djole 0 Posted April 12, 2010 Pozdravw ekipi.Zanima me da li je kuciste filtera za zrak isto na trojkama ili mora bas bit od 1.6 GT-a. Druga stvar : da li mogu kupit samo desni far golf 4 look,naravno Hella i zna li netko cijenu toga? Share this post Link to post Share on other sites
bramba 0 Posted April 12, 2010 Za kučište filtera neznam ali ako nađeš negdije da možeš kupiti samo jedan far onda mi javi. Jako teško da češ naci za kupiti samo jedan far (pricamo o novim djelovima), mozda ako imaš srece naletiš na nekog tko ima polovan ali citav far. I nevjerojatno je to kako svima se razbiju desni farovi... inace nabavljam te farove i preprodajem i u zadnjih mjesec dana jedno minimalno 4tvero ljudi me zvalo za desnu stranu. Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted April 12, 2010 (edited) Naravno da se od Helle može kupiti i desni i lijevi far posebno (govorim o G4 look farovima za tricu),a kataloški broj desnog ti je (crom verzija) 1DJ 008 187-021 Edited April 12, 2010 by Galaxy Share this post Link to post Share on other sites
djole 0 Posted April 12, 2010 Meni treba desni jer sam razbil desnu stranu auta,a navodno da je u Velasu original Hella,4 look sa rabatom oko 730 kn. Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted April 12, 2010 (edited) Pitaj za cijenu u Adria-trgovini u Zagrebu,oni su zastupnici Helle Edited April 12, 2010 by Galaxy Share this post Link to post Share on other sites
sandra 0 Posted April 12, 2010 Meni treba desni jer sam razbil desnu stranu auta,a navodno da je u Velasu original Hella,4 look sa rabatom oko 730 kn. To je onda jeftinoca jer su u Njemackoj oko 900kn/kom! Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted April 12, 2010 Da,Sandra je u pravu,u Njemačkoj taj far stoji 129 eura (cijena je iz Hellinog cjenika) Share this post Link to post Share on other sites
djole 0 Posted April 15, 2010 Novi far Hella 4 look dodje 691.06 kn bez pdv-a,znaci oko 830 kn sa pdv-om i moze se kupit samo jedan.Ako kome treba nabavljac saznat cu. Share this post Link to post Share on other sites
djole 0 Posted April 21, 2010 Zar nitko ne zna da li mi kutija od filtera pase od nekog drugog motora il mora bas bit od 1.6 74 kW? Mozda ima netko za prodat takvu kutiju? Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted April 21, 2010 pase ti bilo koja druga kutija samo onda moras i drugi filter zraka stavljat(ako stavis s drukcijeg motora) a kak znaš da paše? možda paše od MAN-a četveroosovinca,al jbga onda mora i drukčiji filter staviti :rotfl :rotfl djole,probaj posuditi od nekog sa golfa drugu kutiju pa vidi kaj paše Share this post Link to post Share on other sites
dpeic2 0 Posted April 21, 2010 (edited) i mene ovo zanima dali ide s nekog drugog golfa..kolega javi rezultate kad saznas.. Filipzg,dali to provjereno pase sa bilo koje trojke na sve trojke?provjereno me zanima ,a ne baka mi rekla da je kuma Jula njoj pricala o tome.. Edited April 21, 2010 by dpeic2 Share this post Link to post Share on other sites
dpeic2 0 Posted April 21, 2010 pa reko sam s drukciijeg golfa nek proba pa majku mu staru napisao si da pase i edit si naknadno prepravljao.. napiso si ovako:pase ti bilo koja druga kutija samo onda moras i drugi filter zraka stavljat(ovo u zagradi si nesta editiro,jer nije tako bilo,al nema veze).. jebiga ovo sta si napiso ispada da 1000% pase jer si valda probao,a ne pisao napamet i nesta sta nije provjereno.. nigdje ja nevidim da si napiso da neznas pa da proba od drugih modela trojke.. kolega wildD je napisao neka sam proba stavit od neke druge trojke pa ce vidit dali se moze ili ne.. jebote filipzg sta ti postove skupljas ili se igras skrivene kamere - jer ovo su ozbiljne teme i netreba bubat nesta a ni sam neznas jer nisi siguran.. pa ko tu koga.. Share this post Link to post Share on other sites
dpeic2 0 Posted April 21, 2010 (edited) filipzg pogledaj si post sta si napisao,a sta je wildD kvotao tebe pa ces vidit da si mjenjao text u zagradi i time bunis ljude..jebiga kako si napisao prvi put ispada da 100 posto pase.. Edited April 21, 2010 by dpeic2 Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted April 21, 2010 (edited) pase od bilo koje trojke kutija... Sereš kvake..... Ja ću samo napisat svoje iskustvo. Tražio sam kutiju OEM za zrak za 2.0 8v motor moj (ADY) Kolega mi je donio kutiju OEM za 2.0 8v motor (2E) Filipe, zamisli, NISU ISTE NE PAŠE.... EDIT: Evo ti slika pa gledaj: Edited April 21, 2010 by TROJAN Share this post Link to post Share on other sites
dpeic2 0 Posted April 21, 2010 (edited) pase od bilo koje trojke kutija... e jebiga..daj prijatelju odgovaraj na teme o kojima znas bar 110% da nebude da ljudi nesta krivo rade i ugraduju na osnovu nekih misli,neprovjerenih informacija i cega vec..jebiga netko ce tako nesta sjebat pa ce bit nisam ja majko mila,ciko nemoj,necu vise..znaci tu smo da si pomognemo vlastitim iskustvima i saznanjima,a ne da skupljamo postove i lupamo neprovjerene infoe,tek toliko da se nesta pise..pa nije ovo skrivena kamera sa ljudima i njihovim vw-ima.. peace.. FILIPZG odakle tebi podatak da pasu sve na sve trojke? Edited April 21, 2010 by dpeic2 Share this post Link to post Share on other sites
djuro G3 0 Posted April 21, 2010 imam ti ja u Velasu po komad farove i cijena je oko 900 kunica za komad. i mozes kupiti po komad. oriđiđi hella Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted April 22, 2010 daj dečko,koji je tebi kurac? do jučer si krave pasel po bregima,a danas si VAG mehaničar do jaja,čitaj najprije sa razumijevanjem kaj piše,a tek onda nakon kaj si dva puta ponoviš u sebi odgovor vidi dal ima smisla pa napiši,a ne biti kurčić bez pokrića,morao sam,šef me raspizdio i morao sma se riješit frustracije,a sad idem na pivu :rotfl :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
dpeic2 0 Posted April 22, 2010 filipzg daj se molim te regaj pod novim imenom jer se sam dovedes u situaciju da te ljudi guze ko sansku kozicu..pa jel ti to potrebno?ovo vise nemogu citati ,a moram priznat jako se trudim u citanju..ovo vise nisu istine..lol Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted April 22, 2010 Zar nitko ne zna da li mi kutija od filtera pase od nekog drugog motora il mora bas bit od 1.6 74 kW? Mozda ima netko za prodat takvu kutiju? imas kutiju sa mjeracem protoka zraka (sa rupama za njega) i ona koja toga nema e sad ak imas mjerac moras naci sa rupama za isti ili ako nemas pase ti od 1.6 1.8 1.9d Share this post Link to post Share on other sites
djole 0 Posted April 24, 2010 Kutija je slicna ko od gti-a,u donjem dijelu je jedan vakum koji je spojen u gornji dio kutije,a iz gornjeg dijela kutije vakum ide u usisnu granu.Ja mogu spasit svoj gornji dio kutije,al da mi je barem donji dio nac u kojem vakum zatvara i otvara hladni i topli zrak. Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted April 25, 2010 Kutija je slicna ko od gti-a,u donjem dijelu je jedan vakum koji je spojen u gornji dio kutije,a iz gornjeg dijela kutije vakum ide u usisnu granu.Ja mogu spasit svoj gornji dio kutije,al da mi je barem donji dio nac u kojem vakum zatvara i otvara hladni i topli zrak. donji dio ti je isti od svih koji imaju kutiju sa strane (osim 14 16 koji imaju okrugli filter na motoru) i dieseli ti nemaju klapnu u donjem djelu kutije moze i bez tih vakumcica to ti otvara dotok toplog zraka od grane auspuha E moj Filipe Share this post Link to post Share on other sites
Matija GTI 0 Posted April 29, 2010 Imam ja za prodat kučište filtera zraka..,od Trice GTi-a 8v.,cijelo je.,ja sam ga izvadio jer sam metnuo sportski filter.. Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted April 29, 2010 Imam ja za prodat kučište filtera zraka..,od Trice GTi-a 8v.,cijelo je.,ja sam ga izvadio jer sam metnuo sportski filter.. Oznaka motora? Share this post Link to post Share on other sites