0
prki89

dupli rezervar

Recommended Posts

bilo vec 856753 puta.

ovisi koliko je tko informiran,ali u Požeško slavonskoj županiji ne vade gorivo iz rezervara.(nikad nitko ne vjeruje,ali jbg.)

skine ti dovod,zaverglas pola deca i to je to.

bilo vec 856753 puta.

ovisi koliko je tko informiran,ali u Požeško slavonskoj županiji ne vade gorivo iz rezervara.(nikad nitko ne vjeruje,ali jbg.)

skine ti dovod,zaverglas pola deca i to je to.

kod mene nedavno bila racija par puta, samo rezervoar su gledali. Većinom ima cilj bio traktore hvatat...

nikada nisam vodio da otvaraju motor, samo iz rezervara

najlakše je sa limenim kakav ima jedinica ovo sa plastikomje sve teže i teže

nikada nisam vodio da otvaraju motor, samo iz rezervara

najlakše je sa limenim kakav ima jedinica ovo sa plastikomje sve teže i teže

pa to bi bilo idealno tako.ali kod nas love aute i kamione.

ne kuzim zasto bi traktore hvatali?u traktoru zakonski treba biti plavi diesel.

i obilaze po gospodarstvima,kod kolege su bili i kazu da su obisli u prva 3 mjeseca ove godine cca 2500 poljoprivrednih gospodarstava,u mom selu bili u 2.

pa eto..u mome kraju hvataju na sve strane ..pricali mi ljudi da su imali takvih slucajeva..zautave te i vade iz rezeorvara.... a pa traktori smoju sipati..plavi disel..

i jel ima tko kakvu ideju pa da se nesto iskemija??

pa eto..u mome kraju hvataju na sve strane ..pricali mi ljudi da su imali takvih slucajeva..zautave te i vade iz rezeorvara.... a pa traktori smoju sipati..plavi disel..

i jel ima tko kakvu ideju pa da se nesto iskemija??

Sjeti se djingla sa radia +!

''Djeco nemojte pusiti travu jer naletit cete na kosulju plavu''

Isto ti je s lozom,ak se zajebavas s time budi spreman da mozes dobit po prstima.Nemoj mislit da ti pametujem,navozao sam se i ja pun kur@ac km na ''rose'' i bio sam spreman na posljedice kad su me zaustavljali.

Ma nab...m ih .Mene su dva puta vadili.Ali na carini.Ovako jos nikada nisam vidio da nekome vade.Mislim na prometnu policiju.Taj zadnji puta kada je vadio gleda on i sumljivo mu.Ja kazem u taj rezervar ide tri vrsta goriva i ulja.On gleda,zabeknio i nije mu jasno.Pa da.Benzin,dizel,eurodizel,dvotaktol i kazem mu pa eto nadji sada plavoga :rotfl

sta onda oni mogu vidit kad je u mixu nafta-benzin + 2takotol.... i naravno sve to je crvene boje.....

Gledaju boju il to ipak testiraju nekako...

sta onda oni mogu vidit kad je u mixu nafta-benzin + 2takotol.... i naravno sve to je crvene boje.....

Ma vraga oni testiraju,izvade ti gorivo sa pumpom rucnom i pogledaju ti boju i ništa više.Onda tamo zapiše u svojoj bljeznici evidenciju i to je to.Inace njemu je bilo sumljivo to gorivo ja mu to sve rekao gleda mene pa gleda u čašu i na kraju vratio mi podatke.A kada sam mu rekao da vrati tih deci goriva on se kiselo nasmijao.Uf kako sam onda bijesan bio...

gledju ti direkt na boshpumpi :D

Hehe :D .Ako su ti prozirna crijeva od goriva kaže da moze i tamo pogledati ?

Da sto se tiče Plavog dizela i dizela. to je isto sranje.Samo sto je boja drukcija.E sada ja sam negdje čuo da postoji boja koja se dosipa u plavi i izgleda kao dizel. Jel tko zna sta o tome ? :rolleyes:

Dakle gleda boju i sad bude crveno a niđe veze s ložom.... Onda ako se bunis salju na testiranje?

baš od oka to rade?gdje si to vidio?

kolega je cekao analizu i dobio papir nakon mjesec dana iz određene ustanove. i onda slijedi uplatnica..

kolega je cekao analizu i dobio papir nakon mjesec dana iz određene ustanove. i onda slijedi uplatnica..

Ma od oka :lol2 ..

Brijem da natoce casu loze i cugnu..Pa onda kazu jel placas kaznu il ne..Smjesno :lol2

Uvjek kad sam naletio na tu kontrolu goriva bio je kombi sparkan pokraj murje,valjda unutra sjede ljudi i gledaju kakve je boje gorivo.I uzivaju,i ja bi to.. :rotfl

Malo me boje jebu ,jebali bi jeza ak bi se sjebo za boju.Sve bi kaznio :lol2 ..

Edited by scanbi

Dakle gleda boju i sad bude crveno a niđe veze s ložom.... Onda ako se bunis salju na testiranje?

ak je rozo odma pišu uplatnice, ak se ne slažeš mogu ti izvadit uzorak, stave u neku svoju posudu, zaplombiraju i onda možeš svom trošku nosit to u ovlašteni laboratorij na analizu.

Stoga ako je i rozi dvotaktol imaš pizdariju...

testiraju,naspe gorivo u neku posudu i onda sipa neki prah koji odvoji boju iz goriva

evo da se priključim. Vidim da vam se čini glupost kada policajac sa pumpicom iz rezervara izvadi gorivo i gleda po boji, sam sam se susreo s tim kada su me zaustavili sa golfom 3 TDI-em prije Daruvara. Bio je jedan policajac i pokraj njega tzv.ispitivač koji je vukao, isipao u neku posudicu prozirnu plastičnu, obadvoje pogledali u boju i pustili me jer je bilo sve OK a nije trebalo biti samo što nisu skužili ;) jbg

Kazem ti.Na carini u Donjem Miholjcu su meni dva puta gledali od oka baš. :palacd

Prije nekoliko godina imali su pokretni laboratoriji kojeg su nazvali ISTINA

nekakva kištra nasađena na šasiju sprintera.

Sa njim su mogli analizirat sve živo i neživo od goriva, ulja, masti... sve jer su u njemu imali spektralni analizator

Ono preciznost do bola, litra plavog na 1000 litara običnog i oni vide.

Obično su sa tim stajali na naplatnima Ivanja Reka.

Sad ga više nema jer je navodno Sprinter pokvaren pa uzorak uzimaju prozirnom špricom iz rezervara.

Metoda je odokativna ali se uzorak na inzistiranje šalje na analizu koja se dodatno plaća.

Samo da vidim toga koji će na novom autu koji je pod garancijom prčkat pod haubom po bilo čemu.

Možda samo u ovlaštenom servisu, a to ne rade.

O duplom rezervoaru....hm malo lima il boca od plina, plovak od duje, ventili od BMW-a, CO2 aparat, fleksa......

0