dpeic2 0 Posted April 20, 2010 (edited) Pozz..Ovako stvar je sljedeca-imam na podu golfa 2 kod vozaca dio nekog filca zaljepitog na gumu za izolaciju,koji uzasno smrdi i sav je u raspadu.vjerujem da je to jos tvornicko..kod suvozaca i iza nemam nikakve izolacije..i gore je tepih.. e sad kako cu radit komplet limariju cijeli pod bih izolirao i oprao tepih.. s cim da izoliram pod,opet filc ili nesta drugo..stavio bih to po cijelom podu i gore oprani tepih..eto pomozite..hvala.. trazio sam ali sam nasao samo za oblaganje volana i krova,te siceva,ali o podu nisam nasao..bitno je bas da odma netrune ako malo netko unese vode na cipelama,jer ovo sta sad imam zaudara da glava boli.. Edited April 20, 2010 by dpeic2 Share this post Link to post Share on other sites
docg60 0 Posted April 20, 2010 Armoflex,firma Maritim na ZG Črnomercu.Ima različitih debljina-sebi sam kupio od 19mm za pod.Cijena --oko 60 kn kvadrat. Share this post Link to post Share on other sites
Tolic 0 Posted April 20, 2010 Armoflex,firma Maritim na ZG Črnomercu.Ima različitih debljina-sebi sam kupio od 19mm za pod.Cijena --oko 60 kn kvadrat. Takodjer kupio tamo, 19mm za pod i 13mm za firewall (ispod armature prema dolje)... Share this post Link to post Share on other sites
dpeic2 0 Posted April 21, 2010 decki fala svima..idem u potragu za tim.. Share this post Link to post Share on other sites