Davorr 0 Posted September 10, 2012 i u trojci je prema vozacu malo,kaj ne? Share this post Link to post Share on other sites
VK 009 DD 0 Posted September 10, 2012 extra auto! meni pak vuče na mk5 više več na mk6, samo što ima oštre linije, predivan mi je!! Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted September 27, 2012 Kako mene ova 2 auspuha bodu u oči to je strašno.... Barem da su blize sredini ko R ili 2 komada na jednoj strani Share this post Link to post Share on other sites
Dottore 0 Posted September 30, 2012 (edited) Edited September 30, 2012 by Dottore Share this post Link to post Share on other sites
Dottore 0 Posted September 30, 2012 Sorry admin i moderatori ( ograničenje slike u jedan post nisam mogao napraviti ) Share this post Link to post Share on other sites
Ban 0 Posted October 2, 2012 http://www.autoevolution.com/news/near-pro...raps-50007.html Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted October 2, 2012 skužio sam na slikama stranicu prije, a na auspuhu je zavarena pločica "prototyp" svi proizvođači se koriste jeftinim trikovima, netko je pričao da je bio predstavljen neki koncept na salonu i pisala je konjaža a uopće nije imao motor ugrađen, a sjećam se jedne reklame za alfu 147 gta u kojoj je auto bio dosta spušten a takva se sigurno nije prodavala... bilo bi bolje da su ih brusilicom skratili Share this post Link to post Share on other sites
Bullet 0 Posted October 2, 2012 triba group buy napravit Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted October 2, 2012 bilo bi bolje da su ih brusilicom skratili bolje brenerom , ne treba skidati oprugu , a samo prestaneš grijat kad padne dovoljno Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted October 3, 2012 ali boja bi se uništila pa bi opet netko uslikao, brusilica je najbliža originalu Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted October 3, 2012 nekako mi se golf sve manje i manje svidja Share this post Link to post Share on other sites
Uvo 0 Posted October 3, 2012 nekako mi se golf sve manje i manje svidja Potpis, meni je mk4 najlipsi golf Share this post Link to post Share on other sites