Davorr 0 Posted April 15, 2010 otisli ste u off u offtopicu xD Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted April 15, 2010 covjek,tj.debil je poceo iz cistog mira prcat, kaj bi trebo sutit?lol Očito ne poznaješ ivwana koj se često sprda, tj. šali tako da nemoj to uzet za ozbiljno. Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted April 15, 2010 svejedno,nema se pravo tako ponasat Onak svima je to normalno, pa i meni, nije da ga branim ali znam da nije ništa loše mislio. Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted April 15, 2010 Evo malo i moje priče - trebao sam nosač getribe za keca, 5 brzina getriba, dragi Gogi je rekao da ima i nadjemo se mi na velesajmu, pokaže mi nosač, pošto se ne kužim u nosače, malo mi je bilo čudno što je previše ravan i velim da mi je sumnjivo, da je to od 4 brzine getribe i gogi me uvjeri da ga je baš skinuo sa 5 brz get., i ajd ok, veli 50Kn, ja mu dam 60 i kažem ok, ako nevalja ili nešto, dali ti mogu vratiti (mislim, beš 60 Kn....) i kaže dečko, može, ajde super.... Dođem kod Ironika i skoro me van iz dvorišta izbacio jer sam mu donio nosač za 4 brz.gtr...... I sad počinje veselje - zvao sam ga tu večer 15 puta da mi vrati novce, ne javlja se, zvao sam ga još par puta - ništa, PM-ovi ništa.....katastrofa.... pa ne mogu vjerovat da se ljudi guze za 60kn... pa to nije normalno.. kud sve ovo ide... Pa i ja bih Caby-a guzio za 60,00kn!!! Ne kužim u čemu je tu problem? Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted April 15, 2010 Pa i ja bih Caby-a guzio za 60,00kn!!! Ne kužim u čemu je tu problem? :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
typ89 0 Posted April 15, 2010 evo malo se ispitvalo danas, ostvarili se naki kontakti s momcima iz ZG i saznala se adresa i mjesto na kojem živi dotični gospodin- A. Arbanasa 65, Hrašće, Novi Zagreb. Gogiiii sat otkucava i imaš još malo vremena da ispraviš ovo sranje. Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted April 15, 2010 evo malo se ispitvalo danas, ostvarili se naki kontakti s momcima iz ZG i saznala se adresa i mjesto na kojem živi dotični gospodin- A. Arbanasa 65, Hrašće, Novi Zagreb. Gogiiii sat otkucava i imaš još malo vremena da ispraviš ovo sranje. Nisi baš pametno ovo odigral! Ovakve stvari se ne iznose javno!!! Share this post Link to post Share on other sites
typ89 0 Posted April 15, 2010 ma nije meni do love, to ćemo ionako popiti na momačkoj . nego ne dam da me jedan balavac pravi budalom. Share this post Link to post Share on other sites
Guest gogiiii Posted April 15, 2010 ovo su pretnje a i dolaskom na moj grund istinski zovem policiju isti cas,,,,,,,,,,,,,, Share this post Link to post Share on other sites
typ89 0 Posted April 15, 2010 tocno to,sto ako se gogiii odluci kontaktirat drotove sad? he,he,he,he. a možda i ja radim u policiji? Share this post Link to post Share on other sites
typ89 0 Posted April 15, 2010 ovo su pretnje a i dolaskom na moj grund istinski zovem policiju isti cas,,,,,,,,,,,,,, gogiiii dijete lijepo ti je napisno sve u cijelom ovom topicu. imaš vremena napraviti pravu stvar da smo mirni i ti i ja. Share this post Link to post Share on other sites
Guest gogiiii Posted April 15, 2010 prodao sam nesto sam i ja kupio kako sam kupio i prodao sam, mislim ljudi kaj ste vi normalni sada,s pretnjama i neznam kaj.....ma mozes raditi na policiji uopce me ne dira,ne diraju me te tvoje pretnje ajmo di admin covjece ovo eskalira.......pa mislim ovo vise nije normalno...... Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted April 15, 2010 Mario Ponesi aparat pa okači slike i filmiće nakon posjeta Filip Filipe smiri hormone,ebote najglasniji si,oladi malo Goran Admini štrajkaju,premala im je plaća za ovo šta sve moraju čitat Share this post Link to post Share on other sites
typ89 0 Posted April 15, 2010 prodao sam nesto sam i ja kupio kako sam kupio i prodao sam, mislim ljudi kaj ste vi normalni sada,s pretnjama i neznam kaj.....ma mozes raditi na policiji uopce me ne dira,ne diraju me te tvoje pretnje ajmo di admin covjece ovo eskalira.......pa mislim ovo vise nije normalno...... pa ja ti ne prijetim. samo ti dajem izbor. i nemoj praviti budalu od mene jer to ti je zadnje šta ti treba u ovome trenutku. Share this post Link to post Share on other sites
BlekStena 0 Posted April 15, 2010 (edited) imate gore feedback pa tamo pisite kak ko trguje nazalost nebi imalo smisla napraviti STUP SRAMA ili Podforum Srama il kak vec,jer je previse lopova danas,svi gledaju kak da koga izrade za neku kunu i sve je to banana..........inace trgujem se tehnickom robom,tj kupujem pa preprodajem,i najpametnije i jedino sto se isplati je otici po zeljeni "artikl" i sam viditi dali je to - to ..........sve ostalo je pusing a sto se tice kupovine preko foruma nemam losih iskustava zasad,ali kad bi isao kupovati nesto tak za sto je bitna kvaliteta i sto se radi o malo vecoj cifri ima samo par ljudi na forumu od kojih bi kupovao na neviđeno .......... PS: gogiiii btw,to sto je tebe neko Zaje*o kad si kupovao to prije,ne daje ti pravo da ti dalje zajeb*e nekog .................to ti isto ko da ja sada neki rabljeni mob star 3 godine reklamiram po oglasima da je 3 g stajao u kutiji i da je KO NOV !!! Edited April 15, 2010 by B.S. Golf Share this post Link to post Share on other sites
typ89 0 Posted April 15, 2010 (edited) Mario Ponesi aparat pa okači slike i filmiće nakon posjeta he,he,he Edited April 15, 2010 by typ89 Share this post Link to post Share on other sites
Guest gogiiii Posted April 15, 2010 ajd da si me nazvao nakopn tijedan dana nebi rijec reko ali ti mene nakon vise od mjesec dana i inda trazis povrat ma gle,nemrem,ja nisam dobio povrat love gdje sam kupio jedan auto i riknuo mi je na pol puta reko mi je covjek jebiga,i kaj ja bi trebao sad ubijati ili kaj prijetitim,ne kuzim sjetis se nakon mjesec i nekaj mene i sad me jebat ma daj,,,,,,, Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted April 15, 2010 a da odete na PM razmjenjivat nježnost? Share this post Link to post Share on other sites
typ89 0 Posted April 15, 2010 ajd da si me nazvao nakopn tijedan dana nebi rijec reko ali ti mene nakon vise od mjesec dana i inda trazis povrat ma gle,nemrem,ja nisam dobio povrat love gdje sam kupio jedan auto i riknuo mi je na pol puta reko mi je covjek jebiga,i kaj ja bi trebao sad ubijati ili kaj prijetitim,ne kuzim sjetis se nakon mjesec i nekaj mene i sad me jebat ma daj,,,,,,, nazvao sam te isti dan kad sam i dobio paket da te pitam za ispilane opruge, jeli ti se to čini kao reklamacija...... jeli imaš amneziju ili šta? Share this post Link to post Share on other sites
typ89 0 Posted April 15, 2010 pa da je htio razgovarati na bilo koji način nebi do ovoga svega niti došlo Share this post Link to post Share on other sites
Guest gogiiii Posted April 15, 2010 ja sam ti reko da ja pilio nisam nista,tak sam kupio i prodao jos popusaio na njima tak,nije to bitno ja kak sam uzeo i prodao sam.,.,.,kuzis sad bi ja trebo trebo nazvat lika od koga sam ih uzeo i rec e frende ja ih prodao i taj covjek ih je rastavio i ustanovio da to nije to,to,on ce mi se smijat i rec neznam,,,etooo.,.,..... evo ti jos jedan primjer kupio od lika s oglasa skoljku sparco garantira mi nosaci za dvojku dodje sic e nije za dvojku nego od opela,kaj bi sad trebo divjlat jebat mu mater i neznam kaj,nis oso u ducan kupio nosace da dvojku, jebiga....evo ti primjer kuzis ja bi ti ih jos naveo sta sam kupio,pa ne radim takve scene kuzis,.,., pa mislim ovo je zbilja preslo granice... Share this post Link to post Share on other sites
typ89 0 Posted April 15, 2010 ja sam ti reko da ja pilio nisam nista,tak sam kupio i prodao jos popusaio na njima tak,nije to bitno ja kak sam uzeo i prodao sam.,.,.,kuzis sad bi ja trebo trebo nazvat lika od koga sam ih uzeo i rec e frende ja ih prodao i taj covjek ih je rastavio i ustanovio da to nije to,to,on ce mi se smijat i rec neznam,,,etooo.,.,..... evo ti jos jedan primjer kupio od lika s oglasa skoljku sparco garantira mi nosaci za dvojku dodje sic e nije za dvojku nego od opela,kaj bi sad trebo divjlat jebat mu mater i neznam kaj,nis oso u ducan kupio nosace da dvojku, jebiga....evo ti primjer kuzis ja bi ti ih jos naveo sta sam kupio,pa ne radim takve scene kuzis,.,., pa mislim ovo je zbilja preslo granice... a to bi kao mene trebalo interesirati od koga si ti kupio i kako? pa čovječe pročitaj svoj oglas šta si napisao da prodaješ? i ti još stojiš iza toga da si prodao to što si napisao? Share this post Link to post Share on other sites
Guest gogiiii Posted April 15, 2010 pa stojim normalno,ja ih nisam raskapao,znaci ja kad sam ih kupio trebao sam ih ic raskapat ,aha u jebate pa ovi prednji nisu bilstein,nisam raskapao,i nisam znao meni tak odlicno sluzi ja sam se na njima prevezao par puta,tak da,oces cut odgovor sada,pa nemozes mi nakon mjesec i nekaj rec cuj ovo nije to,to,kad si me prvi put zvao ja sam ti reko da nisam nis po njima pilio niti rastvarao,ti si reko ok,i dobro,a ne prodje preko mjesec danai onda ti mene napadas sada,pa niko ti nakon mjesec dana nebi uzeo to nazad jos pogotovo sad raskopane..... Share this post Link to post Share on other sites
typ89 0 Posted April 15, 2010 pa stojim normalno,ja ih nisam raskapao,znaci ja kad sam ih kupio trebao sam ih ic raskapat ,aha u jebate pa ovi prednji nisu bilstein,nisam raskapao,i nisam znao meni tak odlicno sluzi ja sam se na njima prevezao par puta,tak da,oces cut odgovor sada,pa nemozes mi nakon mjesec i nekaj rec cuj ovo nije to,to,kad si me prvi put zvao ja sam ti reko da nisam nis po njima pilio niti rastvarao,ti si reko ok,i dobro,a ne prodje preko mjesec danai onda ti mene napadas sada,pa niko ti nakon mjesec dana nebi uzeo to nazad jos pogotovo sad raskopane..... znači ti ostaješ pri tome da ne želiš vratiti uplaćene novce? opet te pitam i to zadnji put-jesi li 100% siguran? Share this post Link to post Share on other sites
Biker boy 0 Posted April 15, 2010 pretjerali ste malo... gogi, jbg, kriv si... u oglasu si lijepo naveo kakvi su amortizeri... to od koga je prije bilo to nikog ne zanima... tada su to bili tvoji amortizeri i jbg... typ89... ti si malo pretjerao... nećeš ništa dobiti to ak buš mu došel pred kuću s njih 5 i ne znam kaj... ljudi ste, dogovorite se, nek ti goggi vrača novce u ratama... u dvije/tri rate... i to je to... Share this post Link to post Share on other sites