2 2
Dottore

Novi VW Golf VII - 2012

Recommended Posts

Sestica je jedini lijepi golf nakon duje...

za prva tri po prodaji će biti dobar... :lol2

Zadnji kraj me podsjeca na ovu zadnju liniju impreze.

meni je dosad svaki novi golf koji je izasao bio naljepsi.ali uvijek mi je trebalo da se priviknem na izgled koji mjesec i u tom razdoblju mi je prethodnik bio ljepsi.tak ce bit i sad zicc :rolleyes:

a kud se toliko zure sa izbacivanjem golfova...koju p**....uzas :palacd

Svaki Golf nakon jednice je bezveze... Eto duja tu i tamo... Nemam nista protiv ostalih, cak posjedujem i trojku, al nije to to.

Svaki Golf nakon jednice je bezveze... Eto duja tu i tamo... Nemam nista protiv ostalih, cak posjedujem i trojku, al nije to to.

:respekt

kod mene u obitelji stari imo keca 84 pa dvicu 90 koja je sad kod mene pa golf 3 gtd poslje njega golf 4 tdi 19 i sada golf 5 gt 20 tdi uvjek stari kaze najsretniji je bio sa kecom i dvicom sve je ovo sminka

Još mjesec dana prije nego kaj sedmica izađe nebudemo imali pojma kak bude ustvari izgledala, vjerujte mi, isto je bilo i s šesticom :P

Edited by Pecko

I hebo ih walter da silva, najbolje da mene angažiraju da im nekaj nacrtam. :zivio

I tak je s svakom genracijom golfa, kad izađe svi smo malo skeptični pa se nakon nekog vremena počenom čuditi na cesti ( joj daj gledi golfa ) i onda si kupiš toga golfa i ženska ti veli joj baš imaš lepi auto i onda cijeli život voziš golfa :rotfl

:respekt

za prva tri po prodaji će biti dobar... :lol2

jebiga, al istina... baš gledam kaj tu ljudi kod nas kupuju... i koje motore uzimaju.... ja se nebi mogao pomiriti da vozim novi auto i da nemogu vozit 150 na autoputu na pola gasa.... žao bi mi bilo motora!

petica GTI mi je još uvijek ono NEŠTO!... mislim da su ga baš pogodili!

jebiga, al istina... baš gledam kaj tu ljudi kod nas kupuju... i koje motore uzimaju.... ja se nebi mogao pomiriti da vozim novi auto i da nemogu vozit 150 na autoputu na pola gasa.... žao bi mi bilo motora!

je imas pravo, ono ljudi kupe peticu 1.9 SDI, novi auto a ne moze ni 150 ici to je i meni malo glupo, al sta ces ne vole svi brzinu :palacg

Zato i postoji "mali miljun" varijanti određenog vozila,za svakog ponešto i tu ne vidim ništa loše

Ako je tebi problem brzina , kupi ga.

je imas pravo, ono ljudi kupe peticu 1.9 SDI, novi auto a ne moze ni 150 ici to je i meni malo glupo, al sta ces ne vole svi brzinu :palacg

Jesi li siguran? Nemoj širiti loše dezinformancije kad nisi uopće vozio. Ide bez problema na 180 i više. Ljudi kupuju ovisno o stanju novčanika , normalno voze i ne žele završiti na groblju.

Stoga pamet u glavi i piši pametno. :palacd

Edited by Dottore

:care

Ovo više smrdi nego miriši...valjda će bit nekih izmjena na konačnom modelu ;)

Za početak u petici uopće niti ne postoji 1,9sdi već je 2,0. :palacd

Nadalje možda je nekome dovoljno tih 75ks (odnosno koliko ih već točno ima). Vozio sam se u takvome i auto nije avion, ali je bitno da te vozi od točke A do točke B.Malo troši. Nisu svima potrebni konji.... :palacg

Osobno već sam sit ovakvih fantazija o novim modelima.... I onako kada dođe bit će garant drugačji od ove slike. A bože moj novinari samo rade svoj posao....

PS: JA ću kupit 7-icu kada izadje 20-ica..... :rotfl

Edited by Leo

meni se petica sviđa...bas mi je dobra za vozit, polozaj za volanom, masivna izvana iznutra

vozio dosad 2.0 tdi i 1.9 tdi

plastika li la, ali dizajn iznutra odlican, i ako kad budem birao, sportline obavezno

ovi pistoljline i socijalline me ne odusevljavaju

i ko iz inata 2.0 tdi, ima da mu dusu vadim ,nece se imat kad pokvarit

a sedmica, jebes to :D

edit: vozio i 1.6 peticu, ali tako je dobra da sam ju i zaboravio skoro :D

Edited by MarioIV

pa ne zove se džaba golf klasa - golf klasa :D

mada mi je malo glupo sto ovako po tim casopisima kad najavljuju stave odma neki najjači model,mislim,eto ovaj ima xenone,dnevna svijetla,2 cijevi ispuha itd,a istina je da se takvih proda dosta manje nego "obicnih" modela

e btw,a jel ima di kakav info o novoj Jetti il tak nest :) ......bas me zanima oce biti kakva nova jetta na foru 6-ice

Dok ne dodu sluzbene slike, nemam sta komentirat, novinarska nagadanja mi nisu interesantna!

Evo kako je sve trebao izgledat golf 6:

is-this-the-new-volkswagen-golf-vi_100219555_m.jpg

volkswagen-golf-gti-vi-render-01.jpg

volkswagen_golf_vi_autozeitung_rendering.jpg

nece izgledati ni blizu ovom iz auto kluba . . . neko sjeo i napravio neki rendering i eto naklapuse, izbacili kako treba izgledat jetta coupe i neko se malo poigro od toga napravio VII da nije zadnji difuzor i auspuhe mjenjo, ma laz.

Edited by gfos

ljudi!!!!! svi znamo novinare i njihova naklapanja,sedmica će bit onakva kakvu je prvi put vidimo u živo......a ove tri nagađane šestice,uopće ne liče na golfa.....bar meni

prva slika izgleda ko da je neki kinez (koji nikad nije vidio auto) radio plišanu,ajmo reć nepostojeću ''četvorku''

druga je neka ružna kopija tiguana

treća je neki isto kinez

golf je napravljen da traje i da se svi okreću za njim :bravo:respekt

2 2