HUZO 0 Posted April 26, 2010 sva oprema,kutija,daljinski,kavez,vilice za vadenje,ispravan,jedino nekad zna zastekat plocica,samo je treba lagano kvrcnut i krene normalno,mislim nista strasno,ali da se zna! odlican HU,placen preko 2000kn prije nekoliko godina cijena 600kn,mislim sony se prodaju za tu cijenu tako da mislim da je fer cijena! zamjene me ne zanimaju nikakve osim za klavijaturu uz moju nadoplatu!znaci sintersajzer slike imaju na netu,ali mogu stavit i ja kad doma dodjem! Share this post Link to post Share on other sites
HUZO 0 Posted April 26, 2010 sva oprema,kutija,daljinski,kavez,vilice za vadenje,ispravan,jedino nekad zna zastekat plocica,samo je treba lagano kvrcnut i krene normalno,mislim nista strasno,ali da se zna! odlican HU,placen preko 2000kn prije nekoliko godina cijena 600kn,mislim sony se prodaju za tu cijenu tako da mislim da je fer cijena! zamjene me ne zanimaju nikakve osim za klavijaturu uz moju nadoplatu!znaci sintersajzer slike imaju na netu,ali mogu stavit i ja kad doma dodjem! prodano,lock! Share this post Link to post Share on other sites