Arrow 0 Posted June 1, 2010 Koliko je vožnje po staroj cesti do Ka? Ja sam prije 2 godine išao po staroj i cesta je bila užasna... Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted June 2, 2010 Koliko je vožnje po staroj cesti do Ka? Ja sam prije 2 godine išao po staroj i cesta je bila užasna... sat i pol cca imas voznje. i nije cesta uzasna.. Share this post Link to post Share on other sites
gemo g60 0 Posted June 2, 2010 kad se otprilike ide u subotu...ujutro ja planiram ic...a ovi moji redni kolege razmisljaju...pa da znam kad idete vi u subotu otprilike da ja i puz pusemo s vama do gore Share this post Link to post Share on other sites
ivwan19 0 Posted June 2, 2010 Koliko je vožnje po staroj cesti do Ka? Ja sam prije 2 godine išao po staroj i cesta je bila užasna... kaj se ti raspitujes ti tak i tak neces doci kao i uvijek!! isao prije tjedan dana do grobnika po staroj i nije prelose stanje Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted June 2, 2010 kad se otprilike ide u subotu...ujutro ja planiram ic...a ovi moji redni kolege razmisljaju...pa da znam kad idete vi u subotu otprilike da ja i puz pusemo s vama do gore Ja krecem rano ujutro sigurno, nadam se da i ostali.... Share this post Link to post Share on other sites
Tequila1984 0 Posted June 2, 2010 Ja krecem rano ujutro sigurno, nadam se da i ostali.... Mi smo prosle godine oko 11 se nasli na benzinskoj ja mislim...ako idem subotu ja bi isto radje da se minimum oko 9 krene iz rijeke... Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted June 2, 2010 Mi smo prosle godine oko 11 se nasli na benzinskoj ja mislim...ako idem subotu ja bi isto radje da se minimum oko 9 krene iz rijeke... Ma 11 je kasno, ja sam mislio da krenemo oko 8....to bi bilo najbolje.... A malo sam si mislio, ja mislim da cu ja ipak autocestom, jer cu ubit auto u pod, pa ce mi po zavojima bit jebeno zbog onih L profila, a nebi se htio zajebavat pa da me jos i drotovi stopaju i skinu tablice, ili nesto......budem razmislio, jer za tih 60 kn sta je autoput potrosit cu benzina bar toliko ako ne i vise.... Share this post Link to post Share on other sites
golfijaner 0 Posted June 2, 2010 o kojim ti L profilima pricas? stara cesta je dosta dobra za normalnu voznju s bilo kojim autom. Share this post Link to post Share on other sites
sole_ri 0 Posted June 3, 2010 meni svejedno sto got dogovorite...a i vrijeme neigra ulogu...mozda mi vas je i bad za tlacit jer imam jebene 4 brzine...pa da vas ne kocim bezveze Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted June 3, 2010 o kojim ti L profilima pricas? stara cesta je dosta dobra za normalnu voznju s bilo kojim autom. L profili=rub na blatobranu Share this post Link to post Share on other sites
golfijaner 0 Posted June 3, 2010 (edited) aha ma zavoji ionako pri brzinama kojim mi idemo nisu strašni. ako se sjećaš prošle godine smo dosta sporo i po AC išli kad si nas zaobišao Edited June 3, 2010 by golfijaner Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted June 3, 2010 Tako je, o blatobranima govorim, jer kad sam stavio gewinde onda mi je auto bio nizi nego sad jedno 4 cm i po rubovima guma mi se sve oderalo, a sad ga planiram jedno 5 cm jos ubiti pa zato govorim..... Jedino mi je bitno da bude normalna voznja, a nadam se da i oce Share this post Link to post Share on other sites
gemo g60 0 Posted June 3, 2010 Jedino mi je bitno da bude normalna voznja, a nadam se da i oce ma naravno da hoce...ja osobno nigdje do karlovca ne vozim preko 250km/h...ono normala 200-220km/h....hehehehehehe Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted June 3, 2010 Jedino mi je bitno da bude normalna voznja, a nadam se da i oce ma naravno da hoce...ja osobno nigdje do karlovca ne vozim preko 250km/h...ono normala 200-220km/h....hehehehehehe koji si ti lik Share this post Link to post Share on other sites
fiki 2 Posted June 3, 2010 Pitanje za ekipu kojoj nije prvi put da ide gore. Ja planiram za gore uzeti šator pošto u programu piše da je predviđen prostor za kampiranje,pa me zanima dali i vi ostali mislite kampirati ili imate neke druge planove? Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted June 3, 2010 Pitanje za ekipu kojoj nije prvi put da ide gore. Ja planiram za gore uzeti šator pošto u programu piše da je predviđen prostor za kampiranje,pa me zanima dali i vi ostali mislite kampirati ili imate neke druge planove? Neki ce kampirati, a ja cu u autu oko ubiti malo, ionako kaze ekipa da ce se tulumarit cijelu noc Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted June 3, 2010 Meni otpada Karlovac. Odoh u Srbiju na aircooled meet. Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted June 3, 2010 I ljudi kada bi mogli zapaliti onda u petak posto je stavljen program kada se odrzava Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 3, 2010 Alo Riječke Pi*ke jeste spremni za loooooommmmm Nemojte mi bit puno golupčiči i te sheme(speedy ),ima da se razvalimo Share this post Link to post Share on other sites
sole_ri 0 Posted June 3, 2010 kakvo je stanje za subotu...kad bi se krenulo i kako...jako mi je bitno da znam.... Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted June 3, 2010 Alo Riječke Pi*ke jeste spremni za loooooommmmm Nemojte mi bit puno golupčiči i te sheme(speedy ),ima da se razvalimo Kad je uopce bilo pitanje da se ja necu razvaliti jeger ide samnom u karlovac tako da ce biti loma Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted June 4, 2010 (edited) Pitanje za ekipu kojoj nije prvi put da ide gore. Ja planiram za gore uzeti šator pošto u programu piše da je predviđen prostor za kampiranje,pa me zanima dali i vi ostali mislite kampirati ili imate neke druge planove? Šator majka... Ja bi da krenemo oko 18:30- 19:00 u petak (za subotu neznam Petak 19:00 : 1. Speedy+Bojana 2. vwrudi+Silvia (štaki neće ići Trojane) sad.gif 3. hightech (sale biggrin.gif) Subota: 1. eDoGTD 2. edi3003_gti 3. golfijaner 4. Arrow 5. RI VW edit: dopišite se tko misli ici da znamo (just for info) Edited June 4, 2010 by vwrudi Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted June 4, 2010 Po meni je to isto najbolje vrijeme, inina benzinska prije naplatnih na grobniku, nalazimo se od 18 i 30 do 19 i u 19 krecemo samo starom ili autocestom? Po meni bolje starom cestom Share this post Link to post Share on other sites
sole_ri 0 Posted June 4, 2010 (edited) Šator majka... Ja bi da krenemo oko 18:30- 19:00 u petak (za subotu neznam Petak 19:00 : 1. Speedy+Bojana 2. vwrudi+Silvia (štaki neće ići Trojane) sad.gif 3. hightech (sale biggrin.gif) Subota: 1. eDoGTD 2. edi3003_gti 3. golfijaner 4. Arrow 5. RI VW edit: dopišite se tko misli ici da znamo (just for info) subota....i da se dogovori vrijeme polaska u subotu...mozda 9 najbolje 6. Sole_ri Edited June 4, 2010 by sole_ri Share this post Link to post Share on other sites