0
lukavr6

izpušna grana vr6

Recommended Posts

bok!

zanimam se za "sportsku" ispušnu granu za mog corrada vr6 (abv).

pretragujem malo ebay, i pronašao sam nekog 6-3-1, kromiran iznutra i izvarni iz rostfreija.

zanima me dali se to išta osjeti na snagi/navoru?

ima i kojih drugih predloga za koje druge tipe grana?

pozdrave, luka

Imas od ove firme ispusne od inoxa.

Neznam za vra al ja imam na mome 2.0 9a granu od ove firme i poprilicno sam zadovoljan s obzirom na cijenu :).

Evo vidim da nemaju trenutno u ponudi za vr6 al dosta dugo su je prodavali pa im probaj poslat mail.

http://www.racelandus.com/c-21-exhaust-headers.aspx

ne mogu ti reći jel se osjeti razlika ali ako nije skupa bolje ju je staviti jel original zna pucati na fleksibilnoj cijevi, na see-u su se prodavale od racelanda za sitno eura...

ne mogu ti reći jel se osjeti razlika ali ako nije skupa bolje ju je staviti jel original zna pucati na fleksibilnoj cijevi, na see-u su se prodavale od racelanda za sitno eura...

koliko je to odprilike? da znam ak se mi isplati pričekati godinu dana. inače moje je u top stanju, ali mi puno lepše izgleda ova 6-3-1.

mislim 200 ili 300 eura...ja sam ju gledao i super je napravljena, identična ali stvarno identična kao od supersprinta koju ja imam na autu, i mislim da je od inox-a jel je netko imao magnet i nije se lovio na nju...

mislim da je corrador ima na svom autu ali ne znam je li imao kakvih nuspojava...pošalji mu PM...

hvala za info!

naručit ču je od iz ebaya onda, cijena je slična.

pozdrav

Imas od ove firme ispusne od inoxa.

Neznam za vra al ja imam na mome 2.0 9a granu od ove firme i poprilicno sam zadovoljan s obzirom na cijenu :).

Evo vidim da nemaju trenutno u ponudi za vr6 al dosta dugo su je prodavali pa im probaj poslat mail.

http://www.racelandus.com/c-21-exhaust-headers.aspx

mrle koliko te ispala grana do ovdje ako si ju narucivao iz amerike???

Triba si na see-u svratit po raceland grane,bile su dosta povoljne :palacg

sta jes jes :palacg

sta jes jes :palacg

Hvala ekipa(budimo realni :) ) šta ste mrtvi pijani skuvali čovika na štandu za cijenu :rotfl:rotfl

I dogodine,nema na čemu :zivio

Jesi montira,ima li nekih dojmova?

mrle koliko te ispala grana do ovdje ako si ju narucivao iz amerike???

Kolega iz firme je isa na godisnji u ameriku pa mi je donija granu u prtljazi :D, tako da me nije kostalo nista.

A ta grana ti je bila na see-u u austriji a mislim da se moze kupit i u njemackoj sad neznam tocno ggje.

Samo problem kod ove grane od 4 cilindra je sto flandja od cijevi sta idu na motor nije iz komada nego su 4 odvojene tako da je var lagano povukao svaki na svoju stranu i nije idealno nalijeganje i ima problem sto uvijek pusta na spoju dva u dva.

Bash sam gleda na vortexu i ameri su imali iste probleme pa sam rijesia ka i oni.

Istokaris nove przunjere sta idu u glavu fi 9 sa konusom tako da je mos navuc sa vidama na glavu i onda lagano ugrijes brenerom koljena tako da materijal popusti i onda kad odvidas imas savrsenu bazu.

A ovaj spoj dva u dva zavaris tigom i na kraju omotas cilu granu onom visokotemperaturnom trakom i to je to.

@ Mrle daj baci koju fotku, ili snimi video kako radi sa granom... interesira me zvuk.. a i Rocco konkretno ;)

0