla 5 brzina i rekli su da zamasnjak ima lufta i on to narucili danas im to stiglo i oni to sve namjeste i kazu da on trese jos uvjek i da im u ponedeljak stize kao neki najbolji majstor tamo pa da ce on to vidjet ako ne da ce narucit cjeli mjenjac novi i sad ja neznam ono place mi se majke mi, onda bi im jeb. svima mamu tamo, neznam stvarno sta da radim jbt auto kad ga ti diras nakon 2 mj, nikad to nece biti ko iz tvornice bar ja tako mislim

Meni su getribu skidali i raskapali ju skroz jer je slinilo ulje, na kraju ispalo da ju samo treba prebrtviti i to je to... Auto ide ko urica i dalje...

Pa imas garanciju nemoze ti to nitko osporiti. Nadalje vjerujem da ti oni zele pomoci, a ne zahebati. Nisu oni krivi sto je tvornica napravila nesto izvan tolerancija. Ako je posao profesionalno napravljen to je kao iz tvornice.

A vise nije mjerodavno da je novi auto savrsen, pogledaj po netu kakvi su sve probleme imali passati...

Znam da si ogorcen (i ja bi bio), em je novi auto, a i tesko je bez auta biti danasnje vrijeme...

Sretno u popravku! :palacg

1 1