said 3 Posted June 9, 2010 jos koji dan i pocinje dernek :cuga :lijek Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted June 9, 2010 Hoce li biti i kakvih maca iz udruge slabovidnih,da i ja zbarim nesto kad sam vec tamo ... Share this post Link to post Share on other sites
Jura31 0 Posted June 9, 2010 mrki budi dobar inace saljem slike na mail ha ha vidimo se Share this post Link to post Share on other sites
MAREX 0 Posted June 9, 2010 Izvinte momci ali mene zanima jeli subota centralni dan to jeste ocel itakmicenje style-a biti u subotu,jer ima nas dosta koji smo planirali doci samo jedan dan,pa da potrefimo taj glavni Sory jos jednom sto nisam u toku Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted June 9, 2010 Izvinte momci ali mene zanima jeli subota centralni dan to jeste ocel itakmicenje style-a biti u subotu,jer ima nas dosta koji smo planirali doci samo jedan dan,pa da potrefimo taj glavni Sory jos jednom sto nisam u toku Subota je glavni event. Share this post Link to post Share on other sites
Troni 0 Posted June 9, 2010 trazio se danas u preduzece i pusili me ekipa vidimo se Share this post Link to post Share on other sites
MAREX 0 Posted June 9, 2010 E hvala puno na infu. vidimo se tamo.... Dolazim da naparim oci i fotic za narednih godinu dana !!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
prka_st 1 Posted June 9, 2010 brojim sitno najrađe bih odma krenija...... Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted June 9, 2010 PROGRAM 8. VW TUNING SHOW 2010 WWW.VWTUNINGSHOW.COM 11.6. PETAK 16.00-21.00 DOLAZAK I PRIJAVE VOZILA 19.00 WARM UP DJ GIGO 21.00 PARTY DOBRODOŠLICE.. RESIDENT DJ GIGO 12.6. SUBOTA - DOLAZAK I PRIJAVE OD 7.00 DO 12.00 - PRIJAVE ZA OSV (vožnja spretnosti VLASTITI AUTOMOBIL) DO 13.00 VWCC INFO PULT - PRIJAVE ZA „BURN OUT“ DO 15.00 VWCC INFO PULT - 14.00 - 15.00 OSV (vožnja spretnosti) 1.vožnja - 16.00 - 17.00 OSV (vožnja spretnosti) 2.vožnja - 17.30 - 18.00 TAKMIČENJE „BURN OUT“ - 19.00 - 20.00 OSV (vožnja spretnosti) 3.vožnja - 14.00 POČETAK ANIMACIJSKO-ZABAVNOG PROGRAMA KOJI IZMEĐU OSTALOG SADRŽI: - DB CUP NATJECANJE - LOWRIDER SYNDICATE - DEMONSTRACIJE DVD, GSS, HAK - DJ GIGO - ROCK BAND - LIVE ROCK BAND "CHOCOLATE NIPPLES" - MISS VWTS I MISTER VWTS - SEXY CAR WASH - DANCE PARTY BY NIGHT - HUMANITARNA TOMBOLA - VWCC ARTIKLI - BOGATA UGOSTITELJSKA PONUDA (UGOSTITELJSKU PUNUDU U VOLKSWAGEN CAFFEU NA SUSRETU PRUŽAT ĆE EKIPA CAFFE BARA "E STADIO") - HOSTESE, NAGRADNE IGRE 13.6. NEDJELJA - DODJELA PEHARA ZA STYLE u 11.00 Kotizacija za susret iznosi 150 kn, za članove 100 kn (članska prava ostvaruju samo oni koji su uredno uplatili članarinu za tekuću kalendarsku godinu, za što ćemo imati evidenciju, a ako ste uplatili netom prije eventa, molimo da ponesete potvrdu o uplatu), te se dobiva prigodni poklon paket. Molimo da kotizaciju ne gledate samo kao naknadu za prijavu za style natjecanje, već kao novčanu pomoć klubu u organizaciji nečeg što nam svima predstavlja zadovoljstvo. U sklopu eventa će biti postavljen VWCC INFO PULT gdje će naši članovi moći dobiti sve informacije vezane za klub i event. Biti će moguće da članovi podignu člansku iskaznicu ako je do tada nisu dobili a popunio je upitnik (uz predočenje uplatnice plaćene članarine). Također je moguće i učlanjenje na licu mjesta. Na INFO PULTU su moguće i prijave za ocjensko spretnosnu vožnju, za koju će kotizacija iznositi 50Kn, a pravilnik se nalazi ovdje. Postoji mogućnost kampiranja, a isto tako i iznajmljivanje soba. Za sobe se treba ranije najaviti kako bi se mogle rezervirati. Pogledati na WWW.VWTUNINGSHOW.COM Već je dosta upita, pa požurite kako nebiste imali problema s organizacijom smještaja. Sobe se nalaze u blizini održavanja susreta. Akreditacije će biti poslane na adresu medijske kuće. Oni koji je nisu primili mogu je podići na info pultu. Za vrijeme trajanja VWTS-a, dopušteno je: - prezentirati u cijelosti vozilo, klub ili team u kojem je modificirano vozilo, sa svim vrstama promotivnog materijala - urediti prezentacijski prostor ...nije dopušteno: - NEKONTROLIRANO PALJENJE GUMA (osim u organizacij VWCC-a na za to PREDVIĐENOM mjestu) - NEKONTROLIRANA BRZA VOŽNJA U SKLOPU EVENTA - ISTICANJE SPONZORA BEZ ZNANJA ORGANIZATORA EVENTA S poštovanjem, VWTS TEAM Pozivamo Vas na "dB Cup 12.06.2010.g. - 8.VW susret u Karlovcu - 12. lipnja u 13:00 sati. Organizator: Sound GARAGE Donji Pustakovec 113, 40 323 Prelog mob:+385 98/241-828 Josip web: http://www.hermanjosip.com/dB_Cup/index.htm Vrijeme početka: 12. lipnja u 13:00 sati Vrijeme završetka: 12. lipnja u 18:30 sati Gdje: ŠRC Korana, veliko parkiralište www.vwtuningshow.com Program: 13:00 - 16:00 -> Prijave i kvalifikacije 16,30 - 17,30 -> Eliminacije 17,30 - 18,00 -> Finale 18,30 -> Podjela pokala Ispijanje piva!!!! - kotizacija 100,00kn - dijelimo pokale od 1. - 3. mjesta - pokal za Best of Show - nagrada za 1. prijavljenog natjecatelja - nagrada za najviše prevoženih kilometara do susreta - nagrada za najglasnijeg na susretu Za više pojedinosti, idi na: CICE: http://www.cice.com.hr/novo/index.php?topic=36100 FACEBOOK: http://www.facebook.com/event.php?eid=1131...533&index=1 Link za lokaciju eventa: http://www.hermanjosip.com/dB_Cup/SRC_Korana_KA_1.jpg Sljedeće natjecanje Čingi Lingi subota 17.07.2009.g.: http://www.hermanjosip.com/dB_Cup/lokacija_Cingi_Lingi.jpg Share this post Link to post Share on other sites
marin-82 0 Posted June 9, 2010 evo ljudi malo reklame za praonu u blizini samog susreta...ista reklama će biti objavljena i na službenim stranicama, a isto tako vrlo vjerojatno će te od mladih dama dobiti letak i na svoj auto na samom susretu Maloprije sam se vratil s pranja. praona je odlična, meni najbolja u Karlovcu, evo par stvari koje mi se posebno sviđaju: 1. pritisak je hebački, veći nego na ostalim praonama 2. temp vode mi se čini isto malo viša nego kod ostalih 3. "vosak" je stvarno super, baš se vidi da ga ima 4. 30 sek za kunu... 5. nisi na nekoj vjetrometini... 6. kemija za pranje felgi stvarno djeluje.... Share this post Link to post Share on other sites
MarkoGTi 0 Posted June 9, 2010 Al nije TekuČina nego TekuĆina. Ispravite to kad ste se lijepo potrudili napravit letak,šteta je da piše krivo. Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted June 9, 2010 puks na čemu si ti,on ostaje doma a sprej za sunčanje samnom edit..puks bu me irena mazala a vi nemojte gledat nije zdravo za srce Alo Emma lakse malo pa ovo cita i moja zena hoces da mi zabrani VW show!!?? Share this post Link to post Share on other sites
MarkoGTi 0 Posted June 9, 2010 Marko jel ides ti? Nemam s čim,iako bih želio više nego išta... Nemam prijevoz. Ovaj ću put vjerojatno preskočiti,al iduće godine moža i dođem. Jel ideš ti? Share this post Link to post Share on other sites
Veky_ck 0 Posted June 9, 2010 nećeš ti ništa obranit! ja dolazim sa tdi-om i zimskim gumama da ti pokažem kak se vozi.. hoćeš mi bit mehaničar? trebat će mi spustit zadnji kraj na autu da ne struže prednji toliko.. i prednji branik će trebat skinut jer me malo udario hp expres u splitu, pa branik visi... plaćam pivu.. i pustit ću te da pobjediš.. i još ću se izblamirat da možeš gledat.. Lud si, svaka ti čast!! MA, IDEMO SE ZAJEBAVAT, I ZABAVLJAT, UZ BEKAJ NAJ VOLIMO, A TO SU 2 U 1 - AUTI, I VW! Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted June 10, 2010 Alo Emma lakse malo pa ovo cita i moja zena hoces da mi zabrani VW show!!?? imala bu ona tebe na oku bez brige budi aj napokon da se upoznamo ljudi bit če nam pakleno vruče u subotu Share this post Link to post Share on other sites
beetle99 0 Posted June 10, 2010 imala bu ona tebe na oku bez brige budi aj napokon da se upoznamo ljudi bit če nam pakleno vruče u subotu Bar bumo čevape mogli peć na haubi. Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted June 10, 2010 Bar bumo čevape mogli peć na haubi. haha ova ti je dobra,moja hauba je velika stane puno mesa hehehe samo nek neko ponese gumenu lopaticu za okretanje,dost je zgreban u bunker frižideri cuga i nezaobilazna dekica haha eh da i fotić...treba neko i na slike mislit a zastava se traži od prošlog vwts-a za d.selo opet ju nebumo imali miroooooooo Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted June 10, 2010 ema : mi cemo imati :bleh Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted June 10, 2010 ema : mi cemo imati :bleh miro je moju zapil il prokockal Share this post Link to post Share on other sites
VedranTDI 0 Posted June 10, 2010 Jel primate i SEJATE...??? Imam 1.9tdi u autu i ATS CUP na autu pa smijem mozda doc...??? Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted June 10, 2010 Recimo da si se provukal s ATS icama ako su 8X13 Share this post Link to post Share on other sites
VedranTDI 0 Posted June 10, 2010 Recimo da si se provukal s ATS icama ako su 8X13 ...a jbga...sad puno trazis... :-D 7x15 su... ...vidimo se u subotu... Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted June 10, 2010 o pa bit če i mojih zaprešićana tamo,vidimo se :-) Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted June 10, 2010 ...a jbga...sad puno trazis... :-D 7x15 su... ...vidimo se u subotu... kull može i to Share this post Link to post Share on other sites