0
..::Deny::..

golf 4 2.8 v6

Recommended Posts

razmišljam već duže vrijeme o ovom autu, i sad konačno imam lovu neku, al muči me par stvari, pa da vas pitam šta mislite o tome autu...gledo sam po youtubu snimke i nekako mi se čni taj auto trom jako...imao sam audija 2.8 i auto je išo jako lijepo, nije previše trošio i nije bio skup za održavanje...e sad kolko je pouzdan golf s tim motorom??? znači nije mi bitna potrošnja, samo da ide auto :palci ja bi ga uvezo iz njemačke na povlasticu...pa eto ko ima iskustva s tim motorima nek neš kaže, bio bih zahvalan jako :palacg

Taj auto je trom. Premalo konja za 4motion. Presložio sam sve iz tog golfa (motor i pogon) u golf duju koja je lakša , auto je se jako dobro vozio po zavojima i tu je jako velika prednost. Ubrzanja i nisu baš nešto.

Recimo , mene je na 402 skidao 206 RC , prvih 100 m odletim, a kasnije pogon radi svoje i auto jako gubi. Sad na to dodaj 200kg koliko je četvorka teža.

Kompresor (jednostavnije) ili turbo ( kompliciranije ) bi riješilo sve probleme i iskoristio bi pogon :)

Problema sa tim autom ne bi trebao imati

Petre hvala puno na odgovoru, zato gledam na youtubu ono do 120 dođe brzo i onda poslije 160 se vuče jako tromo auto, onda mislim da ću ipak razmislit o 1.8 turbo, zato jel nisam ljubitelj dizela.

imal sam golfa 3 vr6 2.8 jedino kaj je imal dobar zvuk ali ostalo ak hočeš da to ide moraš brdo stvari mijenjat

ja sam mijenjal injektore,getribu,uređival glavu,KN,ispuh, i još neke sitnice ali onda je potegnul do 250km/h ali nebi to više nikad jer je trošil ko krava.

današnji konji nisu konji kaj su nekad bili(odnosno jesu ali moraju znatno veće kile jarit za sobom)

80tih auto sa 100+ks je bila ljuta mašina,a danas ispod 200 u srednjoj kategoriji auta je slabo(mislim slabo,nije slabo daleko od tog ali nije ni ono kaj se očekuje od tih 200ks)...

ide taj v6 daleko od tog da neide,sam kaj mi očekujemo da bu to sad nekaj extra,a ono te tdi 130ks sa čipom pita kaj je daj gasa :mellow:

Vozim ga 3 god. i presao sam 70tkm, nisam imao velikih problema s autom.

Što se tiče brzine, sa 204 KS i 1530kg nije neki ekstra brz auto, ja sam na SR imao 14.903 vrime auta sve orginal na autu.

A tdijeve sa čipovima neću da komentarišem.

Ako te još sta zanima samo pitaj.

boby vr6 trojka nema po mojem veze s ovom 2.8 u četvorci...neka me netko ispravi ako griješim...al kolko sam gledo ima dosta razlike...sve u svemu kad pogledam nekako me sve vuče na to da uzmem 1.8 turbo...a šta se tiče zvuka, tu nema dvojbe, 6 cilindara kad sad zareži :palci

Što se tiče brzine, sa 204 KS i 1530kg nije neki ekstra brz auto, ja sam na SR imao 14.903 vrime auta sve orginal na autu.

Taj auto na 402 ide u pravilu kao petica GTi koja vozi 15.0

Budimo realni u stvarnim uvjetima i iz voznje malo jači tdi ti je debelo na guzici.

To je auto za sjest na autocestu i putna 180-190 i uzivas nije to za jurnjavu

ocigledno dolje u IM nema dobro cipanog TDI-a ;)

ocigledno dolje u IM nema dobro cipanog TDI-a ;)

a hebi ga kad nema ko to kvalitetno odradit kod nas. :palacd

u nas se jos uvik na naftu grije,na benzin vozi :palacg

kad te vec toliko vuce sest cilindara,jesi razmisljao o R32?

LOL, a r32 i v6 su u cijenovnoj kategoriji?

a hebi ga kad nema ko to kvalitetno odradit kod nas. :palacd

u nas se jos uvik na naftu grije,na benzin vozi :palacg

:respekt

Bez obzira što imam i ja jednog TDI ali to je za preves se od točke A do točke B a ne za jurit ! :palacg

Edited by R32

ja bio prije cca 2 godine u cakovcu gledati jednu 4-orku v6 i po meni je auto cista perverzija... ovaj je imao krem kozu,navigaciju i gewinde... zvuk je odlican,pricao sam sa bivsim vlasnikom, potrosnja i nije toliko strasna... ono sta sam ga ja provozao, auto ne ide lose, meni bi bilo sasvim dovoljno...

ja bio prije cca 2 godine u cakovcu gledati jednu 4-orku v6 i po meni je auto cista perverzija... ovaj je imao krem kozu,navigaciju i gewinde... zvuk je odlican,pricao sam sa bivsim vlasnikom, potrosnja i nije toliko strasna... ono sta sam ga ja provozao, auto ne ide lose, meni bi bilo sasvim dovoljno...

vlansik je forumaš... prodao ga i kupio polo gti...

da sam onda imao mogućnosti uzeo bih ga bez razmišljanja....al jebiga... auto je prodan... vlasnik je znao što je imao i auto je radio servise i optiku svako proljeće, zimi se nije vozio...

mogu reć da je išao sasvim zadovoljavajuće....

Ide on zadoboljavajuče dok ne dodje čipani 1.8T ili TDI samo prednji pogon , kasnije imaš frustracije kako auto ne ide.

Zato i je moj Golf V6 završio u dijelovima, a motor u Lupu....

Ali za cca 7000 € ako znaš sam raditi imaš auto sa 450+ KS koji ide skoro 300km/h...

A koji je onda "problem" u tim 2.8 V6 motorima koji se ugrađivali u G4?Svi govore kao da to nije to....Što ga muči? 4motion,tu se gubi puno snage ili....?

Edited by Galaxy

vlansik je forumaš... prodao ga i kupio polo gti...

da sam onda imao mogućnosti uzeo bih ga bez razmišljanja....al jebiga... auto je prodan... vlasnik je znao što je imao i auto je radio servise i optiku svako proljeće, zimi se nije vozio...

mogu reć da je išao sasvim zadovoljavajuće....

Znam, bio sam se ja raspitivao o tom autu,imao je cca 60k km kad se prodavao... meni je nazalost bio MRVICU preskup...nisam se mogao toliko rastegnuti ali auto je stvarno bio :wub:

A koji je onda "problem" u tim 2.8 V6 motorima koji se ugrađivali u G4?Svi govore kao da to nije to....Što ga muči? 4motion,tu se gubi puno snage ili....?

auto ide sasvim solidno ( da se uzme u obzir 1500 kg ), 4 motion radi samo pri polasku i kada točkovi proklizavaju ( haldex ) auto izna 70 km/h po ravnici je prednji pogon...

Znam, bio sam se ja raspitivao o tom autu,imao je cca 60k km kad se prodavao... meni je nazalost bio MRVICU preskup...nisam se mogao toliko rastegnuti ali auto je stvarno bio :wub:

Mislim da sam taj V6 neki dan vidio u okolici Čakovca,tamno-plave boje je....

Mislim da sam taj V6 neki dan vidio u okolici Čakovca,tamno-plave boje je....

neznam gdje je prodan ali bi volio naletiti opet na njega kad se bude prodavao :rolleyes:

neznam gdje je prodan ali bi volio naletiti opet na njega kad se bude prodavao :rolleyes:

Ako si zainteresiran za taj auto, nazovi 091 23 23 231, prodaje se.

btw, isprazni inbox, htio sam ti poslati PM, al ti je inbox pun

R.

0