smmania 0 Posted April 28, 2010 prodajem auto i uzeo sam drugi , a golf mi je pun do vrha i sad nemogu na crijevo gorivo izvadit valjda ima sito ,koja mi je druga solucija molim vas hitno mi je Share this post Link to post Share on other sites
Ledeni VR6 0 Posted April 28, 2010 ili skini rezervar dolje ili odsarafi u gepeku onaj poklopac i izvadi plovak... Share this post Link to post Share on other sites
smmania 0 Posted April 28, 2010 aha e hvala sad cu probat to u gepeku jer rezervar skidat mi se neda Share this post Link to post Share on other sites
GTi_G60 0 Posted April 28, 2010 ili spoji cijev sa povrata IZ karburatora u kantu i upali ga da radi... sam ce izliti ali ce mu tribat vrimena Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted April 28, 2010 naprijed pod haubom na povrat pistolj kompresora za zrak i drukaj a na dolaz kanister milion puta radio kad sam od benzinca radio diesele pa vadio benzu Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted April 28, 2010 da.. moze se tako...al ja nebi preporučio ovaj sistem na nekom starije autu... duja je jos i nekako s cjevima al kec.. i njegovi metalni lajtunzi i ona gumena crijeva koja su stara koliko i auto.. treba bit pazljiv s tlakom u rezerv Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted April 29, 2010 Radio sam to na dujama al za jedinice nebi ni ja preporucio njima onaj "labudji vrat" pukne i bez pritiska jer strune a di jos kad ga nadrukas Share this post Link to post Share on other sites