0
master

glasovanje za ri-meeting

destinacije - birajte  

23 members have voted

1. 1. ajmo ljudi

• Grobnik
      11
    • Vrata jadrana - smjer Opatija
      6
    • Kostrena
      1

Recommended Posts

E da i nebi bilo lose da se izjasne ovi drugi tko bi zelio doci i da se odredi datum...

Guest grave_digger-ri

ej ljudi, ja dolazim bez obzira gdje i kada je susret. inače obo??avam vw i tako to, al me zanima da li mi treba bit neugodno doć među vas sa serijskim golfom 3 1.9TD bez ikakvih preinaka... pozdrav:)

Guest SuperDrive

Javite datum i koje doba dana. Mozda dodem ak cu bit slobodan. Brzo ja dodem do grobnika :vozi

P.S. nemojte da bude 16.12. tad smo svi u karlovcu :smijeh

Guest Riki

ako neće biti race,onda grobnik nema smisla IMHO

po meni,glupo je uopće sada forsirati meeting ako nitko izvan RI neće doći...ima vremena i u prvom,drugom mjesecu za velika okupljanja

po meni,glupo je uopće sada forsirati meeting ako nitko izvan RI neće doći...ima vremena i u prvom,drugom mjesecu za velika okupljanja

Potpuno se slazem :da

Guest grave_digger-ri

Ma ako bude taj susret, nek bude bilo gdje samo da nije na cesti kao DB DRAG ??to je bio pro??le subote na zametu.

A sta je falilo dB dragu? I bio je na Grpcima

Ja mislim da je nas team odradio svoju organizaciju jako dobro...

Guest brida

e vi ste već počeli glasovati za lokaciju, a neznate ni hoće li tko uopče doći.. daj napravi neku listu za to tko će sve doći

mislim da bi bilo bolje to odgodit za sljedecu godinu, sad imamo party u karlovcu pa nam sljede blagdani i docek nove goine a onda kad se oporavimo od toga onda nabacit neki susret.mislim da bi to bilo u redu i sa financijske strane jer ce se vecina ekipe sad istroit na pijanku za novu godinu tako da bi bilo najbolje to malo odgoditi.

Ili se jednostavno nadjite 16.12 u RI negdje upoznajte se pol sata-sat i coporativno dodite u KA...Dvije muhe jednim udarcem!A prvi meeting u 2007 nek bude u RI

slazem se sa Renatom, vise bi nas doslo da je Ri-meeting prvi po redu sljedece godine. B) Master, buraz hvala!! u Kc-u :zivio

lazo, svaka cast!!!

Guest grave_digger-ri

ma db drag je bio na odličnoj razini, sve 5, jedino mislim da bi bilo bolje da je bilo na većem parkingu jer su prolaznici s autima stalno smetali. inače, sve 5. Ljudi, gdje na forumu mogu postavit neko pitanje u vezi mojih malih problema s golfom pa da mi netko proba pomoć ako mo??e?

Guest brida

lazo i renata su u pravu.. uostalom,pa upoznat ćemo se svi u karlovcu, nema smisla da sad radite meeting tjedan dana prije xmas partya..

a tamo ćemo se svi upoznat uz karlovačko.. :zivio:rolleyes:

ekipa koja ide u ka na party neka se nađe na grobniku prije naplatnih upoznate se kolko vas ima tu, naravno dogovorite vrijeme kad se naći i krenete prema ka, dođete gore kao prava mala kolona VW vozila, to je ja mislim najbolje rje??enje

bravo lazo care za pokretanje te ideje

tako je, dogovorit cemo se! lazo, nemam rijeci, bit ce da je to od felgi... :rotfl

Guest _Blade_27

I ja se sla??em da meeting odgodimo tj.napravimo u 1. ili 2.mj.Večina će nas sada biti u Karlovcu,a kako i Renata ka??e sti??u blagdani i pijanke.

I ja se sla??em da meeting odgodimo tj.napravimo u 1. ili 2.mj.Večina će nas sada biti u Karlovcu,a kako i Renata ka??e sti??u blagdani i pijanke.

A mogla bi se i ekipa koja ide iz Zagreba naći negdje ranije,pa onda svi krenemo u Karlovac,po??to ne znaju svi put do birca u kojemu je party.A ja sam jedan od tih.

? ta ka??ete?

Guest Duma

ako bog da polo??it ću do sredine 12 mjeseca...ako bude meeting u 1.mjesecu ću da dođem s kolima...

0