3 3
typ89

PAZITE SE PREVARE

Recommended Posts

da li je to vaš konačan odgovor

joker pola/pola

he,he.prodajem amortizere pola ispravno-pola neispravno

tocno to,sto ako se gogiii odluci kontaktirat drotove sad? :mellow:

:rotfl:rotfl:rotfl:rotfl

Nema policija tu nikakve veze...bolje neka admini brišu ovu zadnju stranicu

vidili smo svi o kakvome se čovjeku i karakteru radi. ukratko dno dna na koji se čovjek može spustiti. stoga se nadam da neće netko opet nasjesti na prevare ovakvog šljama društva i njemu sličnima. to je i bio cilj ovog topica.

Guest gogiiii

ovak ovo je preslo u suludo,ja nisam kriv.i tocka,kako sam ih uzeo tak sam ih i prodao,po 10 put ja ih raskapao i po tom ja nemogu znat kaj je u tim prednjima bilo,bilstein je pisalo na svemu gle i tocka,ne zelim o tome vise diskutirat vise,a ovo vise nije normalno admini brisi te ovo zadnje pod hitno,ovo je preslo u gluposti.....- :angry:

debilu od..ebi,takodjer i smoki,nezna se ko je veca debilcina :angry::angry::angry:

Jebote onda se cudite covjeku kaj je nekog zajebo,jbt tu ima takvih debila da bi ih s gustom zajebo...

auuuuu kaj si rekao kada se vidimo na bili pa da i na mene sjednes! smoki-a cu pozvati da te drzi da nebi slucajno ravnotezu izgubio i razbio tu svoju lijepu bistru glavicu!!! :lol2:lol2

full kull štiwo.. mogla bi se snimit mexička sapunica,,, :zder

jaoo rikardo... pa zašto si me prewario??????

:lol2

da da, tko je od vas najslabija karika,

Tko je zvijezda, ali padalica?

Tko će stici na tramvaj?

Kome je majka priroda zapravo maćeha??

da da, tko je od vas najslabija karika,

Tko je zvijezda, ali padalica?

Tko će stici na tramvaj?

Kome je majka priroda zapravo maćeha??

:lol2

e gogiii btw i Caby se nekaj pritužio na tebe,nisi mu odgovorio i nisi mu se javljao na pozive,ako si njega namjerno sjebo,ne sumnjam ni da si Marija namjerno zajebo,tak da ono...uživaj u svojoj gluposti

zamisli da si to preko oglasnika prodao i da te taj netko traži i samo te jedan dan izbuba na tvom kućnom pragu?ovdje ti čovjek nudi mogućnost popravka svog sranja i shvati to kao pozitivnu stvar ;)

Edited by wildD

al ovaj topic se cita cjelo vrijeme a niko nije pogledal da tam čovjeka zeza daljinac hehehe

2960d.jpg

ako ne predate pare ode kuća!

typ89 dolazi u ZG...

Besplatan-download-domacih-filmova-Maratonci-trce-pocasni-krug-300x200.jpg

nakon 10 min pregovora...

0.jpg

NHF :lol2

Edited by kile_passat

Niti sekunde nebi razmisljao..Drito na vrata lopovcini!

type89- :palacg

A da kad vec imas adresu mu dodes doma ali nemoj kucat na vrata nego šibni amortizere kroz (zatvoreni) prozor :fakjea

A da kad vec imas adresu mu dodes doma ali nemoj kucat na vrata nego šibni amortizere kroz (zatvoreni) prozor :fakjea

jesi normalan? pa da ih opet proda nekome :rotfl

Edited by typ89

Kakvih maloumnih ljudi ima....dobro gogi jel ti cujes sebe sta ti pricas?

Alooooo jesi fakat tako glup il ise samo pravis? :doh

To sta je tebe neko naguzio za te amortizere ne daje ti za pravo da ti dalje guzis.

Razmisli malo kakvo si smece......

od njegovih par trgovina, većinu je usro, i prije ili kasnije će od nekog popit batine!u to ne sumnjam!

al koju obranu jaro ima!to pi_ka vidila nije!pa zašto se nisi javljo prvoj mušteriji, očito je samo slanje poštom igralo!

mislim da ovdje nećeš trgovat više!

i neko je već predložio, bilo bi najbolje da se vidi ocjena ispod avatara, tj zelene i crvene kockice, gogi bi se sav užario...

kao prvo ja sam taj ovjes tako kupio i bio je na mojem kecu,takav kakv sam ga ja kupio i prodao sam ga,to sto je gospon isao raskapati amortizere nije moja briga,svasta sam prodao na forumu od ovjesa lampa itd i nitko se nije bunio samo gospodin iz splita se sjeti raskopat amortizer,meni je radio ovjes i tak je prodan dalje i tocka,,,,,,

S

T

R

A

Š

N

O

:bag:

gogiiii svarno imas izjave :bag:

leb te ne *ebo, pa ovo fkt postala tracaonica.... zao mi sto nisam sad vidio dal ima vise posjeta ovaj topic ili pravila foruma.... mislim, neki od vas ste ovdje napisali ohoho posteva a nepotrebno... samo opterecujete server... dovoljan je jedan post sa misljenjem i ok... filipe, tebe necu ni da spominjem, evo... obecajem... :palacg

a ti gogiiii, nebi ti stigo meni napisat niti posta kad bi ja skuzio sta si mi prodao.. testirao bih ja te tvoje trkace amortizere na tvojim ledjima pa da vidim dal vrijede tih para... vrati lovu nazad covjeku, usro si stvar... uostalom, ako neznas sta prodajes, onda provjeris... bar amortizer nije tesko provjerit... nije to elektronika da gledas u nju i cudis se.... jadan si, sram te moze bit... :palacd

quick edit: pravila pogledana 605 puta a ovaj post skoro 4000 puta.... :palacd

Edited by vw_golf_gtd

e zašto dečeci kasnije sazriju nego cure? zato čuvamo samo decu stariju od 30 god hahaha

filipe kaj si se ti tako uzjapurio ko mladi puran,kratki fitilj?

jel tebe ko sta pito??? jel moras ti pocet prcat iz cistog mira? aj mi samo to reci,kaj ti je dosadno doma?? Sigurno si mislis:"malo mi je dosadno sad pa idem onog filipa malo podjebavat jelda"????? :angry::angry::angry:

ti si sigurno najveci razbijac u kvartu,jel imas ti frendova?... il' si ih sve istuk'o jer su te prcali malo?...

e dečki dečki pa gori ste od nas baba kak god da pogledate hehe ;x

sarmaguru, Emma, tihca, VecTDI, Filipzg, Leo, TROJAN, T0mB1ll, skrle, kroky, Antonio GTi 16v, IronicGti, Hrvoje_1, Petar_im, TheCar, Neven, marko-zd

ima naaaaaas

Edited by Emma

3 3