ds16v 0 Posted April 17, 2010 Da li moze desna poluosovina (suvozaceva strana) od golfa 2 duzina poluosovine je 66.5 cm na golfa keca motor je dvojkin felike flajsne a trap komplet je ostao od keca (glavcine,lezaj) da li bi gdje zapinjala ili ne? Ta je poluosovina stavljena al mi huci nesto u tocku desnom ko da je lezaj al prije se nije nista culo pa me zato to interesuje jer su mi prije i bili mali unutrasnji zglobovi u poluosovina od keca a sad sam stavio velike zglobove od 16 v i na moju poluosovinu nisu mogli stati zato je uzeta ova dvicina. Sta raditiiiiii?????? Share this post Link to post Share on other sites
darac mk1 0 Posted April 17, 2010 Da li moze desna poluosovina (suvozaceva strana) od golfa 2 duzina poluosovine je 66.5 cm na golfa keca motor je dvojkin felike flajsne a trap komplet je ostao od keca (glavcine,lezaj) da li bi gdje zapinjala ili ne? Ta je poluosovina stavljena al mi huci nesto u tocku desnom ko da je lezaj al prije se nije nista culo pa me zato to interesuje jer su mi prije i bili mali unutrasnji zglobovi u poluosovina od keca a sad sam stavio velike zglobove od 16 v i na moju poluosovinu nisu mogli stati zato je uzeta ova dvicina. Sta raditiiiiii?????? pa daj vidi lezaj jel se cuje... jel ima polu osovina lufta kad ju pomices s rukom prema zglobovima znaci od unutarnjeg prema vanjskom i obrnuto, malo mora imati nesmije biti naspanata. Share this post Link to post Share on other sites
ds16v 0 Posted April 17, 2010 pa daj vidi lezaj jel se cuje... jel ima polu osovina lufta kad ju pomices s rukom prema zglobovima znaci od unutarnjeg prema vanjskom i obrnuto, malo mora imati nesmije biti naspanata. ima lufta ali malo skroz koliko bi i trebalo imati a lezaj bi trebao prestati bar malo hucati kad namotam ili desno ili lijevo a spona je stavljena iz razloga sto nisam mogao staviti osigurac na moju staru poluosovinu kad sam stavio veliki zglob Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted April 23, 2010 ako je lezaj protulio nemora biti da ce prestajati tuliti kad skreces ako je gotov gotov je digni auto i zavrti kotac ak nevalja tulit ce jace ili slabije ovisi koliko je gotov Share this post Link to post Share on other sites