Trekstor 0 Posted May 22, 2010 Ako netko zna molio bih da mi kaže kako na najlakši način skinudi zadnji brisač i gdje nabaviti onaj čep kojim se zatvori rupa nakon skidanja. Share this post Link to post Share on other sites
Nick 0 Posted May 22, 2010 izvana skineš onaj čep sa brisača i imaš šaraf kojeg moraš odšarafit da bi skinuo brisač. Sa unutarnje strane moraš odšarafit motorić (to neznam točno, nisam osobno radio). Ekipa je za poklopac stavljala čep sa zadnjih vratiju, ona bočno kad otvoriš vrata Share this post Link to post Share on other sites
ivan@turbo 0 Posted May 22, 2010 Trekstor javi se nemogu ti poslat pm Share this post Link to post Share on other sites
Trekstor 0 Posted May 22, 2010 izvana skineš onaj čep sa brisača i imaš šaraf kojeg moraš odšarafit da bi skinuo brisač. Sa unutarnje strane moraš odšarafit motorić (to neznam točno, nisam osobno radio). Ekipa je za poklopac stavljala čep sa zadnjih vratiju, ona bočno kad otvoriš vrata hvala majstore , probat ću tako.....a što se tiče nutarnje strane vjerovatno se skine plastika i onda dođeš do motorića..... Share this post Link to post Share on other sites
ivan@turbo 0 Posted May 22, 2010 Druze bezuspjesno ikako da ti posaljem pm nemam pojma docega je Share this post Link to post Share on other sites
Cuky 0 Posted May 23, 2010 posalji ovako ako je vezano za skidanje brisaca.... Share this post Link to post Share on other sites
kerabek 0 Posted May 23, 2010 u "rukohvatima" nutarnje strane gepeka imas 2 sarafa. otsarafis, i dalje samo skidas tapicirung. cupas. nakon toga imas cini mi se 3 desetke (matice) koje drze motoric. za gornji dio ti je dobro nick reko. moguce je da se brisac zapeko, pa ces ga mozda morat radapcigerom. a cep (poklopac) imas na ebayu 4eur + 8 eur postarina do hr. Share this post Link to post Share on other sites
Cuky 0 Posted December 30, 2010 jel ima neki zahvat koji treba napravit kad se skine kapa i odsarafi matica da se skine ruka brisaca ? tj ne znam da je pametno lupat necim po gornjem djelu radi mlaznice,a povlacenjem se nista ne dogadja.. nesto trece? hvala Share this post Link to post Share on other sites
Jericho 0 Posted December 30, 2010 Ja sam čupal i radil polugu s donje strane s šrafcigerom dok nije izašla ruka van. Share this post Link to post Share on other sites
Cuky 0 Posted December 30, 2010 jel ti radi i dalje? ja samo ruku moram promjenit,nece ic cep Share this post Link to post Share on other sites
Damijan 0 Posted December 30, 2010 a cep (poklopac) imas na ebayu 4eur + 8 eur postarina do hr. Može neki link!? Share this post Link to post Share on other sites