oglascado 0 Posted May 17, 2010 kažu da su from čeh repablik famozni citi golf vrištim Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted May 18, 2010 Izgoreo.....popili pivu pa nisu imali s čim gasit ćehinje iz bližeg lambo ko i svaki drugi Ali vidi olova na felgi Ovde me nisu tili pustit.....dogodine sigurno letim Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted May 18, 2010 Bia je i didi sa countryen pohod na štandove muda su u modi I KR tuning je dovea predstavnika na meet Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted May 18, 2010 Ubi me ovaj upload,ima li ko neku stranicu ala photobucket ili tynipic da uploada po 20-30 slika od puta,ili bar 10.ovo po 5 me satralo iden leć Nakon bus tripa Došli smo u kamp i noć prva počinje,roštilj,čevapi,alkohol.....mrak morning after Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted May 18, 2010 Evo mali susid,izdušia je trubeći Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted May 18, 2010 čevapčići Lazo ima golfa dvicu 19 mu je Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted May 18, 2010 roko instaliraj picasu i odjednom uploadaš sve slike i rokneš link na album, ostaviš ga javnim i to je to, ovako malo po malo poludit ćeš Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted May 18, 2010 roko instaliraj picasu i odjednom uploadaš sve slike i rokneš link na album, ostaviš ga javnim i to je to, ovako malo po malo poludit ćeš Več san lud Iden konobarit,pišemo se večeras Još cca 70-ak slika Share this post Link to post Share on other sites
Neven 0 Posted May 18, 2010 roko vidim da si slikao i moje radno mjesto u ozlju... Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted May 18, 2010 roko vidim da si slikao i moje radno mjesto u ozlju... Petrol? Ma instalira san sad sve opet u kafanu za upload,ionako nema posla,samo buljin u more i sunce,lini dalmatinac 'REFLEKTIRAJUČI' party rulllla Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted May 18, 2010 Noć je bila za pamčenje,ali nije mi puno ostalo u glavi,samo neka palica i gumi-gumi Više san ja zaustavia auta tu večer nego cila austrijska policija za vrijeme see toura Eben se retardirana naoblačilo se,počela kiša i sad iman posla amo dalje morning after part2 evo meeeeeeee idemo put shella a ja biser slikajen fogov brisač,mozak mi je popia poznato auto the školjka benzinska Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted May 18, 2010 alo rajkec,pali net,slikaj s ove cam ste nas gledali tt rs neko poznat blato do kolina vako su i Lazu gurali Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted May 18, 2010 sam svoj majstor u troje je lipše moj bi dick gti pizza Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted May 18, 2010 povratak u domovinu.... putem smo izgubili Voju i frika,male konzultacije na kiši rastanak od ekipe i od baterije aparata.....pizzu je valjda neko drugi slika Neki corrado View My Video i Andrijin G start View My Video Hvala što ste mi dopustili održat govor prvu večer za prvi put Tonac hvala za 50 cent pišanje Kebab Fog,hvala na gti vožnji Vojo i friče,znate sve itd itd SEE you next year Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted May 18, 2010 ajde Lazo, nemoj sad plakat sta niko nije slikava auto koje ti vozus i boli te pipi za kapu kad vodimo austriju 2:0 kume, falio si nam jebeno a medo za miljacku....ovaj, mrvicu manje i kako je roko vec reko, svaka cast na hrabrosti deckima iz ST i ZD jer treba muda uputit se na tolki put sa starim trulim drlama.....decki, dajte si kupite kod kljuc hehe Share this post Link to post Share on other sites
Jure21_ZD 0 Posted May 18, 2010 ajde Lazo, nemoj sad plakat sta niko nije slikava auto koje ti vozus i boli te pipi za kapu kad vodimo austriju 2:0 kume, falio si nam jebeno a medo za miljacku....ovaj, mrvicu manje i kako je roko vec reko, svaka cast na hrabrosti deckima iz ST i ZD jer treba muda uputit se na tolki put sa starim trulim drlama.....decki, dajte si kupite kod kljuc hehe u vw vjere iiimaaaammmm.... :bravo Share this post Link to post Share on other sites
corrador 0 Posted May 18, 2010 ajde Lazo, nemoj sad plakat sta niko nije slikava auto koje ti vozus i boli te pipi za kapu kad vodimo austriju 2:0 kume, falio si nam jebeno a medo za miljacku....ovaj, mrvicu manje i kako je roko vec reko, svaka cast na hrabrosti deckima iz ST i ZD jer treba muda uputit se na tolki put sa starim trulim drlama.....decki, dajte si kupite kod kljuc hehe a sta je bila neka tekma?? ne sican se :rotfl kazu da je uzvrat u KA Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted May 18, 2010 a sta je bila neka tekma?? ne sican se :rotfl kazu da je uzvrat u KA Ako laže ekipa ne laže slika Sad je prijateljska utakmica s austrijom Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted May 18, 2010 Ajme koji cirkus od auta ste vi tamo imali za vidjeti. Dobro da ste bili pijani Definitivno bolje tjedan prije. Share this post Link to post Share on other sites