manni 0 Posted April 14, 2010 kad nešto ja kupujem, nema uplate unaprijed.... ako prodavač inzistira - onda doviđenja! - imo sam neku briju za fotić, lik preko maila odgovara da bi mi poslao poštom uz predhodnu uplatu! ja mu predložim pošto mi je blizu da mogu sam doći po njega i isprobat ga. kad sam mu to predložio, lik se više nejavlja ni na mail ni na mob!!! uzmem drugi tel i nazovem sutradan i lik kad je skužio da sam ja , "kao, prodano, prodano" i spusti! (taj mi je isto smrdio na muljatora al do jaja) Share this post Link to post Share on other sites
Vix 0 Posted April 14, 2010 Nova pravila o oglašavanju su uvedena baš da se izbjegnu ovakvi topici VWCC skida svaku odgovornost pri prodaji/kupnji ostvarenoj preko foruma Čemu onda topic u feedbacku? Imaš topic trader rating za ovakve stvari i tamo su spomenuti ti amortizeri,znači upozorenje je postojalo U pravu si,ok,ali šta to sad minja? To ti moraš sam riješit s njim,forum ti neče tu pomoć,a ako ga želiš ocijenit kao ultra lošeg prodavača imaš topic 'trader rating',kojeg pretpostavljam nitko ne čita,kao ni nova pravila o oglašavanju Moli boga da nije velika lova u igri,ima puno gorih stvari u životu,i financijskih i zdravstvenih ne traži se nikakva odgovornost kluba za ovakve gluposti...traži se samo to da se muljatori i seronje javno prozovu i osramote ako nemaju način da se iskupe za svoje propuste...napravljene slučajno ili namjerno feedback je dobar za prozivanje...al nije način rješavanja problema jer sve ostaje na tom jednom minusu koji mu možeš kliknut...a problem i šteta ostaje ljudi smo...dogovorit čemo se...al kak da se dogovaramo ak se druga strana ne javlja na PM il na mob forum tu puno može pomoć jer kad 50ak ljudi(od kojih ga mnogi osobno poznaju) popljuje nekog člana valjda će se taj krenut branit ili pokušat riješit nepravdu na neki način...ako neće...ostat će mu jedan lijepi pečat za svaki put kad dođe na neki susret...a za par stotina kuna mislim da to ne treba nikome Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted April 14, 2010 @manni-- sve ovisi koja je tvoja uloga.. ja opet u 99% slucajeva preko neta prodajem sa prethodnom uplatom..drugo me bas i ne zanima ... a nije mi u cilju ni najmanje nekoga shebati.. znaci uplatis lovu i ja ti saljem dio.. i do sada se nitko nije bunio..i sve je proslo bez beda..tako sam i ja kupio par stvari preko foruma, uplata pa onda dio svega 1-2 posiljke su isle na pouzece.. neki su cak poslali dio pa ono uplati kad stignes.. :respekt Share this post Link to post Share on other sites
typ89 0 Posted April 14, 2010 gogiiii-ju je poslan pm s linkom ovoga topica čim sam ga postavio tako da će imati priliku napisati svoje obrazloženje. mislim da će nakon ovakvih postova malo kome pasti na pamet ponoviti nešto ovako. Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted April 14, 2010 onaj tko radi s ljudima stalno zna da se s njima gore raditi nego sa svinjama..sa zivotinjama bar znas na cemu a ljudi se prodaju za 50 kn Share this post Link to post Share on other sites
manni 0 Posted April 14, 2010 @manni-- sve ovisi koja je tvoja uloga.. ja opet u 99% slucajeva preko neta prodajem sa prethodnom uplatom..drugo me bas i ne zanima ... a nije mi u cilju ni najmanje nekoga shebati.. znaci uplatis lovu i ja ti saljem dio.. i do sada se nitko nije bunio..i sve je proslo bez beda..tako sam i ja kupio par stvari preko foruma, uplata pa onda dio svega 1-2 posiljke su isle na pouzece.. neki su cak poslali dio pa ono uplati kad stignes.. :respekt sve OK!! kad bi od tebe nešto kupovao možda bi i uplatio unaprijed!!! znam kako izgledaš, znam gdje si .... - ali nekom nepoznatom liku, nema teorije..... Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted April 14, 2010 Takvi ne dolaze na susrete i nemaju ekipu A i šta da ga netko sretne s foruma,neće se naganjat s njim po cesti zato jer je ovaj zajeba nekog trećeg za sto kuna,eura,dolara.... VWCC forum nije oglasnik,i nije svrha foruma da se otvaraju topici o zajebima radi oglasa Bili smo vrlo blizu potpunog ukidanja oglasa radi ovakvih stvari,napadajuče spektakularno prozivajučih topica o nečijem zajebu u trgovanju Sad smo još i bliže a ja prvi to nebi volia,i znan da nisan jedini Sve moguće sankcije prema članu neće pomoć da se popravi šteta,ni ban,ni warn,ni delete member.....lako se on vrati i opet nekog zajebe Eventualno otvaranje neke crne liste s imenom i prezimenom,adresom a ni to ne garantira sigurnost,jer danas je sve moguće organizirat u svrhu ostvarenja zajeba Dakle jedino rješenje je u 'trader ratingu' dat negativnu ocjenu pa onaj ko planira nešto kupit od loše ocjenjenog trgovca nek kontaktira na pm onog ko ga je loše ocijenia i nek se tako raspita ako sumnja u poštenje prodavača/kupca na što treba pripazit i šta sve može očekivat Share this post Link to post Share on other sites
matija_1988 0 Posted April 14, 2010 (edited) možete otvoriti 100 tema,ali kaj kad to lika ne dira,ima veliki problem, misli da mu je riknula mašina, a ovo ga ne dira ni 5%,susret u 4 oka je po meni jedino riješenje, savjest mu neće proraditi makar ga vi pljuvali do sutra... žao mi je da se ovakve stvari događaju,ali forum tu ne može nikome pomoći osim da drugi znaju s kim se isplati trgovati, a s kim ne. ovakvih tema ima more, stoga molim moderatore da otvore podforum s ovom problematikom... Edited April 14, 2010 by matija_1988 Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted April 14, 2010 trenutno vremena nemam ali sam 07.05 u ZG na produženom vikendu..... vjerujem da ću sutra pobrisati ovaj svoj post jer sam razjeban skroz ovih dana... Imaš u Zgbu ( kao i u većini gradova ) ekipu koja preuzima dugove! Nađeš ih, pokloniš im taj dug uz napomenu da mu potrgaju čeljust kako bi se prigodom svake promjene vremena ( kiša, snijeg, južina, ... ) klošar mogao sjetiti cijeli svoj šugavi život što je radio i zašto ga boli čeljust!!! I neka te ne peče savjest jer te nema zašto! Sori svakom tko se ne slaže samnom, ali prema nekim ljudima se tako mora i gotovo! ( a sutra, kad se smirim ću ovo pobrisati ) Share this post Link to post Share on other sites
inkasator01 0 Posted April 14, 2010 mislim da bi bilo glupo zatvorit oglase!stvarno mi je žao zbog ovoga, ja dosta kuujem i prodajem na forumima i oglasnicima i većinom ide uplata unaprijed...bogu hvala nikakih problema!!nadam se da ćete to izgladit!ali prika, imaš njegovo ime i prezime, lako je nać adresu i doc na vrata! Share this post Link to post Share on other sites
typ89 0 Posted April 14, 2010 (edited) mislim da bi bilo glupo zatvorit oglase!stvarno mi je žao zbog ovoga, ja dosta kuujem i prodajem na forumima i oglasnicima i većinom ide uplata unaprijed...bogu hvala nikakih problema!!nadam se da ćete to izgladit!ali prika, imaš njegovo ime i prezime, lako je nać adresu i doc na vrata! Edited April 19, 2010 by typ89 Share this post Link to post Share on other sites
ivan80b4 0 Posted April 14, 2010 (edited) http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....20&start=20 cek frajer je bio sad aktivan na forumu i nije htio objesnit ovu situaciju mislim stvarno svašta ..pa priznaj trebala mi lova zahebo sam te daj da to rješimo ko ljudi vratim ti lovu ... a ne ovako Edited April 14, 2010 by ivan80b4 Share this post Link to post Share on other sites
typ89 0 Posted April 14, 2010 (edited) http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....20&start=20 cek frajer je bio sad aktivan na forumu i nije htio objesnit ovu situaciju mislim stvarno svašta ..pa priznaj trebala mi lova zahebo sam te daj da to rješimo ko ljudi vratim ti lovu ... a ne ovako bio aktivan, ja sam mu na pm poslao adresu ovog topica, bio je tu i ni riječi. bio sam smiren dok se nije odlogirao. Edited April 19, 2010 by typ89 Share this post Link to post Share on other sites
ivan80b4 0 Posted April 14, 2010 Cekajte da se covjek javi i da se izjasni... bio je aktivan mogo se javit i ovdje ako je već mogo pisat tamo po onom topicu o motoru.. Share this post Link to post Share on other sites
matija_1988 0 Posted April 14, 2010 Cekajte da se covjek javi i da se izjasni... gledao je ovu temu, mogao se izjasniti da je htio.... Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted April 14, 2010 Cekajte da se covjek javi i da se izjasni... pa bio je tu.. i nije nista napisao Share this post Link to post Share on other sites
typ89 0 Posted April 14, 2010 pa bio je tu.. i nije nista napisao možda ima PR managera za odnose s javnošću? Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted April 14, 2010 možda ima PR managera za odnose s javnošću? :rotfl a moguce.. ne smije nista napisati bez njegova dopustenja sad dogovaraju izjavu pa ce napisati Share this post Link to post Share on other sites
typ89 0 Posted April 14, 2010 a možda je i u šumi...... Share this post Link to post Share on other sites
Guest gogiiii Posted April 14, 2010 kao prvo ja sam taj ovjes tako kupio i bio je na mojem kecu,takav kakv sam ga ja kupio i prodao sam ga,to sto je gospon isao raskapati amortizere nije moja briga,svasta sam prodao na forumu od ovjesa lampa itd i nitko se nije bunio samo gospodin iz splita se sjeti raskopat amortizer,meni je radio ovjes i tak je prodan dalje i tocka,,,,,, Share this post Link to post Share on other sites
typ89 0 Posted April 14, 2010 kao prvo ja sam taj ovjes tako kupio i bio je na mojem kecu,takav kakv sam ga ja kupio i prodao sam ga,to sto je gospon isao raskapati amortizere nije moja briga,svasta sam prodao na forumu od ovjesa lampa itd i nitko se nije bunio samo gospodin iz splita se sjeti raskopat amortizer,meni je radio ovjes i tak je prodan dalje i tocka,,,,,, pa ti stvarno nisi normalan. tebi je radio? pa tebi ni mozak ne radi kako treba. Share this post Link to post Share on other sites
Guest gogiiii Posted April 14, 2010 alo,alo, molim bez vrijedjanja, Share this post Link to post Share on other sites
typ89 0 Posted April 14, 2010 alo,alo, molim bez vrijedjanja, pa ti vrijeđaš mene i sve ljude ovdje. daj molim te objasni mi kako je naprijed Monroe iz kojega curi ulje umjesto Bilsteina, otpilane opruge- di to piše u oglasu? Share this post Link to post Share on other sites
Guest gogiiii Posted April 14, 2010 ja to nisam znao,jer ih ja nisam raskapao ko ti,nisam obratio paznju,bile su zute ko zadnji,i na oprugama pisalo bilstein,tak da..... kazem ja tak kupio i prodao.....a ti se sjrtis mene nakon mjesec i kusur dana zvat,da ovo nije to,to pa nisam ti ja ducan da ti pod garanciju vracam ,stari kupio si rabljeno ko i ja.... Share this post Link to post Share on other sites
mateo.split 0 Posted April 14, 2010 (edited) to je on malo nahvalia robu da je sta prije proda...to tako nefunkcionira, ja osobno prije nego nesto prodam dobro upozorim na sitnice koje nisu u savrsenome stanju, ako triba i nacrtam tako da kupac ima upozorenje a ne "sta si mi ovo poslao", tako da je krivica na tebi! Nemozes prodavati ferrarija i njemu dodje postar, donese stojadina i ti kazes, ja sam kupio stojadina i meni je stojadin radio tako da se doticni gospodin iz splita odlucio malo bolje razgledati odnosno previse gledati i skuzio da to nije ferrari nego stojadin, svak normalan bi prvo raskopa a ne ap cap u auto odma ugradnja?!?! Edited April 14, 2010 by mateo.split Share this post Link to post Share on other sites