Damirr 0 Posted April 15, 2010 Zanima me kaj bi moglo biti na fergazeru 2EE sa golfa 2 1.6 PN kod motora ,auto normalno pali i vozi se, topao i hladan ali jednostavno ubrzanje mu je onak slabo i max brzina mu je na autoputu jedva 140 u 5-toj .Zamjenil sam sve vakuum cijevcice i flanđa na usisnoj je ispravna, ne vuce falš zrak. Share this post Link to post Share on other sites
Leo-st 5 Posted April 16, 2010 Provjeri jeli ti u fazi,malo mu fali da tako zeza,ima sam istu stvar,nastima mu fazu i rjesio problem Share this post Link to post Share on other sites
vw fun01 0 Posted April 16, 2010 jel 4+E brzina, ako je tako, težko će ti namiriti u 5 neke veće brzine, u mene je isto 1.6 i uspio sam ga natjerati u 4 neki 170 km/h pri 5000 rpm, imao sam iste simptome kad sam ga tek kupio max 145, al sad ako hoću da mi ide brže uvik 3 120, pa tek u 4 i gass Share this post Link to post Share on other sites
golf 1.6 tdi 0 Posted April 17, 2010 proveri dali ti uopste otvar drugo grlo kad das gas do kraja zna se zacepit onaj mali kanalic sto pokrece drugo grlo ja sam to resio tako da sam spojio direktno na vakum sa jednom malo racvom i reso problem Share this post Link to post Share on other sites
Damirr 0 Posted April 18, 2010 Ja isto mislim da je problem u drugoj klapni,budem danas probao pa javim rezultate Share this post Link to post Share on other sites
Damirr 0 Posted April 18, 2010 Probao spojiti drugu klapnu direkt na vakuum od servo kocnice i ide malo bolje ,ali sjebali motoric ler gasa, tako da sam sada slozio manualno štelanje na šaraf,i radi Uglavnom stavit cemo drugi fergazer obicni, jer ovo cudo previse trosi a i elektroniku ne volim baš previše Share this post Link to post Share on other sites