0
MARKA

NGK IRIDIUM na MK3 AGG ???

Recommended Posts

nema potrebe savrseno ide i na obicnim NGK BKR6ET-11 ak se ne varam

Beru ULTRA

14GH-7DTUR

Rade savršeno ;)

ma znam ja to, imao sam orginalke ngk 75 tkm, i sad stavio ngk iridium

ustvari ocu reci da ngk iridium nema za nas motor nego za (aba) amera, (drukciji prihvat na kablovima)

ali se i te daju sloziti kao sto sam ja napravio,

i sa ngk iridium se osijeti razlika pri niskim okretajima

Edited by MARKA

prije bih rekao da je razlika zato sto si stavio nove svjecice nakon 75tkm a ne zbog iridium svjecica

tko zna

prije bih rekao da je razlika zato sto si stavio nove svjecice nakon 75tkm a ne zbog iridium svjecica

tko zna

ne ove stare su bile orginal sa tri elektrode i iso je ok, ali sa iridiumkama se bas osijeti razlika, vozim auto 4 god pa znam kak vuce

Sorry na ot: ali kad smo već kod svijećica.. kakva su iskustva s g60 i svjećicama..mislim dal moraju bit neke "skupe" ili i obićne idu..dal ima razlika i kakvih? znam da nije isto ali me zanimaju mišljenja onih koji su vozili/voze g60 motore..

Evo ja u svom servisu sam znao ugradjivati svakakve svjecice pa je znalo biti npr. za fiat nije bosch, za peugeot nije ovo za renault nije ono i znalo mi se desavati da nakon nekog vremena mjenjam nove svjecice jer su stvarale probleme

sad samo ugradjujem ngk svjecice prema katalogu naravno za pojedini auto i ni na jednom autu nije bilo ponovne zamjene svjecica prije vremena

i zato vam svima preporucujem ngk, kvaliteta super a cijena koju si moze svatko priustiti i sigurno ce biti zadovoljan

Sorry na ot: ali kad smo već kod svijećica.. kakva su iskustva s g60 i svjećicama..mislim dal moraju bit neke "skupe" ili i obićne idu..dal ima razlika i kakvih? znam da nije isto ali me zanimaju mišljenja onih koji su vozili/voze g60 motore..

Po katalogu idu BOSCH W6DPO i u hrv. je cijena nekih 550 kuna za sve 4 po komadu,imaš ekvivalent od NGK koji je NGK BPR6EIX ( iridium ) ili NGK BP6ET.

Ako je auto tunirano na 190 ks i preko onda idu stupanj hladnije,znači W5DPO ili NGK BP7ET.

osobno vozim na BOSCH.u

pozdrav

Po katalogu idu BOSCH W6DPO i u hrv. je cijena nekih 550 kuna za sve 4 po komadu,imaš ekvivalent od NGK koji je NGK BPR6EIX ( iridium ) ili NGK BP6ET.

Ako je auto tunirano na 190 ks i preko onda idu stupanj hladnije,znači W5DPO ili NGK BP7ET.

osobno vozim na BOSCH.u

pozdrav

Za ove bosch obratite se Reneu(Raptoru767) jer je on meni nabavio i cijena je bila nešto manja...pozz :zivio

0