2 2
Trekstor

Zadnji brisač MK4

Recommended Posts

Ako netko zna molio bih da mi kaže kako na najlakši način skinudi zadnji brisač i gdje nabaviti onaj čep kojim se zatvori rupa nakon skidanja.

izvana skineš onaj čep sa brisača i imaš šaraf kojeg moraš odšarafit da bi skinuo brisač.

Sa unutarnje strane moraš odšarafit motorić (to neznam točno, nisam osobno radio).

Ekipa je za poklopac stavljala čep sa zadnjih vratiju, ona bočno kad otvoriš vrata

izvana skineš onaj čep sa brisača i imaš šaraf kojeg moraš odšarafit da bi skinuo brisač.

Sa unutarnje strane moraš odšarafit motorić (to neznam točno, nisam osobno radio).

Ekipa je za poklopac stavljala čep sa zadnjih vratiju, ona bočno kad otvoriš vrata

hvala majstore , probat ću tako.....a što se tiče nutarnje strane vjerovatno se skine plastika i onda dođeš do motorića..... :bravo

Druze bezuspjesno ikako da ti posaljem pm nemam pojma docega je

posalji ovako ako je vezano za skidanje brisaca....

u "rukohvatima" nutarnje strane gepeka imas 2 sarafa. otsarafis, i dalje samo skidas tapicirung. cupas. nakon toga imas cini mi se 3 desetke (matice) koje drze motoric. za gornji dio ti je dobro nick reko. moguce je da se brisac zapeko, pa ces ga mozda morat radapcigerom. a cep (poklopac) imas na ebayu 4eur + 8 eur postarina do hr.

jel ima neki zahvat koji treba napravit kad se skine kapa i odsarafi matica da se skine ruka brisaca ?

tj ne znam da je pametno lupat necim po gornjem djelu radi mlaznice,a povlacenjem se nista ne dogadja..

nesto trece?

hvala

a cep (poklopac) imas na ebayu 4eur + 8 eur postarina do hr.

Može neki link!?

2 2