ScarFace_vk 0 Posted May 11, 2010 ja ču se potrudit da nađem nešto. hvala ti ! Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted May 11, 2010 Et i mojih slika! Vozač i banda! Slo: Onda smo se Stjepan (od Slaxa brat i ja) preselili u Cupru od Danijela (Cupra STRAŠNO ide!) Austrija: SEE! LIMITED & Fire & Ice i još neka duja(možda Edition?) Mala od granita! Osjetim da je ovo KR! Marin parkiran: Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted May 11, 2010 slaxu bas pristaje opel.. :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
ScarFace_vk 0 Posted May 11, 2010 bijeli mi je predobar bez svjetala...još sad samo da mu se okreću svjetla kao u porscheu ? Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted May 11, 2010 Iiiiiiisss vesela družina! Dalje: Pa neki nepoznati Rado! I nepoznati ljudi: I još par kolica: Ajmo kuć! Moj idol! I neki bezvezni Dodge Challenger: I to je to od mene, nadam se da vam se sviđa! PozdraVW! (Snimao sam i kamerom, možda i bude neš od tog) Share this post Link to post Share on other sites
Sioux 0 Posted May 11, 2010 Jao smota pa jesi me bas morao stavit u onoj gay pozi prekrizenih nogu dobre slike ja mislio da si ti samo duje fotkao, kad ono, ima tu svega ajmo sad filmici Share this post Link to post Share on other sites
Sushi 0 Posted May 11, 2010 Marin parkiran: imaš možda veću rezoluciju ove slike, pre*ebeno izgleda! dobrih auta si uhvatio...gore stvarno treba otić Share this post Link to post Share on other sites
Sioux 0 Posted May 11, 2010 imaš možda veću rezoluciju ove slike, pre*ebeno izgleda! evo od mene jedna http://img219.imageshack.us/img219/1029/img5249x.jpg Share this post Link to post Share on other sites
ivan_t 0 Posted May 11, 2010 Odlicne pile...a i slike Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted May 11, 2010 Aaaaa gle! I ti si ga okino jednako skoro kao i ja! Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted May 11, 2010 Sav sam se najezio gledajuci ove slike...... Stvarno nesto sta treba otici i pogledati, stvarno se isplati..... Kao sta je vec ScarFace_vk rekao ako netko ide gore jos neka poslika malo passate njemu b3 a meni b4, ili stavite slike ako imate sta slikanoga...... Sljedece godine da neznam sta bude, idem gore....... Share this post Link to post Share on other sites
Nick 0 Posted May 12, 2010 A hostese i ostale pice će biti u posebnom topicu ili? Baš ste bezveze, samo ste aute slikali Share this post Link to post Share on other sites
Sioux 0 Posted May 12, 2010 A hostese i ostale pice će biti u posebnom topicu ili? Baš ste bezveze, samo ste aute slikali od 10, jednu dobru ne bi slozio, pa lijepsi su oni gaycici nego zene tamo Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted May 12, 2010 mota: dobro si mi popunio album, ali sioux-ove slike imaju doping pa su malooo bolje :lol2 Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted May 12, 2010 Vi passata željni malo prolistatjte druge forume, youtube, gugl, sad sve frca od slika Dajte slike bar tih par ružnih "teta", već mi je dosta šarenih felgi Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted May 12, 2010 ... ali sioux-ove slike imaju doping pa su malooo bolje :lol2 Točno! Tete nisam ni slikao jer kak kaže Sioux nema niš posebno... Sve su fuj fuj fufice s 3kg šminke i 30kg s krevetom.... ( A i da sam slikao- ženka bi me: :lijek ) Share this post Link to post Share on other sites
Spidey 0 Posted May 12, 2010 (edited) Točno! Tete nisam ni slikao jer kak kaže Sioux nema niš posebno... Sve su fuj fuj fufice s 3kg šminke i 30kg s krevetom.... ( A i da sam slikao- ženka bi me: :lijek ) He he.. Eeeeeeeeeee, a onda od zenke ne bi prezivio Ali tebi i slaxu cu ovo zapamtit, nitko se nije sjetio zvat Inace, slike su bomba.. Svaka cast svima, na ovaj nacin ste donijeli malo carolije nama koji nisu otisli Edited May 12, 2010 by Spidey Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted May 12, 2010 Nekak primjecujem da svi vecinom 80% slikaju aute samo onakve kakve sami voze Share this post Link to post Share on other sites
kova_ 0 Posted May 12, 2010 prekrasni auti....ali kaj nije niko vidio ili nije bilo niti jednog mercedesa? Share this post Link to post Share on other sites
fritz 0 Posted May 12, 2010 nedelja... jos jedna fila... lpf Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted May 12, 2010 Fritz! Mene iskreno najviše zanimaju kecevi, duje, Corrado i Scirocco i stariji VW ili Audi... Ostalo tak-tak. Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted May 12, 2010 jeb** bas super....al je super atmosfera tamo?? e a gdje su te slilne sredene trojke?? Share this post Link to post Share on other sites