0
smmania

duple frge na 1.6

Recommended Posts

kolko bi se to bolje ponasalo i islo? kolka bi bila potrosnja npr sa dell 40-tkama

Citao sam dosta topica tvojih o motoru,kak nevalja i to.Radije prvo sredi motor il ubaci nes jace pa se igraj s frgama :palacg

Na motoru mu je neispravna frga, zato i želi stavljati duple..time riješava problem.. :rolleyes:

smoki ti je to elegantno saopčio :D time bi nestali svi problemi ......

nema se novaca inace bi mi to bila prva opcija... a sta se tice karbosa to je cisto radi informacije...

nema se novaca inace bi mi to bila prva opcija... a sta se tice karbosa to je cisto radi informacije...

redovito se prica kako se nema love a kupuju se stvarcice za limene ljubimce... sorry ali moje misljenje je da si mogao dodat koju kunu i umjesto auspuha uzet carbose pa bi imao ispravan auto koji vozi a ne problematican auto koji bruji... NHF

Bolje nek si kupi novu frgu i ustedi i vremena i para.1.6b se ne isplati tunirat.

Filipe opet iz iskustva pričaš?? Ništa se ne isplati tunirat, ovisi kako gledaš..

1.6b i 1.6d isti ku..ac,ne isplati ih se cjunirat

A gle ak tak gledaš neisplati se ni jesti, jel češ tak to posr.t nakraju. Ako bi on sa tim karbosima rješio problem isplati mu se.

prodaje neko s foruma pierburg 2e nov za 600 kn.nek si to kupi.

Prodaje netko i 1.8T, daj si ti to kupi...kakvi odgovori,ajme... :rolleyes:

@frenki - :zivio

Jesam, jako sam sretan..ako dečko želi staviti duple frge i tako riješiti svoj problem ja se u potpunosti slažem s njim, samo naravno kao i svaki puta kad se otvori topic o duplim frgama nitko neće pomoći..

A za felge imaš pm.. :palacg

onaj problem sa aka karbom je rijesen bio je problem u struji auto sad radi najnormalnije..... nisam pito da pametujes vw_golf_gtd NHF nego informaciju za karbose...

onaj problem sa aka karbom je rijesen bio je problem u struji auto sad radi najnormalnije..... nisam pito da pametujes vw_golf_gtd NHF nego informaciju za karbose...

nisam ja ni pametovao, ako si tako skuzio onda ti se ispricavam nego sam iznesao svoje misljenje ali ako ga ne uvazavas onda reci... nema beda... :zivio

Filipe tebi je stvarno dosadno doma a? Koji se vrag pravis stalno pametan...ako neznas bolje suti nego pricas gluposti....

Ako covjek pita onda valjda pita jer mu to treba, a ne da mu ti govoris da su kupi drugi motor... :palacd

Guest gogiiii

TKO STAVLJA FRGE NE PITA ONDA ZA POTROSNJU................ :bravo

TKO STAVLJA FRGE NE PITA ONDA ZA POTROSNJU................ :bravo

ocito da neki ne razmisljaju o tome...

imas na starim alfama karb vertikalne,budu po 2 dupla, na boxer motorim,na nekim cak i horizontalni budu,al nisam sig,neki dan sam prico s alfasudmestrom,al nisam popamtio njihove te brojeve,75-33-150ovo,140ono...mislim da ces tak najjeftinije dobit karb,a vecinom su 40tke,samo onda napravis usisnu granu,dobro izoliras od auspuha,i teraj misko....

nije ni taj 1.6 los motor, mozda malo kemije,i ide to...

sjecam se jednog sto smo radili,na nekom holy carb,nesto ogromno covjece,al se vrtio ko lud...

Filipe tebi je stvarno dosadno doma a? Koji se vrag pravis stalno pametan...ako neznas bolje suti nego pricas gluposti....

Ako covjek pita onda valjda pita jer mu to treba, a ne da mu ti govoris da su kupi drugi motor... :palacd

Ma to i ja hoću reći cijelo vrijeme ali očito on to ne kuži, ni nakon ban-a se nije niš popravio...

Jesam, i ja sam otvorio topic o duplim frgama ali zato jer imam jedan motor koji mi stoji doma i dvogrle karbove koji stoje pa sam mislio složiti nešto za jedan drugi auto..na kraju sam odustao jer su svi bili protiv..

@ramljak - imao je frend alfu 33 boxer, 1.5 motor brijem i gore duple frge 40-ke ak se ne varam..

Edited by smoki

Na Alfama 75-ticama su vam 40 i 45 horizontalne frge,ako nekome treba ima mi kolega dva para 40-tki.

0