swift 0 Posted November 27, 2006 Pozdrav ekipo. Trebao bi za dvojku onu gumu koja ide od pantiju vozacevih vratiju uz rub krova skroz do kraja krova.Auto je sa trojim vratima. Ako netko ima....ja sam inace iz Karlovca Share this post Link to post Share on other sites
matija0311 0 Posted November 27, 2006 stari stani u red....takve gume svi trebamo...a kod ovla??tenih su skupe za popizdit.. Share this post Link to post Share on other sites
swift 0 Posted November 27, 2006 bome...nova dodje 1200kn ,a na otpadu nikakve dobre.neznam gdje da pogledam, Share this post Link to post Share on other sites
Peki 0 Posted November 27, 2006 dobro ti kaze matija, guma nema a svi ih trebamo Share this post Link to post Share on other sites
swift 0 Posted November 27, 2006 pa kolko cu dugo morat cekat Share this post Link to post Share on other sites
matija0311 0 Posted November 27, 2006 znači prvo ja pa peki pa ostali pa ti jer si zadnji reko da treba?? :D :D :D :D Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted November 27, 2006 (edited) NApravite onda group buy negdje, i dobijete popust neki mastan... Edited November 27, 2006 by MOTA BOY Share this post Link to post Share on other sites
swift 0 Posted November 27, 2006 a tko bi mi uopce to mogao nabaviti ? necu da mi puse uz uho cijelu zimu Share this post Link to post Share on other sites
zihaGT 0 Posted November 27, 2006 i mene ista stvar muči... ja sam već brijala zasilikonirat... po??to moj winter car ima tu gumu ko da ju je krava sa??vakala ma katastrofa Share this post Link to post Share on other sites
swift 0 Posted November 27, 2006 hehe...ma moja je jos kao nova u odnosu na druge,ali me smeta sta mi malo vjetar stvara zvukove uz uho i magli auto. nemam pojma kome da se obratim vise tu u karlovacu? Share this post Link to post Share on other sites
matija0311 0 Posted November 27, 2006 čovječe ja ih ni nemam...ubiti tak su popucale na vrhovima da se ni nevidi da je guma...ubiti izgleda ko neka crna traka izbliza...a sunce mu i tim trakama...a ba?? bi mogli grupno negdi to nabavit i stavit si oko auta jer to nije za izdr??at... Share this post Link to post Share on other sites
zihaGT 0 Posted November 27, 2006 čuj swift ne znam... znam kolko je to skupo kod ovla??tenih.. al isto tako znam da ni oni nisu krivi za te cijene e sad... mo??da otpad? velas? zna tko ne?? vi??e? Share this post Link to post Share on other sites
swift 0 Posted November 27, 2006 Pitao sam danas Josipa i on mi je rekao tu cijenu iz salona pa sam ostao PAF,bio sam kod Novice na otpadu i sve gume su 10x gore od moje tako da neznam....bude stari vec nesto izmislio....to mu ide Share this post Link to post Share on other sites
zihaGT 0 Posted November 27, 2006 a to si ti bio? da da rekao mi je... on i ja imamo isti problem s mojom dujom... pa ono, velim ti, brijem da ćemo silikonirat il ne?? Share this post Link to post Share on other sites
matija0311 0 Posted November 27, 2006 aj onda to rije??enje reci i nama da pokrpamo svoje Share this post Link to post Share on other sites
swift 0 Posted November 27, 2006 sta ti je rekao da ga je Zvone pitao? Share this post Link to post Share on other sites
zihaGT 0 Posted November 27, 2006 sta ti je rekao da ga je Zvone pitao? ne sjećam se imena, al nije vas 100 u istom danu pitalo za te gume... LOL mora da si ti Share this post Link to post Share on other sites
Petar_im 0 Posted November 29, 2006 Imao taj problem, Fog ga rije??io Share this post Link to post Share on other sites
Nik 0 Posted November 29, 2006 Ako bude neki GB za te gume, računajte na mene!! i moje su malo u raspadnom stanju... Share this post Link to post Share on other sites