Goldy 0 Posted May 30, 2010 Ovako zanima me gdje mogu kupit prednje farove za golfa 3 angel eyes i to onak da kada upalim poziciju da svijetle ko dva kruga.... ako su dobra kupio bi i polovna ! Share this post Link to post Share on other sites
igor_ 0 Posted May 30, 2010 koristi search i naći ćeš imaš ih pod ponuda auto dijelovi koliko oćeš od brdo članova šta prodaju nova pa i polovna možeš nać Share this post Link to post Share on other sites
Mario91 0 Posted May 30, 2010 pogledaj si tu http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....t=0&start=0 imaš link na prvoj stranici od fk... kupuješ novo po smiješnoj cijeni...ako se odlučiš javi se meni..... Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted May 30, 2010 imas i kod snadre tu na forumu Share this post Link to post Share on other sites
Goldy 0 Posted May 30, 2010 pogledaj si tu http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....t=0&start=0 imaš link na prvoj stranici od fk... kupuješ novo po smiješnoj cijeni...ako se odlučiš javi se meni..... aha... dobro budem pogleda sada.. kak misliš po smiješnoj cijeni kaj je jeftino ili? Share this post Link to post Share on other sites
bramba 0 Posted May 30, 2010 imam i ja za prodati nove farove javi se na pp ili me nazovi na 091/2857057 ovako nešto predpostavljam da tražiš Share this post Link to post Share on other sites
Mario91 0 Posted May 30, 2010 aha... dobro budem pogleda sada.. kak misliš po smiješnoj cijeni kaj je jeftino ili? nisi skupi...novi iz švabije imaš već od 120,00 eura pa nadalje....ako ništa drugo vrijedi pogledati.... Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted May 30, 2010 koliko para toliko i muzike... bolje skupi pa uzmes prave i mir...moje misljenje ...vjeruj mi opekao sam se puno puta Share this post Link to post Share on other sites
Goldy 0 Posted May 30, 2010 imam i ja za prodati nove farove javi se na pp ili me nazovi na 091/2857057 ovako nešto predpostavljam da tražiš a da znam...a tražim tako nešto da al da ima napred staklo a ne plastiku... sada neznam kaj imaju ti tvoji Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted May 30, 2010 kupi staklene, plasticni ne valjaju imao sam ih saqmo sto su stakleni skuplji Share this post Link to post Share on other sites
bramba 0 Posted May 30, 2010 ja imam staklene... imao sam iste takve ali plasticne tako da znam da je razlika nebo i zemlja... imam i jedan crni razbijeni far pa ti mogu slikat da vidiš da je staklo a ne plastika ako treba... Bdw ... u svakoj trgovini uključujući i auto scenu vrjedi koliko para toliko muzike... pravilo je da je original vrh kvalitete a sve ostalo su zamjenski (čitaj lošiji) djelovi. Farovi za golfa 3 se krecu od 300 kn pa i do 2500 kn za par.. Realno je za očekivati da ovi od 300 se nemogu uspoređivati sa najskupljima i da postoji razlog zašto je razlika tolika. Što je više sitnih nepotrebnih dodataka to je cijela stvar nesigurnija i kvaliteta upitnija... Ja osobno nebi nikad stavljao ove farove jer su mi puno ljepši npr staklene lock4 (imam i te u ponudi). Nemože se desiti da ring pregori, da leca poblesavi ili sl a i meni nekako su ljepši obicni nego ovi al to je opet stvar ukusa. Share this post Link to post Share on other sites
*Doktor 0 Posted July 7, 2010 meni se čini da ti nisi iz Duga Rese nego iz Belajskih Poljica,ti nemaš golf MK3 neg tvoj stari ima alfu tak da ne znam na kaj ćeš stavit farove....Stavio si sliku profila znači tuđeg auta.....To kaj si mlad ne moraš odma muljat ovdje normalo se prestavi i sve je 5...Niko te neće zbog toga zajebavat kaj nemaš auto ili slično....bramba daj stavi link te tvoje ponude jel je ja ne mogu nać valjda sam ćorav ili ne znam Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted July 7, 2010 meni se čini da ti nisi iz Duga Rese nego iz Belajskih Poljica,ti nemaš golf MK3 neg tvoj stari ima alfu tak da ne znam na kaj ćeš stavit farove....Stavio si sliku profila znači tuđeg auta.....To kaj si mlad ne moraš odma muljat ovdje normalo se prestavi i sve je 5...Niko te neće zbog toga zajebavat kaj nemaš auto ili slično....bramba daj stavi link te tvoje ponude jel je ja ne mogu nać valjda sam ćorav ili ne znam wtf :mellow: Share this post Link to post Share on other sites
Goldy 0 Posted July 27, 2010 (edited) e ovako. krivo se tebi čini... kaj tebi je... moj stari nema nikakvu alfu nit je nikad imal... i nisam iz belajskih poljica nego iz duga rese točnije šeketino brdo..... i imam golfa 3 i kaj fantaziraš da se ja krivo predstavljam i da stavljam tuđe slike na profil... Edited July 27, 2010 by Goldy Share this post Link to post Share on other sites
*Doktor 0 Posted July 27, 2010 e ovako. krivo se tebi čini... kaj tebi je... moj stari nema nikakvu alfu nit je nikad imal... i nisam iz belajskih poljica nego iz duga rese točnije šeketino brdo..... i imam golfa 3 i kaj fantaziraš da se ja krivo predstavljam i da stavljam tuđe slike na profil... sorry kaj sam te napao..........zamjenio sam te sa nekim.Znam da imaš trojku vidio te koda neki dan jel sam i ja stalno u duga resi Share this post Link to post Share on other sites
Goldy 0 Posted July 27, 2010 sorry kaj sam te napao..........zamjenio sam te sa nekim.Znam da imaš trojku vidio te koda neki dan jel sam i ja stalno u duga resi ok ok....... može lock Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted July 27, 2010 (edited) hahaha dajte stavite lock na ovaj topic Edited July 27, 2010 by dino46 Share this post Link to post Share on other sites
Zrinedin 0 Posted August 29, 2010 kupi staklene, plasticni ne valjaju imao sam ih saqmo sto su stakleni skuplji Zasto ne valja plasticni ?Skoro na svim novijima autima su plasticni. Uglavno oni koji imaju leću za ksenon .. Pa čak i znam za neke koji nemaju ksenon imaju plasticne.. Share this post Link to post Share on other sites
marko-zd 0 Posted August 29, 2010 Zasto ne valja plasticni ?Skoro na svim novijima autima su plasticni. Uglavno oni koji imaju leću za ksenon .. Pa čak i znam za neke koji nemaju ksenon imaju plasticne.. da ali plasticni s vrimenon pozutu od sunca. Share this post Link to post Share on other sites