3 3
typ89

PAZITE SE PREVARE

Recommended Posts

Ima ljudi koji ce za 200kn prošetat kvartom i natamburat osobu.... poso cvjeta i uvjek ga ima :)

Zadnja opcija jbg.....

Uberi natrag lovu i uzmi gewindice i miran :)

specijalaca je bilo i bude...

koliko puta vam se mora reći da pazite kod kupnje.. nema više povjerenja.. ta vremena su prošla...

brat brata bi zajebo u ovim vremenima a ne neko nekoga na drugom kraju države..

hahah,lik je totalni car!po njegovom iskustvu sam skužio da bi i ti trebo stavit ovjes u oglasnik pod vrhunski trkaći i šalji dalje...

to ko kad bi kupio kopiju iphonea, al taj neko je reko da je orginal, i ja ga dalje prodajem pod prave!al meni je tip reko da ej pravi, šta hocete!

gogiiii seljačino mrcinska,pa dobro dal si ti mutav il se radiš mutav?

čitaj kaj si napisao

dakle prodajem, vrhunski ovjes za golf mk1 dakle plinski kraci amortizeri Bilstein sa Bilstein oprugama,jako malo vozeno,ovjes je vrhunski sta se tice lezanje i tvrdoce na cesti,posebna edicija amortizera, cijena bi bila 100 eura sve info: na broj 095/8839562 Goran,sslike su malo losije s moba,. wink.gif

amortrizeri niti su plinski,niti su bilstein,aopruge su rezane...pa da si to meni napravio nebi dugo iz bolnice izašao i zato ti šaljem pusu i nadam se da će ti dečko udijeliti pameti kad dođe u Zg sa ekipom

Kako je čovjekpokvaren,nije ni čudo da mu je i roba takva...

I još ti spusti slušalicu. :palacd

Takve ekipe uvijek ima.. Znam slucaj kad je lik na jednom biciklistickom forumu prodavao vilicu a ljudima slao komad daske u paketu. Samo ne znam kako su mogli bit naivni da unapred plate.

Edited by bubelud

autofreak i wild slazem sa vama i na kraju ce rezultat biti da ce ga ljudi ufatit i naderat posteno , ubit ce ljudi BRASNO TIP 500 u njemu bezveze i jos lik priznaje sve i mrtav hladan . . . . NEVJEROVATNO :mellow:

Evo malo i moje priče - trebao sam nosač getribe za keca, 5 brzina getriba, dragi Gogi je rekao da ima i nadjemo se mi na velesajmu, pokaže mi nosač, pošto se ne kužim u nosače, malo mi je bilo čudno što je previše ravan i velim da mi je sumnjivo, da je to od 4 brzine getribe i gogi me uvjeri da ga je baš skinuo sa 5 brz get., i ajd ok, veli 50Kn, ja mu dam 60 i kažem ok, ako nevalja ili nešto, dali ti mogu vratiti (mislim, beš 60 Kn....) i kaže dečko, može, ajde super....

Dođem kod Ironika i skoro me van iz dvorišta izbacio jer sam mu donio nosač za 4 brz.gtr......

I sad počinje veselje - zvao sam ga tu večer 15 puta da mi vrati novce, ne javlja se, zvao sam ga još par puta - ništa, PM-ovi ništa.....katastrofa....

Evo malo i moje priče - trebao sam nosač getribe za keca, 5 brzina getriba, dragi Gogi je rekao da ima i nadjemo se mi na velesajmu, pokaže mi nosač, pošto se ne kužim u nosače, malo mi je bilo čudno što je previše ravan i velim da mi je sumnjivo, da je to od 4 brzine getribe i gogi me uvjeri da ga je baš skinuo sa 5 brz get., i ajd ok, veli 50Kn, ja mu dam 60 i kažem ok, ako nevalja ili nešto, dali ti mogu vratiti (mislim, beš 60 Kn....) i kaže dečko, može, ajde super....

Dođem kod Ironika i skoro me van iz dvorišta izbacio jer sam mu donio nosač za 4 brz.gtr......

I sad počinje veselje - zvao sam ga tu večer 15 puta da mi vrati novce, ne javlja se, zvao sam ga još par puta - ništa, PM-ovi ništa.....katastrofa....

pa ne mogu vjerovat da se ljudi guze za 60kn... pa to nije normalno.. kud sve ovo ide...

Edited by Sioux

:rotfl

nije ni čudo da mu se nitko ne žali,jer se nikome ne želi javiti :D

lakše bi se s malim djetetom dogovorio nego s njim

Edited by wildD

najbolje da mi ovo zatvorimo. svima nam je jasno o kakvom se liku ovdje radi. ali eto netko uči na lakši, a netko na teži način. očigledno da će on u skoro vrijeme morati neke stvari naučiti na teži način. gogiiii javim ti se kad dođem gore.

čitam i ne vjerujem!

Daj kad buš gore javi se ak trebaš moralnu il fizičku podršku, baš mi treba jedno razgibavanje da malo iskalim svoje nezadovoljstvo zbog nekih drugih koji su mene malo izvozali ali mi se neda tražit ih jer su predaleko. Sa svojih 110kg i 2m znam bit itekako uvjerljiv :D

Edited by marin-82

e gogiiiiiiiii pa stvarno ti treba rebra malo poravnati :angry::angry::angry:

racunajte na mene ak cete ic nes radit :palacg

lol!!! :rotfl :rotfl :rotfl :rotfl

kaj bus se sjel na njega!!??? :rotfl

lol!!! :rotfl :rotfl :rotfl :rotfl

kaj bus se sjel na njega!!??? :rotfl

:rotfl :rotfl :rotfl:respekt

:rotfl

jao pazi ovo

"...sve je isto samo njega nema..."

ti,blebećeš gluposti,pa editiraš postove :lol2 daj se smiri i kupi kokice:D

Edited by wildD

debilu od..ebi,takodjer i smoki,nezna se ko je veca debilcina :angry::angry::angry:

Jebote onda se cudite covjeku kaj je nekog zajebo,jbt tu ima takvih debila da bi ih s gustom zajebo...

kultura ti je bas na nivou :palacd

vidi se da ne poznas ljude,a nemoras ih ni poznavat' da bi znao prihvatit' zajebanciju...

katastrofa...

Nešto tipa stup srama napravit i listat takve.Za 3 mj ovaj thread ce vec bit arhiva i doc ce netko novi i opet nasjest.Bar jedno mjesto di se kmetovi mogu sortirat.

Ili najbolje podforum o trgovanju.

Edited by -Jelko-

ma svakom u profilu ispod avatara crvenu kockicu za svaki minus, i miran si...uvijek mozes u feedbacku provjerit zasto je ta kockica. to bi rijesilo mozda dio problema, jer ne cita svatko feedback ili zaboravi...promakne...svasta nesto

Nešto tipa stup srama napravit i listat takve.Za 3 mj ovaj thread ce vec bit arhiva i doc ce netko novi i opet nasjest.Bar jedno mjesto di se kmetovi mogu sortirat.

Ili najbolje podforum o trgovanju.

po mojem bi se trebala lista zvati LJUDI BEZ SRAMA. tak ima u jednoj lokalnoj birtiji i kronični neplatiše su redovito na njoj.

3 3