MARKA 0 Posted April 2, 2010 Dali je tko stavljao ngk iridium na mk3 2.0 8v ? Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted April 2, 2010 nema potrebe savrseno ide i na obicnim NGK BKR6ET-11 ak se ne varam Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted April 2, 2010 Beru ULTRA 14GH-7DTUR Rade savršeno Share this post Link to post Share on other sites
MARKA 0 Posted April 3, 2010 (edited) Beru ULTRA 14GH-7DTUR Rade savršeno ma znam ja to, imao sam orginalke ngk 75 tkm, i sad stavio ngk iridium ustvari ocu reci da ngk iridium nema za nas motor nego za (aba) amera, (drukciji prihvat na kablovima) ali se i te daju sloziti kao sto sam ja napravio, i sa ngk iridium se osijeti razlika pri niskim okretajima Edited April 3, 2010 by MARKA Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted April 3, 2010 prije bih rekao da je razlika zato sto si stavio nove svjecice nakon 75tkm a ne zbog iridium svjecica tko zna Share this post Link to post Share on other sites
MARKA 0 Posted April 7, 2010 prije bih rekao da je razlika zato sto si stavio nove svjecice nakon 75tkm a ne zbog iridium svjecica tko zna ne ove stare su bile orginal sa tri elektrode i iso je ok, ali sa iridiumkama se bas osijeti razlika, vozim auto 4 god pa znam kak vuce Share this post Link to post Share on other sites
vr-turbo 0 Posted April 7, 2010 Sorry na ot: ali kad smo već kod svijećica.. kakva su iskustva s g60 i svjećicama..mislim dal moraju bit neke "skupe" ili i obićne idu..dal ima razlika i kakvih? znam da nije isto ali me zanimaju mišljenja onih koji su vozili/voze g60 motore.. Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted April 8, 2010 Evo ja u svom servisu sam znao ugradjivati svakakve svjecice pa je znalo biti npr. za fiat nije bosch, za peugeot nije ovo za renault nije ono i znalo mi se desavati da nakon nekog vremena mjenjam nove svjecice jer su stvarale probleme sad samo ugradjujem ngk svjecice prema katalogu naravno za pojedini auto i ni na jednom autu nije bilo ponovne zamjene svjecica prije vremena i zato vam svima preporucujem ngk, kvaliteta super a cijena koju si moze svatko priustiti i sigurno ce biti zadovoljan Share this post Link to post Share on other sites
IVAN_VXR 0 Posted April 8, 2010 Sorry na ot: ali kad smo već kod svijećica.. kakva su iskustva s g60 i svjećicama..mislim dal moraju bit neke "skupe" ili i obićne idu..dal ima razlika i kakvih? znam da nije isto ali me zanimaju mišljenja onih koji su vozili/voze g60 motore.. Po katalogu idu BOSCH W6DPO i u hrv. je cijena nekih 550 kuna za sve 4 po komadu,imaš ekvivalent od NGK koji je NGK BPR6EIX ( iridium ) ili NGK BP6ET. Ako je auto tunirano na 190 ks i preko onda idu stupanj hladnije,znači W5DPO ili NGK BP7ET. osobno vozim na BOSCH.u pozdrav Share this post Link to post Share on other sites
Roki 0 Posted April 9, 2010 Po katalogu idu BOSCH W6DPO i u hrv. je cijena nekih 550 kuna za sve 4 po komadu,imaš ekvivalent od NGK koji je NGK BPR6EIX ( iridium ) ili NGK BP6ET. Ako je auto tunirano na 190 ks i preko onda idu stupanj hladnije,znači W5DPO ili NGK BP7ET. osobno vozim na BOSCH.u pozdrav Za ove bosch obratite se Reneu(Raptoru767) jer je on meni nabavio i cijena je bila nešto manja...pozz Share this post Link to post Share on other sites