Sushi 0 Posted April 23, 2010 Mislim da je ovo već bilo, samo se ne sjećam jel utvrđeno da je to samo nečija mašta Share this post Link to post Share on other sites
bezimeni 0 Posted April 23, 2010 Mislim da je ovo već bilo, samo se ne sjećam jel utvrđeno da je to samo nečija mašta ako je necija masta neko ima dobru mastu meni se sve slike jako svidaju Share this post Link to post Share on other sites
ramljak 0 Posted April 24, 2010 tata kupi mi auto.... je.en je... Share this post Link to post Share on other sites
Shen 7 Posted April 24, 2010 (edited) To je samo koncept jednog njemackog dizajnerskog studija, koji nema veze sa VW-om. Zbog velikog interesa fanova Corrada, njemački dizajnerski studio Miranda Media izradio je, slijedeći vlastitu viziju, konceptne skice kako bi budući Corrado trebao izgledati Edited April 24, 2010 by Shen Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted April 24, 2010 a nisu mi neki...da bar bude kao stari corrado ali malo na noviji look da ga izmjene a ne ko svemirski ship Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted April 24, 2010 bila vec tema al' opet,li-la meni se svidja Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted April 25, 2010 zamene auto iz crtica ,al sumljam nece vw stabilo napravit Share this post Link to post Share on other sites
dalibor 2 Posted April 26, 2010 tesko da ce bit sta od ovog Share this post Link to post Share on other sites
chakija 0 Posted April 26, 2010 Dok je kriza sumnjam...ali ko zna, kako je i scirroco osvanuo nakon duuuugo Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted April 27, 2010 ne vjerujem da će VW imati rocco i rrado u isto vrijeme na tržištu, rrado je bio zamjena za rocco...meni se ne sviđa Share this post Link to post Share on other sites
dalibor 2 Posted April 27, 2010 ne vjerujem da će VW imati rocco i rrado u isto vrijeme na tržištu, rrado je bio zamjena za rocco...meni se ne sviđa to sam ceko bravo Share this post Link to post Share on other sites