TheFog 1 Posted May 23, 2010 Pretpostavka je da ste vlasnik VW vozila ili nekog drugog iz VW koncerna. Kada biste bili u situaciji da kupujete novo vozilo, dali biste se odlučili za neko iste marke koju i sad posjedujete; neke druge marke iz VW koncerna; ili vozilo van VW koncerna? Cijenimo Vaše mišljenje, hvala! Share this post Link to post Share on other sites
marin-82 0 Posted May 23, 2010 (edited) mr Fog, fali opcija "kupil bi najbolje uloženo -dobiveno"- ne nužno vag Edited May 23, 2010 by marin-82 Share this post Link to post Share on other sites
corrador 0 Posted May 23, 2010 fog je i ti gluposti pitas...sad mi je bija covik od debeloga prijatelj koji cili zivot vozi sanitet i hitnu pomoc..... jel vas zanima sta je reka? svi drugi da ne nabrajam, od opela, fiata, pjugota, svi ostali sta su imali u voznom praku pod prvo nisu TVORNICKI saniteti vec preklapane teretne verzije tih marki, VW je jedini koji iz tvornice izlazi original vozilo hitne pomoci a hvale, za motor, voznost, izdrzljivost, dojam, kvalitetu izrade vozackog prostora, sanitetnog prostora, funkcionalnost... samo je za kraj reka... "svi ostali skupa nisu volkcvagenu ni sjena niti ce ikad biti" can i heard AMEN Share this post Link to post Share on other sites
toniBW 0 Posted May 23, 2010 fog je i ti gluposti pitas...sad mi je bija covik od debeloga prijatelj koji cili zivot vozi sanitet i hitnu pomoc..... jel vas zanima sta je reka? svi drugi da ne nabrajam, od opela, fiata, pjugota, svi ostali sta su imali u voznom praku pod prvo nisu TVORNICKI saniteti vec preklapane teretne verzije tih marki, VW je jedini koji iz tvornice izlazi original vozilo hitne pomoci a hvale, za motor, voznost, izdrzljivost, dojam, kvalitetu izrade vozackog prostora, sanitetnog prostora, funkcionalnost... samo je za kraj reka... "svi ostali skupa nisu volkcvagenu ni sjena niti ce ikad biti" can i heard AMEN Amen! Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted May 23, 2010 fog je i ti gluposti pitas...sad mi je bija covik od debeloga prijatelj koji cili zivot vozi sanitet i hitnu pomoc..... jel vas zanima sta je reka? svi drugi da ne nabrajam, od opela, fiata, pjugota, svi ostali sta su imali u voznom praku pod prvo nisu TVORNICKI saniteti vec preklapane teretne verzije tih marki, VW je jedini koji iz tvornice izlazi original vozilo hitne pomoci a hvale, za motor, voznost, izdrzljivost, dojam, kvalitetu izrade vozackog prostora, sanitetnog prostora, funkcionalnost... samo je za kraj reka... "svi ostali skupa nisu volkcvagenu ni sjena niti ce ikad biti" can i heard AMEN AMEN Vojo. Definitivno bi opet kupio Volkswagen, ima sve sto mogu trazit od jednog auta Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted May 23, 2010 Ne može se on meni pokvarit toliko puta koliko ga ja mogu popravit..... VW i samo VW,nema tu nikakve kalkulacije,uloženo/dobiveno niti če je ikad bit i slične sheme kojima mame kupce Ako ikad kupin bilo šta drugo osim vw-a za sebe/svoj gušt odma me odhebite,odma Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted May 23, 2010 Od svih novih autiju jedino se mi svidjaju zuti g6 gti sa Seea koji mi je jednostvno savrsen u svakom pogledu ili audi a6 karavan... Btw, ne priznajem aute radjene nakon 92. godine. Nemaju ono nesto Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted May 23, 2010 Četiri VW-a u garaži govori sve. Share this post Link to post Share on other sites
GTi_G60 0 Posted May 23, 2010 fali opcija "nebi kupio novi auto" nezele svi voziti kod kljuc Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted May 23, 2010 3 VW-a + 1 Seat u mom dvorištu. Za par godina kad napravim 3je djece i kad porastu kupujem ženi Scirocco. Share this post Link to post Share on other sites
corrador 0 Posted May 23, 2010 fali opcija "nebi kupio novi auto" nezele svi voziti kod kljuc iskreno nismo mi sljepi pored zdravih ociju, al jednostavno, pjugoti mi nisu napeti, citroeni ogavni, alfe pederaste totalno i neupotrebljive, japanci gube onu dozu privlacnosti,opel sacuvaj me, a sad da je imat novaca rado bi provoza imprezu, evolutiona, kakav dobar M Power pa cak i AMG, ali sta audi napravi nije jos majka rodila...tako da kako god okrenes ako nije tatina tvornica, strikina je.... stoji ovo sa kod kljucem, novi auti gube drasticno kvalitetu i sta vise slusam price drugih manje su mi privlacni, stoji i da imaju svoje mane ovi volkcvageni,al sta rroco kaze ko to more platiti kad kupis zadnji lezaj za rrada vr6 isti ko na kecu 77 god cijena SKF 100kn prija mi za alfu placa 200kn svicice i 1000 lezaj Share this post Link to post Share on other sites
Zvonae 0 Posted May 23, 2010 fog je i ti gluposti pitas...sad mi je bija covik od debeloga prijatelj koji cili zivot vozi sanitet i hitnu pomoc..... jel vas zanima sta je reka? svi drugi da ne nabrajam, od opela, fiata, pjugota, svi ostali sta su imali u voznom praku pod prvo nisu TVORNICKI saniteti vec preklapane teretne verzije tih marki, VW je jedini koji iz tvornice izlazi original vozilo hitne pomoci a hvale, za motor, voznost, izdrzljivost, dojam, kvalitetu izrade vozackog prostora, sanitetnog prostora, funkcionalnost... samo je za kraj reka... "svi ostali skupa nisu volkcvagenu ni sjena niti ce ikad biti" can i heard AMEN Živi dokaz je sanitet iz Požeškog doma zdravlja koji je odradio milijun kilometara bez diranja motora. Cak je i sam Pavao Zubak nazocio ceremoniji Wagen je wagen, sve drugo su auti. Znaci opet bi VW-a Share this post Link to post Share on other sites
Zrinedin 0 Posted May 23, 2010 Nakon svakakih auta koje sam vidio,čuo,vozio,jahao i sta ti ja znam.Koliki priča sam ja progutao kroz uho VW neudoban,VW nestabilan,limarija loša.znate i sami te priče koje ljudi pljuju. Sit sam takvi. Što se VW tiče moj Golf III 1.9 TD ima oko 375 000 km a da mu motor nije otvaran.Sat mi je crkao negdje oko 330 000 i počeo o nule brojiti i sada ima 45 000.Tako da.Dovoljno sam se uvjerio u kvalitetu VW tako da i da imam para kupio bi novog VW..ak nemam dovoljno para za novi onda bi opet kupio polovnog VW Wagen je Wagen. Nije bez razloga ovaj forum najači. Share this post Link to post Share on other sites
luxy 0 Posted May 23, 2010 prvenstveno vw mada dolazi i neki audi u obzir Share this post Link to post Share on other sites
pess_2103 0 Posted May 24, 2010 Vjerojatno bi to bio Audi.... Share this post Link to post Share on other sites
markinjo 0 Posted May 25, 2010 (edited) Kao prvo, nikad neću kupit novi auto, za to bi trebao imati love na bacanje, a kad bi se to i desilo, tada bi definitivno pala neka teška egzotika, a ne "DAS AUTO" ...radije bi te pare potrošio na uređenje nekog oldtimera.... Edited May 25, 2010 by markinjo Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted May 26, 2010 (edited) Kupio bi BMW-a 120 ili 123 dizela ili seriju tri sa istim motorom. Nemoze se mjerit sa šesticom dizel po doslovce ničem. ( zaboravimo karoserijsku usporebu MK6 i serija 3 ) VW bi bio moja druga opcija ukoliko nebih imao love za nesto od gore navedenog iako bi isao i na 118d model ukoliko bi si mogao na taj nacin priustit BMW. Kvaliteta je nemjerljiva sto god vi rekli. Nisam zadrt i objektivan sam i znam sto znaci kad u BMW-u 320 na 200kmh mogu pričati jednakom glasnocom glasa kojom pričam u golfu pri brzini od 80kmh. Da neidem sad u druge detalje.. Edited May 26, 2010 by sven Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted May 26, 2010 kad bi se imalo love za novi auto bio bi vw ali neki novi GTI ili nesto iz R odjela Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted May 26, 2010 Poslije golfa 1 1.6d,trice tdi110,četvorke 1.6,pred dvije godine sam kupio novi g5....i nije mi žao,jedino sad kad bi kupovao nešto novo i kad bi bilo novčeka,vjerovatno bi izabrao audi a5 Share this post Link to post Share on other sites
Turbak 0 Posted May 26, 2010 Ak ne VW onda ziher AUDI :D Share this post Link to post Share on other sites
ScarFace_vk 0 Posted May 26, 2010 "moj passat stari nikad se ne kvari" - vw u srcu ! Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted May 26, 2010 zanimaju me samo Švabe.... eventualno koji primjerak druge nacionalnosti.... uvijek me držao VW... a kao neka premium marka, Audi.... za malo egzotike Porsche...... još uvijek mislim da je BMW za one koji žele privuč pozornost curica a nemaju drugi način za to.... (mada ga mogu svrstat u rangu s Audi-em) Meca mi je bila uvijek kao Elegance klasa....što me trenutno ne zanima.... Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted May 26, 2010 (edited) zanimaju me samo Švabe.... eventualno koji primjerak druge nacionalnosti.... uvijek me držao VW... a kao neka premium marka, Audi.... za malo egzotike Porsche...... još uvijek mislim da je BMW za one koji žele privuč pozornost curica a nemaju drugi način za to.... (mada ga mogu svrstat u rangu s Audi-em) Meca mi je bila uvijek kao Elegance klasa....što me trenutno ne zanima.... Po meni bmw ima dozu spotskosti koja je ipak na nivou iznad vw-a i zato mi se sviđa. koja cura pada na dizel bmw-a raspored tezine 50:50 vw nikad nece imat a samim tim vozne osobine ostaju tu di jesu Edited May 26, 2010 by sven Share this post Link to post Share on other sites