0
jopa_vr6

zvuk vr6

Recommended Posts

Daš pun gas :lol:

Neznan kako drugi ali ima san ih cca 5 komada(više ne brojin :lol2 ) i svaki je ima različit zvuk a auspuh uvik isti.Teško da češ dobit baš ovakav zvuk ali je kombinacija filtera i ispušne s loncima u igri

nešto slično je imao kec s samo zadnjim protočnim i komplet fi 60.... rađena ispušna....

ja imam fi 60,srednji lonac i protocni na kraju od venta vr-a,mal lonac i jako dugacak nastavak...sutra stavljam na taj lonac dvije cijevi fi 80,pa cemo vidjet,al mislim da treba stavit protocni lonac i manji fi nastavak na njega oko 40mm nastavak...A?

Neznan kako drugi ali ima san ih cca 5 komada(više ne brojin :lol2 ) i svaki je ima različit zvuk a auspuh uvik isti.Teško da češ dobit baš ovakav zvuk ali je kombinacija filtera i ispušne s loncima u igri

Definitivno...prijatelj mi ima VR6 i ima nevjerovatan zvuk, mislim da je sve u Hr negdje radio , slusao sam jos vr6-ica ali ova je posebna, ako snimim zvuk postavicu s objasnjenjem gdje i kako je radjeno

Edited by Hari_kocka

Ljepo ti piše u naslovu .. SS grupa A... a nastavak mora biti jedna cijev i to obična f60

po meni najslicniji zvuk ima nas bivsi clan medo sa njegovim proljevom :rotfl

EDIT by MEDO:takav sam zvuk imao dok je bio katalizator gore,a bez katalizatora to zvući ovako nekako:

,

@corrador: vidim ostao ti ''proljev'' u uhu :) a kako i neće kad te presere svaki put :D

nasmijao si me sa prvom rečenicom, umirem... :lol2

i slažem se sa tobom oko zvuka, još nisam čuo da se dva vr6 isto čuju...

g-unit ti je napisao a proba će te koštati cca10000, ja imam SS granu i izašla me oko 1000 eura...

Guest r32-tuner

ujedno da ti pomenem!

zvuk motora novijeg godista na stojece bombine i ovoga na razvodnik nije isti!

cinjenica je da svaki vr ima svoje veselje u zvuku ovisi kako ces poigrat sa ispusnim sistemom!

p.s.nije ni rjesenje stavljat fi cijevi prevelik!

ujedno da ti pomenem!

zvuk motora novijeg godista na stojece bombine i ovoga na razvodnik nije isti!

cinjenica je da svaki vr ima svoje veselje u zvuku ovisi kako ces poigrat sa ispusnim sistemom!

p.s.nije ni rjesenje stavljat fi cijevi prevelik!

imam noviji tip motora,znam da nije rjesnje,al budem probao,pa vam javim,sutra ujutro idem kod auspuhara :lol2 ,

moj frend Gringomagla ima na svom vr-u cijev fi60 i na kraju jap style okrugli lonac auto se cuje fenomenalno i takodjer puca kod turiranja

moj frend Gringomagla ima na svom vr-u cijev fi60 i na kraju jap style okrugli lonac auto se cuje fenomenalno i takodjer puca kod turiranja

i riga vatru također

To je onaj zlatno crni?

Jel na kljuc puca ili samo kod turiranja?

svaki vr ce pusat na gas bez kljuca,,,,moj puca sa srednjim loncem ogromnim i zadmnjim od venta vr-a....

frend mi na alfi 147 2.0 ima japanca nazad, ima orginalan katalizator i još 2 org lonca (navodno taj auto ima 3 auspuha i kat).

Kad doda više gasa i naglo pusti puca mu iz auspuha. Ako želiš pucanje onda slobodno stavi japanca, nekužin čemu palit i gasit auto pri punom gasu da bi pucalo iz auspuha, pa to graniči sa zdravim razumom.

Još san zaboravija reć drugi frend je ima golfa 3 vr6 i samo je izvadija srednji auspuh, a sve drugo orgivanlo, auto se čuja predobro, probaj to prije n ego ikakve lonce budeš kupova, jeftinije je samo cijevubacit umisto sednjeg nego kupovat bilokakav auspuh

Edited by antoniyx

To je onaj zlatno crni?

Jel na kljuc puca ili samo kod turiranja?

I na ključ i na turiranje :palacg

Definitivno...prijatelj mi ima VR6 i ima nevjerovatan zvuk, mislim da je sve u Hr negdje radio , slusao sam jos vr6-ica ali ova je posebna, ako snimim zvuk postavicu s objasnjenjem gdje i kako je radjeno

Samo Supersprint zadnji lonac

ovaj model, tj ovako izgleda

http://www.supersprint.com/eng/SPP2000000885159.asp

Edited by Hari_kocka

odvratno...eto samo cu to rec...najruzniji nastavak koji sam ikad vidio,,,takvi se prodaju kraj pijace,ne na pijaci...samo cijev ili duple cijevi nista drugo.

odvratno...eto samo cu to rec...najruzniji nastavak koji sam ikad vidio,,,takvi se prodaju kraj pijace,ne na pijaci...samo cijev ili duple cijevi nista drugo.

to ti za ovaj govoris sto sam ja stavio, ma moram ja to uslikati i zvuk snimiti da vas razuvjerim heheh

jopa na vr6 nadji originalno sve i samo ljepe nastavke i ne dere se... ja sam ima na vr remus od vrha do kraja al ta igra kosta navedenih 1000jura bila je velika buka zapravo i nije bilo bas neki ugodjaj na duzu turu jr te glava boli.... a meta si policiji.... ko voli nek izvoli :D

jopa na vr6 nadji originalno sve i samo ljepe nastavke i ne dere se... ja sam ima na vr remus od vrha do kraja al ta igra kosta navedenih 1000jura bila je velika buka zapravo i nije bilo bas neki ugodjaj na duzu turu jr te glava boli.... a meta si policiji.... ko voli nek izvoli :D

remus nema ispušne grane u ponudi....

Kod tebe je lonac rađen za 1.8 motor,zato i je nastavak požutio....ja sam ubacivao tu jos jedan lonac kad sam vr-a ubacio...odi kod "barte" nek ti složi nešto...

jeftiniji je od Dubravčića....mada neznam sta fali tvom zvuku....vidio sam te jučer i identično se čuje kao i moj Vento što se čuo....neznam zašto :rotfl

Kod tebe je lonac rađen za 1.8 motor,zato i je nastavak požutio....ja sam ubacivao tu jos jedan lonac kad sam vr-a ubacio...odi kod "barte" nek ti složi nešto...

jeftiniji je od Dubravčića....mada neznam sta fali tvom zvuku....vidio sam te jučer i identično se čuje kao i moj Vento što se čuo....neznam zašto :rotfl

ma bio sam kod barte,,tek u ponedjeljak,mi moze varit.ma da mi je nac org zadnji lonac od g3 vr6 ili venta...

0