4 4
srki

8. VW TUNING SHOW 2010.

Recommended Posts

:lol2:zivio

neznam za tebe ali ja ne mislim spavat a ko ni 99% ostale ekipe brijem :fakjea :fakjea

neznam za tebe ali ja ne mislim spavat a ko ni 99% ostale ekipe brijem :fakjea :fakjea

Hehe, onda te drzim za rijec ;)

Previše razmišljate....o spavanju.....o putovanju......opustite se :vopi

Sve to dođe na svoje u potrebnom trenutku :palacg

ostavi nam adresu šatora... nešto smo ti dužni :D:bravo

Bolje da su meni dužni nego da sam ja nekome ;) adresa ce biti poznata prilikom biranja lokacije tj kod stabla livada a na livadi šatori :D

Previše razmišljate....o spavanju.....o putovanju......opustite se :vopi

Sve to dođe na svoje u potrebnom trenutku :palacg

Dobro zboriš! :respekt

Novi sam na forumu i nigdje nemrem nac progran, cijene kotizacije pive itd....

Thanks

nije jos objavljeno ..

ceka se miro (predsjednik)

i mene zanima spavanje u blizini negdje ako nesto ima tko je vec bio itd a put isto slabo znam nadam se da cu potrefit

zaspis di stignes,ta tri dana okice sirom otvorene :eek :D

gdje je program?

hoće bit trkanja na vrijeme kao prošle godine? ono sa čunjevima...

zaspis di stignes,ta tri dana okice sirom otvorene :eek :D

tako ce i biti ma lako je za to bitno mi je da nadjem mjesto odrzavanja nisam prije bio pa mi je sve novo

Ak če bit ljepo vrijeme dolazim u petak i ostajem do nedjelje :cuga , ak ne samo subota.... :D

ja dolazim sigurno autic je danas uspjesno zavrsen........napokon.......je da nemogu van iz svog dvorista ali ok.....e a jel dolazim subotu ujutro ili popodne to jes neznam,cekam gazdu da bude dobre volje...... :bravo

Ja navratim, valjda cemo se mi iz Samobora organizirat :)

Koliko vidim programa jos nema? (a 10 dana jos do pocetka!? )

A bas me zanima dal ce se pehari dodjeljivat OPET za prva 3 mjesta po kategoriji!? (OPET isti pehari istim ljudima koji su investirali brdo para u svoje golfove) :P

Ili je vodstvo kluba konacno skuzilo pa vratilo onih prvih 30 pehara opceg dojma prema ziriju, tak da i mi obicni smrtnici imamo bar male sanse dobit peharcek? :)

I kolko ce ove godine bit cijena prijave za clanove kluba, 50 , 100 ili hm 150 kn ? :) jel recesija jos aktualna? :D

I bas me zanima dal ce ove godine bit nesto vise XL majca za kupit na standu, jer se obicno odma prodaju :( ostanu sam manje velicine...

Nije da kritiziram, sam uocavam po meni propuste zadnjih godina u nadi da ce ovaj 8.VW bit bolji :)

he he, i subotu na isti dan kad i VW tuning show je i viteski turnir u gornjoj stubici , ako nekoga zanima :)

http://www.viteski-turnir.com/

Ja navratim, valjda cemo se mi iz Samobora organizirat :)

Koliko vidim programa jos nema? (a 10 dana jos do pocetka!? )

A bas me zanima dal ce se pehari dodjeljivat OPET za prva 3 mjesta po kategoriji!? (OPET isti pehari istim ljudima koji su investirali brdo para u svoje golfove) :P

Ili je vodstvo kluba konacno skuzilo pa vratilo onih prvih 30 pehara opceg dojma prema ziriju, tak da i mi obicni smrtnici imamo bar male sanse dobit peharcek? :)

I kolko ce ove godine bit cijena prijave za clanove kluba, 50 , 100 ili hm 150 kn ? :) jel recesija jos aktualna? :D

I bas me zanima dal ce ove godine bit nesto vise XL majca za kupit na standu, jer se obicno odma prodaju :( ostanu sam manje velicine...

Nije da kritiziram, sam uocavam po meni propuste zadnjih godina u nadi da ce ovaj 8.VW bit bolji :)

he he, i subotu na isti dan kad i VW tuning show je i viteski turnir u gornjoj stubici , ako nekoga zanima :)

http://www.viteski-turnir.com/

iman ti ja gro pehara od proteklih godina pa cu ti donit

mada ove godine iman stand otvoren sa medaljama i peharima tako da svi obicni smrtnici mogu doci predici svoj pehar, cijene ce biti simbolicne i u NATURI jer cu te iste pehare nabijati zeljnima u supak :palci

jer uobicajna praksa je na olimpijadama i svjetskim natjecanjima da oni koji nisu dovoljno dobri u NATJECANJU mogu kupiti medalje i pokale i ponjeti ih doma u supku :zivio

@Tomek: mislim da ti je corrador sve lijepo i detaljno objasnio. Prvo moramo nabavit auto dostojan pehara pa ga onda i ocekivat.

@corrador: :zivio:care

ma kakav top 30?... ak je već do pehara i ak će se dijeliti... def. znam da ekipa zna kome bi se trebao dodijeliti... naša scena bi trebala pratiti jedan Edition38 ili MIVW Show.....a to se pokazalo prošle godine!... da VWTS nije jedan 402 SS ili neki lokalni TUNING SHOW!!....

i mislim da bi morali maknuti onu riječ TUNING iz naziva....

samo cu rec ovo:

jel mi idemo na meetove radi pehara ili radi ekipe i druzenja itd.??????

neznam za druge, ali ja auto slazem za sebe a ne radi pehara ili neceg treceg, jos mi je draze od pehara kada mi netko kaze da mu se svida moja duja :palacg

tolko od mene

NHF

ja predlazem da se umjesto kategorija, kec, duja, trojka, sloze kategoriji po boji auta, i onda fino prva tri mjesta u toj boji pehar :rotfl

naravno da se salim, dajte ljudi, opusteno, idemo pit, rostiljat i druzit se :zivio

4 4