vxbodul 1 Posted April 20, 2010 (edited) Evo da predstavim i svoju kramu...! Passat 2.0 TDI 170 ks SPORTLINE Auto je kupljen 2008 novi i sada ima sitnih 100 000 Km...i nastavlja dalje...hehe! evo par fotki kad je tek uzet!! Evo odozada još a ostalo ću sutra! ove dvi su sa moba ostale su bolje !!! Edited April 20, 2010 by vxbodul Share this post Link to post Share on other sites
vxbodul 1 Posted April 20, 2010 I da komentari tu..... http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=37839 Share this post Link to post Share on other sites
vxbodul 1 Posted April 21, 2010 (edited) Kako sam reko evo još slika... Na praoni..... Jedna odozata sa tavnim lampama!! Za promjenu malo u crno!!! Stavljeni su xenoni i pofarbane su lajsne u bijelo.... i stara maska vraćena!!! Zasade eto....Stavim još kada stignem..... Edited April 21, 2010 by vxbodul Share this post Link to post Share on other sites
vxbodul 1 Posted April 23, 2010 Evo stigla i R-line maska ...... Share this post Link to post Share on other sites
vxbodul 1 Posted July 9, 2010 Auto je spušten sa H&R oprugama......nevidi se najbolje tu pa cu stavit druge slike al evo za pocetak:) Share this post Link to post Share on other sites
vxbodul 1 Posted August 21, 2010 Evo stigle su i felge od 18 cola, ovih dana cu stavit jos koju slikicu Uploaded with ImageShack.us Share this post Link to post Share on other sites
vxbodul 1 Posted September 7, 2010 Evo još koja slikica....za sada.... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Share this post Link to post Share on other sites
vxbodul 1 Posted February 1, 2011 (edited) Evo par slika s kolegom iz Zadra Edited February 1, 2011 by vxbodul Share this post Link to post Share on other sites
vxbodul 1 Posted February 1, 2011 (edited) Bilo je i par promjena u zadnjih par mjeseci... Evo par slika Rešetke maglenki R line Volan od GTI-a sa znackicom R line, R line pedale i prekidac za svijetla od CC-a. Evo link za komentare: http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=37839 Edited February 1, 2011 by vxbodul Share this post Link to post Share on other sites
vxbodul 1 Posted February 18, 2011 (edited) Dosle nove felge za zimski set. Meni su ok dobro mi je došla promjena. Malo su izgrebane po rubu pa kad prođe sezona će na farbanje Usput farbana kliješta u plavo Edited February 18, 2011 by vxbodul Share this post Link to post Share on other sites
vxbodul 1 Posted February 18, 2011 (edited) Nece mi link nesto za komentare. Dobar je ovaj iznad Edited February 18, 2011 by vxbodul Share this post Link to post Share on other sites
vxbodul 1 Posted March 4, 2011 (edited) Evo opet se nesto radilo priprema se za sezonu Nabavljena nova ljetna obuca Chicago( naravno original) felga meni osobno najljepsa za passata. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Stavljen original R-line zadnji lip.. nisu bas slike neke ali onako na brzinu sto sam stigao Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us i jedna nocna Uploaded with ImageShack.us Edited March 4, 2011 by vxbodul Share this post Link to post Share on other sites
vxbodul 1 Posted March 4, 2011 Jos bi uskoro trebao lip gepeka i prednji pa ce bit vise boljih slika... Share this post Link to post Share on other sites
vxbodul 1 Posted March 4, 2011 (edited) http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=37839 Edited March 4, 2011 by vxbodul Share this post Link to post Share on other sites
vxbodul 1 Posted April 22, 2011 (edited) Evo uhvatili smo brat i ja malo vremena pa smo se malo zabavili farovima i ponovo ih zatamnili. Ja sam vise bio kao potpora nego korist Uploaded with ImageShack.us Evo brat provjerava da li je sve u redu a ja ne smetam... ... i sušenje Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Montaža i kraj prije Uploaded with ImageShack.us poslije Uploaded with ImageShack.us Edited April 22, 2011 by vxbodul Share this post Link to post Share on other sites
vxbodul 1 Posted June 18, 2011 (edited) Evo bilo malo dosadno pa se nabavio i montirao zadnji r-line lip gepeka Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uzivo je puno lijepse i meni se bas svida i jako sam zadovoljan. Malo su ga ovi u servisu lose zaljepili ali ako mi pukne cu ga skinut i ponovo zalijepit ali za sada sam pre zadovoljan s tim da su mi ga besplatno ofarbali i zalijepili. Evo link za kom http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=37839 Edited June 18, 2011 by vxbodul Share this post Link to post Share on other sites