0
volja

problem abs golf 2

Recommended Posts

evo ovak,kad kočim upali mi se lampica od abs i od ručne kočnice na 2 sec i onda se ugase,promjenio sam oba releja,osigurače,ulje u kočnicama,stavio drugi kompjuter abs,prekidač na papučici i opet isto,abs nekad radi nekad ne,dal je možda centrala abs,dal je imao tko takav slučaj,auto je golf 2 gti,16v,pl

evo ovak,kad kočim upali mi se lampica od abs i od ručne kočnice na 2 sec i onda se ugase,promjenio sam oba releja,osigurače,ulje u kočnicama,stavio drugi kompjuter abs,prekidač na papučici i opet isto,abs nekad radi nekad ne,dal je možda centrala abs,dal je imao tko takav slučaj,auto je golf 2 gti,16v,pl

Jooj, jel to onaj stari abs s onim ogromnim kočionim i onim pumpama okolo njega??

Neznam kak se tester "voli" s tim abs-om, kakve priključke imaš za tester uopče?? Uglavnom ima frend cijeli abs s svog auta skinuti pa ako će ti trebat možda ima to ako nije bacio, al neznam dal je radio taj abs..

Pogledaj senzore na kotačime,mene su isto tako zezali na Passatu 35i.Promjenio senzor i sve ok,samo su skupi užas.

imam stariji tester s 2 đeka,al kad ga zaštekam ne pušta nas u abs,

hvala,pokušat ču sa senzorima jer mi jedan ne daje isti otpor kao ostala tri

i taj stavara probleme

imao isti slucaj na jetti 18 16v

pitanje za golfa 2, kako i di se spajaju zadnji senzori? da ispitam otpore, danas sam ispitao prednje i jedan prednji mi ne radi, jos moram zadnje ali nikako da skuzim di se spajaju...

hvala svima najviše kolegi roccu :) ako ikoga zanima spajaju se ispod zadnje klupe ispod podnog tapicirunga

Ekipa a kako doznati dali je senzor ispravan?

Dijagnostika se nece spojiti na abs,neki otpori se mjere?

Promjenio zadnja 2senzora i opet me radi abs

Rijec je o mk3

iskopcaj senzor i multimetrom vidi dali imaju neki otpor, meni je na 3 isti a 1 uopce nema sto znaci da ne radi

iskopcaj senzor i multimetrom vidi dali imaju neki otpor, meni je na 3 isti a 1 uopce nema sto znaci da ne radi

Ok,idemo vidjeti,hvala

Ovako na auto sam stavio navodno ispravne(zadnje senzore)imaju otpor 1.02 oma.

a,2koja imam skinuta na jednom je 1.02 a na drugom 1.7oma...

E meni i dalje svijetli lampica od abs tj ne radi abs,a kao sto rekoh dijagnoatika se nece spojiti na abs,sta da mozda i prednje promjenim?Ili da ih prvo provjerim pa ako su 1.02 da ih stavim ili?

Ovako na auto sam stavio navodno ispravne(zadnje senzore)imaju otpor 1.02 oma.

a,2koja imam skinuta na jednom je 1.02 a na drugom 1.7oma...

E meni i dalje svijetli lampica od abs tj ne radi abs,a kao sto rekoh dijagnoatika se nece spojiti na abs,sta da mozda i prednje promjenim?Ili da ih prvo provjerim pa ako su 1.02 da ih stavim ili?

vrlo vjerojatno ti je u prekidu zica koja sa OBD-a ide u komp a sluzi za dijagnostiku.

Skini komp od abs-a i odnesi nekom nek testira jel s kompom sve ok.

btw senzori za abs za GOlf 2 su oko 1000kn koliko se sjecam...muka ziva ( U Zubaku naravno )

ABS od Golfa 2 ili Corrada je direkt za u smeće.

Ja ih redovito vadim :D

da se nadovezem jer i ja imam jedan problem,meni pali abs preko 100km/h i obd kaze da je zadnji lijevi a oba su zadnja stavljena nova pa sta bi drugo moglo biti???

mjenjao i prsten novi ali opet isto pali..

abs je kompletan iz golfa 3..

Prednji suvozacev nema nikakav otpor,cekam da mi dode novi senzor pa javim ishod

Stavio ali svijetli i dalje..

Pitanje:

Dali se sad greska mora ponistiti u kompu?

Dali abs ima neki glavni relej i ako ima koji je?

Dijagnostika nam zadnji put nije dopustila da ude u abs,sta napraviti?

0