iTox 0 Posted April 1, 2010 Evo na g6 stalno gori i kratko i dugo svijetlo, tj kratko stvarno gori, a dugo je upaljen samo da je upaljeno i da se vidi zuta boja :S :S e sada, prekjucer sam zamjenio poziciju led diodom, i danas ide xenon na kratka H7 Svijetla, i kako sada ta duga H15 svijetla ugasiti da ne rade, tj da rade jedino kad ih upalim, a ne uvijek? 2010 VOLKSWAGEN Golf (With halogen capsule headlamps) Low beam headlamp = H7 High beam headlamp = H15 Share this post Link to post Share on other sites
Hrco 0 Posted April 1, 2010 pa golf 6 ima dnevna svijetla koja se nalaze tu di su i duga? Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted April 1, 2010 Vjerovatno se to može riješit vag-comom.... Share this post Link to post Share on other sites
iTox 0 Posted April 1, 2010 eto jedan odgovor blize ja upalim vagcom tj vcds najnoviji i nemogu to nac u njemu.. zna netko mozda tocno? Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted April 1, 2010 Eh,nebi ti znao reči,nisam još ništa čaćkao po šestici... . Share this post Link to post Share on other sites
iTox 0 Posted April 2, 2010 mislim da nemoze se to sa vcdsom jer to su zice koej idu u obicnu H15 i ona uvijek radi.. potrazit cu H15 imitaciju xenona da baren ne bude ovako zuto.. inace prije pol sata instaliran xenon i bas je bombon Share this post Link to post Share on other sites