Speedy-RI 0 Posted May 28, 2010 Evo topic da se i mi rijecani malo dogovorimo, mogu se i istrani sa nama ovdje dogovarati ako misle ici skupa sa nama Uglavnom ja sam za da se ide u petak, neznam jos u kolko sati (to cemo vidjeti kada se stavi program koji ce biti tj. kada ce sve to u petak i pocimati), prosle godine smo isli starom cestom, tako da sam ja za to da se i ove godine ide starom, iako meni je svejedno, sto se mene tice moze i autocestom. I polaziste bi naravno bila inina benzinska na zaobilaznici prije naplatnih kucica. Ako tko ima kakv prijedlog ili nesto slobodno neka pise i mogli bi sastaviti popis tko misli ici u petak, a tko u subotu Petak: 1. Speedy 2. 3. Subota: 1. 2. 3. Share this post Link to post Share on other sites
eDoGTD 0 Posted May 28, 2010 Petak: 1. Speedy 2. 3. Subota: 1.eDoGTD 2. 3. s Trojanom mislim da idem =) Share this post Link to post Share on other sites
edi3003_gti 0 Posted May 28, 2010 Petak: 1. Speedy 2. 3. Subota: 1.eDoGTD 2.edi3003_gti 3. frend i ja krećemo svaki sa svojim autom Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted May 28, 2010 Ja ne znam kad u subotu krećem jer mi sve ovisi od posla Share this post Link to post Share on other sites
fiki 2 Posted May 28, 2010 Bok fjumani evo ako je moguće ja bi se pridružio vama,za polazak u karlovac više mi odg subota ali ako većina krene u petak onda ću i ja! Share this post Link to post Share on other sites
eDoGTD 0 Posted May 28, 2010 Trojane do 20h cca bi mogao bit gotov?? Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted May 28, 2010 Ma i prije jebate led, čut ćemo se prije Share this post Link to post Share on other sites
Tequila1984 0 Posted May 31, 2010 Ja se necu stavljati na listu jos dok ne vidim sa ekipom iz pule...meni iskreno svejedno ja u petak od 17h nadalje sam slobodan.... ako vas se skupi dosta za petak mogao bi i u petak sa vama Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted May 31, 2010 Ajde ajde kreci odmah sa nama u petak Share this post Link to post Share on other sites
golfijaner 0 Posted May 31, 2010 Petak: 1. Speedy 2. 3. Subota: 1. eDoGTD 2. edi3003_gti 3. golfijaner Namjeravam u jutarnjim satima po staroj cesti. Ima još zainteresiranih za ići koji nisu na forumu. Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 0 Posted May 31, 2010 Petak: 1. Speedy 2. 3. Subota: 1. eDoGTD 2. edi3003_gti 3. golfijaner 4. Arrow Subota jutarnji sati, idemo frend i ja svaki sa svojim autom po autocesti jer moramo pokupiot masu djelova na Luckom... Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted May 31, 2010 Petak: 1. Speedy 2. vwrudi+Silvia (štaki neće ići Trojane) 3. Subota: 1. eDoGTD 2. edi3003_gti 3. golfijaner 4. Arrow Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted May 31, 2010 (edited) 1. Speedy 2. vwrudi+Silvia (štaki neće ići Trojane) 3. Subota: 1. eDoGTD 2. edi3003_gti 3. golfijaner 4. Arrow 5. RI VW Ja također u jutarnjim satima po autocesti jer su mi gume mrtve, a znam da ce po staroj cesti biti vjerovatno malo zesce voznje Edited May 31, 2010 by RI VW Share this post Link to post Share on other sites
golfijaner 0 Posted May 31, 2010 Prošle godine smo se sasvim normalno vozili po staroj cesti. Stvarno ganjanja nije bilo Share this post Link to post Share on other sites
Tequila1984 0 Posted May 31, 2010 (edited) Prošle godine smo se sasvim normalno vozili po staroj cesti. Stvarno ganjanja nije bilo Prosle godine smo isli autocestom??? Ti si bio sa onim deckom u ljubicastom polu... Ali smo se lijepo polako vozili... Edited May 31, 2010 by Tequila1984 Share this post Link to post Share on other sites
golfijaner 0 Posted May 31, 2010 Istina, moja greška. Pretprošle godine smo išli starom cestom i isto smo se fino vozili. Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted May 31, 2010 Prošle godine smo se sasvim normalno vozili po staroj cesti. Stvarno ganjanja nije bilo Aha, a nisam pametan, 2 gume su ono ok, na rubovima ima jos koji mm ali 2 su na par mjesta si dosle do onih vlakana ispod gume.....neznam koliko je pametno ici sa time do KA...... Sad cu do ka vozit na zimuljama.... Nasao sam neke nankang za 40 €/kom u slo, al trenutno nemam kinte.....budem vidio..... Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted May 31, 2010 1. Speedy+Bojana 2. vwrudi+Silvia (štaki neće ići Trojane) 3. hightech (sale ) Subota: 1. eDoGTD 2. edi3003_gti 3. golfijaner 4. Arrow 5. RI VW Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted May 31, 2010 Ako mi otpadne susret VW aircooled u Srbiji onda idem u subotu. Share this post Link to post Share on other sites
sole_ri 0 Posted May 31, 2010 (edited) 1. Speedy+Bojana 2. vwrudi+Silvia (štaki neće ići Trojane) 3. hightech (sale ) Subota: 1. eDoGTD 2. edi3003_gti 3. golfijaner 4. Arrow 5. RI VW 6. sole_ri radim navecer u petak...do 4 ujutro cca...naci subota na ininoj bezinskoj...samo recite vrijeme...svejedno mi je kuda...al imajte na umu da mi je motor 1.1 4 brzine...rade sam za staru Edited May 31, 2010 by sole_ri Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted May 31, 2010 radim navecer u petak...do 4 ujutro cca...naci subota na ininoj bezinskoj...samo recite vrijeme...svejedno mi je kuda...al imajte na umu da mi je motor 1.1 4 brzine...rade sam za staru Ja ne znam ni dal ću se izvući u subotu sa posla. A ako se ne izvučem Bog zna kad ću doći. Tako da se neću nigdje dopisivati. Rudy, ne njaj nego ga zemi Share this post Link to post Share on other sites
Dusko 0 Posted May 31, 2010 Ako mi auto bude gotov ja isto dolazim.....Na godisnjem sam i 60km od Karlovca pa se nadam da cu uspjet doc. Share this post Link to post Share on other sites
Gerbi 0 Posted May 31, 2010 Posao mi je i ispiti i neda mi se bez VWa dolazit baš...možda dođem s FIATom pa ga parkiram vani, ali to samo u subotu tamo i nazad Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted May 31, 2010 kako ga nekolicina vas vrši VELIKU NUŽDU ilitiga sere, pa to je strašno..... Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted June 1, 2010 Kupio gume, sad je sve ok, u subotu sa ekipom po staroj cesti Share this post Link to post Share on other sites