Guest alenp Posted December 5, 2006 Koliko je komplicirano, da li pase bez problema ili se kompletna ventilacija mora mjenjat ? Jel ima netko da je stavljao to vec pa da ima najbolje iskustvo ? Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted December 5, 2006 Naravno,odgovor je Pikzibner... I jos jedan naravno-da ne pase bez problema.. Share this post Link to post Share on other sites
Guest alenp Posted December 5, 2006 Pikzibner ima od Fabie RS ako se ne varam. Fog ima od corrada u golfu. Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted December 5, 2006 Ma.... Bez razmisljanja..stvar je u prvim slovima..Punisher je ipak odgovor!! Share this post Link to post Share on other sites
Peki 0 Posted December 5, 2006 (edited) ima ironic od 3-ojke i pero vr6 je bezbroj puta stavljao Edited December 5, 2006 by Peki Share this post Link to post Share on other sites
vwfan1 0 Posted December 5, 2006 Ajmo jedan karatki opis da vidimo prepreke i probleme ??? i ja sam razmi??ljao da se upustim u tu igru Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted December 5, 2006 Pikzibner ima od Fabie RS ako se ne varam. Fog ima od corrada u golfu. za pikzibnera ne znam, ali fog kolko ja znam ima orginal od dvojke digitalni koji se proizvodio samo jedne godine (mislim 89.) i to u nizozemskoj (bar ako me pamćenje slu??i tako je on jednom pisao) Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted December 5, 2006 za pikzibnera ne znam, ali fog kolko ja znam ima orginal od dvojke digitalni koji se proizvodio samo jedne godine (mislim 89.) i to u nizozemskoj (bar ako me pamćenje slu??i tako je on jednom pisao) prica se o armaturi, ne instrumentima ipak, nije se proizvodio samo te godine, niti samo u odredjenoj zemlji, digifiz je bila dodatna oprema dostupna po zelji, ali to je vec OT Share this post Link to post Share on other sites
entuzijast 0 Posted December 5, 2006 (edited) Treba ti elektrika sa G3, sa svim konektorima i prekidačima, treba ti ventilacija (mo??da se i G2 mo??e preraditi), treba ti instrument tabla od G3 + senzor brzinomjera kaj ide na getribu umjesto sajle i naravno armatura...Armaturu treba rezati i savijati tako da sjedne uz ??ajbu kako treba, postoji i mogućnost ako ima?? ručno ??telanje retzrovizora da će ti smetati onaj pipac unutra na vratima..... Eto, to je kaj ja znam, i ja sam mislio ići u taj projekt, ali poznavajući sebe trebalo bi mi 5 dana za sve to slo??iti kak spada da bude tip-top, tak da ono...Da se nekome i plati, mislim da je to posao koji ??eli?? raditi sam, jer imam dojam da tu treba stvarno biti precizan da to sve sjedne kak treba... Edited December 5, 2006 by entuzijast Share this post Link to post Share on other sites
tommy 0 Posted December 5, 2006 mene isto ovo interesira. Za koliko se uopce da nabavit cijela armatura od trojke? Share this post Link to post Share on other sites
entuzijast 0 Posted December 5, 2006 Ja ak se dobro sjećam, mene je frajer prek oglasnika tra??io 150€ sa ??icama i konektorima.....Bilo je to davno, pa sam odustao od toga.... Share this post Link to post Share on other sites
Nik 0 Posted December 6, 2006 Ja sam se upustio u to... Nije baš neki veliki problem, samo treba volje i puuuunooooooooo živaca!!! trenutno sam u fazi rezanja i pripasavanja, obavjestim vas kad bude gotovo!! može ostat ventilacija od 2-ice treba samo izradit jedan novi komad plastike po mom mišljenju! kad se Rally VR6 javi onda ćemo dobit najbolju informaciju! Share this post Link to post Share on other sites
Guest MRX Posted December 6, 2006 Zna li netko nekoga tko bi mogao nabavit armaturu od g4 i stavi je u g3 tak da se auto samo odveze i nakon ugradnje pokupi i plati čovjeku i ruke i armatura ( i njegovi ??ivci ). naravno da to bude tip top. cijena???? ja mislim da nas ima dosta "početnika" na forumu koji ne bi bili sposobni uradit kak spada sami u svojoj gara??i.. Share this post Link to post Share on other sites
tommy 0 Posted December 6, 2006 Ja sam se upustio u to... Nije ba?? neki veliki problem, samo treba volje i puuuunooooooooo ??ivaca!!! trenutno sam u fazi rezanja i pripasavanja, obavjestim vas kad bude gotovo!! mo??e ostat ventilacija od 2-ice treba samo izradit jedan novi komad plastike po mom mi??ljenju! kad se Rally VR6 javi onda ćemo dobit najbolju informaciju! nik, daj poslikaj to malo, opisi proces pa stavi pod projekte Share this post Link to post Share on other sites
Nik 0 Posted December 6, 2006 (edited) nik, daj poslikaj to malo, opisi proces pa stavi pod projekte čim uhvatim aparat u ruke!! ja se nadam da će bit prije Božića!! Edited December 6, 2006 by Nik22 Share this post Link to post Share on other sites
Perkan 0 Posted December 6, 2006 Zna li netko nekoga tko bi mogao nabavit armaturu od g4 i stavi je u g3 tak da se auto samo odveze i nakon ugradnje pokupi i plati čovjeku i ruke i armatura ( i njegovi ??ivci ). naravno da to bude tip top. cijena???? Rallye_VR6 Share this post Link to post Share on other sites
entuzijast 0 Posted December 6, 2006 Ja se pridru??ujem zahtjevu za slikama, i pojačavam zahtjev za duplo.... OĆEMO SLIKEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted December 6, 2006 Najjednostavnije je prebacit ventilaciju od trojke. Treba 2 rupe izbu??it da se u??arafi. Onda treba ispilati kompletni lim ispod ??ajbe prebaciti lim ispod armature iz trojke i fino iskrojiti armaturu. Share this post Link to post Share on other sites
Speedline 0 Posted December 8, 2006 http://www.matze80.de/UmbauTag11-20.html tu imas sastavljanje table iz 3 u golfa 2 Share this post Link to post Share on other sites
Guest alenp Posted December 8, 2006 Ma daj bjezi ovi su sve raskopali budem ja nabavio R32 look za duju I klimu cu nekak skombinirat i aj bok To je vise posla nego stavljat 2 V6 motora u duju Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted December 10, 2006 Zna li netko nekoga tko bi mogao nabavit armaturu od g4 i stavi je u g3 tak da se auto samo odveze i nakon ugradnje pokupi i plati čovjeku i ruke i armatura ( i njegovi ??ivci ). naravno da to bude tip top. cijena???? Ima ti u nas jedna G3 GTI u kojoj je sad 130ks TDI-6brzina iz G4 +naravno tabla. Lik je sam to ubacivao i mogo bi njega kontaktirat. Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted December 11, 2006 Iz četvorke i trojku bi trebalo biti jednostavnije nego iz trojke u duju, jedino su instalacije cirkus, ali ako ide i notor iz četvorke, onda se sve samo prebaci Ja imam jednu armaturu od trojke vi??ka, nemam grijanja, komandi od grijanja , plastike oko satova plastike u sredini di su otvori za zrak, i ispucan je airbag (mo??e se staviti pretinac umjesto njega) dam je za 300 kuna pa ako netko zezne krojenje svoje eto mu Share this post Link to post Share on other sites
josip 1 Posted December 11, 2006 a audi tt u četvorku bi trebao ić isto?? Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted December 11, 2006 a audi tt u četvorku bi trebao ić isto?? da i to bez problema koliko sam ja sku??io, pogledaj malo po stranim forumima ljudi su puno toga radili, stvarno nemam sada konkretni link ima?? na e-bayu kupiti instrument ploču od tt-a za g4 i g3 sa svim pripadajućim konektorima, ako te zanima naći ću negdje link imao sam ga Share this post Link to post Share on other sites
Guest MRX Posted December 11, 2006 2 AUTOFREAK: Zna?? li koje je boje ta trica ili mo??da broj tablice. ( gdje ??ivi). većinu auta u gradu pamtim po tablici (ako mi upadne u oko). samo me zanima cijena jer imam i hitnijih stvari za uraditi. Share this post Link to post Share on other sites