5 5
Sioux

29 VW GTI TREFFEN AM WORTHERSEE (2010)

Recommended Posts

ma kakvi, kakva su vremena došla, ne da mi nitko ni 15 kila za moga, a to mi ne pada na pamet sad prodavati

zaboravio sam staviti par američanskih vozila ako je komu zanimljivo:

http://img641.imageshack.us/slideshow/webp...01005130243.jpg

i posljednje, neke fotke sa putovanja i nevezane za automobile:

link na album: http://img404.imageshack.us/g/201005130319.jpg/

slideshow: http://img404.imageshack.us/slideshow/webp...01005130319.jpg

Edited by Bagi

evo da malo pogledate kako sam se proveo, svi koji nisu bili patite i pogledajte kako je meni bilo super!!!!

par auta je bilo ispred mene

p5120019.jpg

p5120020.jpg

počinje lagano pregledavanje

p5120021.jpg

p5120022.jpg

ovo govno me je zaustavilo

p5120023.jpg

ova skala mora proći ispod auta

p5120024.jpg

skinuli mi tablice i rekli da podignem auto, operacija počela uz ekipu iz Austrije koji su mi pomogli radom i alatom (još jednom im hvala)

p5120025.jpg

dečko sa kamerom mi je pomagao u prijevodu jer zna malo našeg jezika

p5120026.jpg

p5120027.jpg

p5120028.jpg

p5120029.jpg

p5120030.jpg

čudo od alata

p5120031.jpg

p5120032.jpg

p5120033.jpg

p5120034.jpg

dečko skroz desno me odveo do njegovog auta da mi da traku za ljepljene tablice (sjednemo mi auto od njegovog brata i on pokuša upaliti i ništa, ja mu kažem pusti meni i pokažem mu caku sa bravom,začudio se kada je meni upalio: isti problem je imao moj corrado kada sam ga kupio)

p5120035.jpg

p5120037.jpg

poslije svega nije mi preostalo ništa nego ubaciti kavu i sladoled u sebe :lol2

p5130045.jpg

Edited by ma.RI.n

ma.RI.n zao mi je stvarno sto ti se to desilo. Ja ne znam kako bih postupio, mene bi deportovali zajedno sa autom

jer bi im skocio na glavu. A ti si sacuvao razum i proslo je kako je proslo i sa minusom od 490 EUR, al sva steta u tome bila.

Meni tata(koji zivi 38 godina u AUstriji) pricao prosle godine , kaze : " sta radi austrijska policija tim ljudima - strasno"

Ja mu nisam vjerovao, al sad se uvjeri. A jest ljigav ono debelo govno sto te zaustavio. :palacd

Al dobro. Ne daj da ti to pokvari ostatak boravka. Lijep provod vam svima gore na meet-u zelim.

Edited by d@llygti

zanimljiva tortura..

al vazno je da si nastavio putovanje normalno :palacg

zaboravio reći da su mi progledali kroz prste za još 150 eura koje sam trebao platiti nekom čovjeku koji je ovlašten da izdaje pečat za ispravnost vozila, jer navodno ne postoje stanice za tehnički pregled kao kod nas...

e prijatelju moj, početak posta sa ironijom je jako dobar. nažalost, znam kako ti je, prošao to. lova će ponovno doći ali barem ja nikad nisam prežalio taj trošak, a znaš i sam koliko je vremena prošlo...

drži se, šta drugo da ti kažem

Stvarno raj za oci. Perfektnih slika i vozilica ima.

Iskreno mi je kao covjeku zao sta se desilo Marinu... Nedaj Boze kad bi moja ekipa iz Sarajeva otisla na See. Vjerujem da bi nam oduzeli auta i nikad ih vishe nebi vratili :D

Usput.

Koliko auto (prednja ralica) mora bit od poda?, koliki razmak treba biti izmedju gume i obrve (ako to uopste gledaju- il pak samo ralicu gledaju) i koliko felga tj. guma smije virit pored obrve. Hvala.

p.s.

Jel kontroliraju motore tipa u saobracajnoj se vodi kao 1.6 a ispod haube 2.0 16v il' slicno.

Stvarno raj za oci. Perfektnih slika i vozilica ima.

Iskreno mi je kao covjeku zao sta se desilo Marinu... Nedaj Boze kad bi moja ekipa iz Sarajeva otisla na See. Vjerujem da bi nam oduzeli auta i nikad ih vishe nebi vratili :D

Usput.

Koliko auto (prednja ralica) mora bit od poda?, koliki razmak treba biti izmedju gume i obrve (ako to uopste gledaju- il pak samo ralicu gledaju) i koliko felga tj. guma smije virit pored obrve. Hvala.

p.s.

Jel kontroliraju motore tipa u saobracajnoj se vodi kao 1.6 a ispod haube 2.0 16v il' slicno.

koliko ja znam po njihovom TUV-u metalni dijelovi vozila nesmiju biti nize od 11cm do poda, a plasticni 8... ispod toga prolazite kako je nazalost Marin prosao...

[qhrani.com/f/1n/Vk/2h4NLRAK/p5120030.jpg[/img]

poslije svega nije mi preostalo ništa nego ubaciti kavu i sladoled u sebe :lol2

p5130045.jpg

I koliko te koštao ovaj sladoledni kup??? :rotfl :rotfl :rotfl :rotfl

Šala, nemoj zamjeriti! :palacg

Bok. Doma si?

- Jesam.

Na internetu si?

- Da.

Odi na web-cam:

afg.jpg

- Ajde zauzmite poze;

fghnbghn.jpg

:rolleyes:

lijepe fotke... samo veselo.. :)

nekima nije jasno što su jedni zakoni u jednoj državi, drugi u drugoj... meni nije jasno šta vama nije jasno... :)

kad idete u neku državu za vas vrijede ti zakoni u toj državi... točka... šta bezveze trošite riječi i živce o zakonima... stvarno mi niste jasni što vam je nejasno..

prestanite kukat ko curice... :D

ovo što su marina odvukli nije tortura... normalna stvar... i mora platit jer nije po zakonu... nema se šta žalit...

da mu je auto 1cm niži od dopuštenog, nema se šta žalit... prekršio je zakon...

i koliko vidim bilo im je lijepo tamo na stanici... družili su se..to je bitno... a ovi koji kukaju i žale se.. prave ste curice... :)

Guest O84GT

Odusevile su me slike bagija naravno od pila ali isto tako i onaj link gdje ima malo arhitekture i okolisa,mislim da bi se mi hrvati trebali ugledati na A po tom pitanju jer nam okolis opcenio u drzavi izgleda ko u albaniji i uvijek me isto pitanje muci zbog cega oni uopce dolaze kod nas?

Kad vidis ove slike zapitas se di to mi zivimo al stvarno ono izgleda na slikama ko raj,ne zelim zamisljati kako je u stvarnosti..

Bagi svaka cast za slike :palacg

Sto se tice marina netko je vec spomenuo da je ostao hladne glave u toj situaciji sto se ja osobno divim tome jer njegov auto izgleda i je bolji nego puno onih koji su tamo iz raznih zemalja,zalosno je to sto ce to doci kod nas u narednih par godina.

Sudbinu marina ce onda podjeliti 80% nas ako ne i vise koji smo na forumu,zalosno!!

koliko ja znam po njihovom TUV-u metalni dijelovi vozila nesmiju biti nize od 11cm do poda, a plasticni 8... ispod toga prolazite kako je nazalost Marin prosao...

to je to cca...gledaju sve i dosta se kuže, nisu trapavci da ne kuže koji je motor unutra...

baljulji: već kad pitaš i to me koštalo, dvije kave sa sladoledom i sok od naranče 18 eura= 130kn, tako da one priče da je HR skupa za turiste zaboravite!

A sta ako auto ima air ride.Jel onda mogu zajebavat za visinu?

Jel mora bit atestiran?

Ova cetvorka to ima vjerujem da vise manje svi znate taj auto

3660529452b54b9c43ee.jpg

Mark nije da se kuka al ti bude zao za tako nesto

Nebi me iznenadilo da je Marin isao u Austriju s tim autom zbog posla ili neke obveze al on je isao na događaj kojemu takvi auti pridonose pozornost i bez kojih taj dogadjaj nebi ni postojao

Zakon je zakon al mislim da nebi trebali punit proracun na tim ljudima koji su dosli izdaleka pridonjeti dogadjaju a ujedno i potrositi nesto jer njima je to turisticka atrakcija koja im sigurno puno novaca donese u tih par dana

air ride nije dozvoljen u austriji...

air ride nije dozvoljen u austriji...

Pa jel se da atestirat tj. da bude upisan u knjizicu vozila?

Pa onda nebi smjeli nista rec ako je upisan sta ne?

Edited by Car GTI

mislim da ne, tako su rekli dečki prošle godine, i kvake su obavezne

Mark nije da se kuka al ti bude zao za tako nesto

Nebi me iznenadilo da je Marin isao u Austriju s tim autom zbog posla ili neke obveze al on je isao na događaj kojemu takvi auti pridonose pozornost i bez kojih taj dogadjaj nebi ni postojao

Zakon je zakon al mislim da nebi trebali punit proracun na tim ljudima koji su dosli izdaleka pridonjeti dogadjaju a ujedno i potrositi nesto jer njima je to turisticka atrakcija koja im sigurno puno novaca donese u tih par dana

to je tvoje mišljenje i ne predstavlja činjenično stanje...

činjenica je da je zakon takav kakav je..

kukanje i iznošenje mišljenja drugih oko toga neće ništa postići... :)

ako hoćeš nešto postići.. uzmi papir i napiši pismo njihovoj vladi... i reci im svoje mišljenje... možda promjene zakon... :)

spominješ događaj... ako netko hoće pokazat auto koji nije po zakonu.. lijepo ga stavi na vučnu i dovuče ga na događaj.. i svi ga veselo gledaju...

ja vozim auto koji nije po zakonu... ako me klepe sam sam si kriv...

ako mi u knjižici pišu 14"gume a ja imam 15" moja je krivnja...

no mi smo takav mentalitet da je uvijek netko drugi problem..

i naravno da je tebi žao kao i drugima... jer ide na štetu tebe ako ti isprazne đep što provode zakon... :D

poanta je ako hoćeš raditi nešto o čemu ti život ne ovisi.. onda plati!!!!!!!!!!!!

ak hoćeš vozit poršea, plati ga!!!!!!!! nemoj kukat kako je skup! nije on skup nego se nema para pa najlakše je kukat! a zapravo možeš vozit i stojadina i porše ti ne treba da bi živio...

to je tvoje mišljenje i ne predstavlja činjenično stanje...

činjenica je da je zakon takav kakav je..

kukanje i iznošenje mišljenja drugih oko toga neće ništa postići... :)

ako hoćeš nešto postići.. uzmi papir i napiši pismo njihovoj vladi... i reci im svoje mišljenje... možda promjene zakon... :)

spominješ događaj... ako netko hoće pokazat auto koji nije po zakonu.. lijepo ga stavi na vučnu i dovuče ga na događaj.. i svi ga veselo gledaju...

ja vozim auto koji nije po zakonu... ako me klepe sam sam si kriv...

ako mi u knjižici pišu 14"gume a ja imam 15" moja je krivnja...

no mi smo takav mentalitet da je uvijek netko drugi problem..

i naravno da je tebi žao kao i drugima... jer ide na štetu tebe ako ti isprazne đep što provode zakon... :D

poanta je ako hoćeš raditi nešto o čemu ti život ne ovisi.. onda plati!!!!!!!!!!!!

ak hoćeš vozit poršea, plati ga!!!!!!!! nemoj kukat kako je skup! nije on skup nego se nema para pa najlakše je kukat! a zapravo možeš vozit i stojadina i porše ti ne treba da bi živio...

Ovo sve je istina.

Oni znaju da smo mi budale koje će opet doći , bez obzira na sve.

Bok. Doma si?

- Jesam.

Na internetu si?

- Da.

Odi na web-cam:

afg.jpg

- Ajde zauzmite poze;

fghnbghn.jpg

:rolleyes:

A di je kapetan duge plovidbe???

Opet je negdi ''zaspa u šljiviku'' :rotfl :rotfl :rotfl

Rokova Sonja je stand-by...biće slikaaaaaa...

Jel ima netko slike onog golfa mk2 sa svime od petice gti-a?

znam da sam vidio negdje slike,al nemogu ih naci

@marin:

friende bilo mi je drago, da smo se nakratko sreli... zao mi sto ti se to u veldenu dogodilo! sad me mislim razumijes kad sam u nedjelju rekao da moramo kuci, jer situacija polako postaje biti sve gora i gora sto se policije tice i zasto mi tjedan prije dolazimo i najkasnije u nedjelju sa svim autima kuci idemo...

Edited by RS G60

5 5