KlokanJack 0 Posted June 5, 2010 da pipci se mogu polomit i stavi se mreza bez problema... Pretspostavljam da su ti pipci samo za orginalne zvucnike Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted June 6, 2010 da,ali ja sam izrezao skalpelom i one sastrane koji drže mrežicu jer sam metao adapter od medijapana pa zvučnik i onda njegovu mrežicu ,a pipci ko pipci nebi smjeli smetati,samo se mora zvučnik par puta okretati da sve sjedne Share this post Link to post Share on other sites
KlokanJack 0 Posted July 19, 2010 (edited) Evo ovak, opet ja u dilemama i problemima... haha Planiram si uzet Sony Xplod radio, pa me zanima dal svi sonyevi xplod 16' zvucnici stanu u vrata od mog golfa bez ikakvih preinaka na tapecirungu? Edited July 19, 2010 by KlokanJack Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted July 20, 2010 Evo ovak, opet ja u dilemama i problemima... haha Planiram si uzet Sony Xplod radio, pa me zanima dal svi sonyevi xplod 16' zvucnici stanu u vrata od mog golfa bez ikakvih preinaka na tapecirungu? e daj molim te uzmi metar u ruke i izmjeri kolku rupu imaš u vratima i onda odi u dućan i mjeri zvučnik svaki posebno,ako ti je već napisano da u vrata ide 16,5cm zvučnik onda je tak i točka Share this post Link to post Share on other sites
KlokanJack 0 Posted July 20, 2010 Znam da ide 16 zvucnik unutra, ali me zanima da li je mozda tko imo priliku stavljat neki zvucnig od xploda u vrata i dal je trebalo nest rezat, busit ili sl. da bi stao unutra... jbg ovo mi je prvi put u zivotu da nest tak radim i necu se bezveze sj*bat, lako je radit s iskustvom... Share this post Link to post Share on other sites
Manuel 0 Posted July 20, 2010 Moralo bi iči,koje su snage? Ja imam u vratima Crunch Blacmaxx BMX 6.2c --16.5 cm. 200/100 RMS Share this post Link to post Share on other sites
KlokanJack 0 Posted July 20, 2010 Moralo bi iči,koje su snage? Ja imam u vratima Crunch Blacmaxx BMX 6.2c --16.5 cm. 200/100 RMS Nisam jos nista uzimao, idem negdje iza 22.7 sve kupit, tako da bi si naso neke zvucnike s kojima nemam kemijanja po vratima i sl... nesto tipa PLUG n PLAY... s time da trazim od XPLODA jer cu sve uzet njihovo... Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted July 20, 2010 Usrecit ces se s tim xplodom;-) Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted July 21, 2010 Usrecit ces se s tim xplodom;-) baš to , bolje da serijske zvučnike kupiš Share this post Link to post Share on other sites
marko-zd 0 Posted July 21, 2010 ja iman od x ploda zvucnike pasu ti.ja san samo mora malo prikrojit onu orginal mrizicu,tj.malo one zubove pokidati i to je to. al kao sto su ti rekli neces se usriciti.meni je za svake kune sto san da za njih. Share this post Link to post Share on other sites
KlokanJack 0 Posted July 21, 2010 hmmm, stvarno su losi? :S:S jaoooo, imam 100 000 muka s tim autom.. :( poludit cu vise.. Evo ovako, planiram uzet Sony Xplod radio kakav ima frend u svom autu, pa sam mislio, logicki da bi mozda bolje radio uz Xplod zvucnike... :S:S ili ne? ne znam, ne kuzim se.. A kakve zvucnike da uzimam? Sad sam skroz zbunjen i polako gubim volju za sve Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted July 21, 2010 Nemoj uzimat sonya,nisu se baš proslavili na području autoakustike što se tiče kvalitete zvuka,ima i boljih....npr alpine,pioneer,kenwood,jvc.... Share this post Link to post Share on other sites
MarkoGTi 0 Posted July 21, 2010 hmmm, stvarno su losi? :S:S jaoooo, imam 100 000 muka s tim autom.. :( poludit cu vise.. Evo ovako, planiram uzet Sony Xplod radio kakav ima frend u svom autu, pa sam mislio, logicki da bi mozda bolje radio uz Xplod zvucnike... :S:S ili ne? ne znam, ne kuzim se.. A kakve zvucnike da uzimam? Sad sam skroz zbunjen i polako gubim volju za sve Pa šta su toliki problemi samo oko toga,ja sam s 11 godina mjenjao i radio i zvučnike u vratima bez problema.Šta bi bilo tek da mjenjaš motor ... Share this post Link to post Share on other sites
KlokanJack 0 Posted July 21, 2010 Pa šta su toliki problemi samo oko toga,ja sam s 11 godina mjenjao i radio i zvučnike u vratima bez problema.Šta bi bilo tek da mjenjaš motor ... eh, da su samo problemi oko muzike.. ma nije problem mijenjat zvucnike, nego nisam bio siguran dal pasu bez preinaka, a nebi htio narusit izgled interiera jer ocu da sve ostane stock.. A ne znam sta da sad uzimam, planiram za par dana ic mjuzu slagat... Share this post Link to post Share on other sites
Manuel 0 Posted July 21, 2010 (edited) Ja bi ti preporučio Craunch kao što imam ja + dobar vufer i boljet če te bubnjiči E da i ja sam imao Xplod zvučnike u vratima kad sam kupio auto ali sam ih nakon par dan bacio van i nabavio oem ali nisu dugo izdržali pošto su bili stari Edited July 21, 2010 by Manuel Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 0 Posted July 22, 2010 eh, da su samo problemi oko muzike.. ma nije problem mijenjat zvucnike, nego nisam bio siguran dal pasu bez preinaka, a nebi htio narusit izgled interiera jer ocu da sve ostane stock.. A ne znam sta da sad uzimam, planiram za par dana ic mjuzu slagat... Ovo već izlazi iz naslova teme...ali pročitaj malo niže , imaš par tema. Odi na cice pa čitaj 10 dana... Razmisli: Koliko planiraš dati love? Novo ili polovno? Spajati na pojačalo ili ne? Odgovori si sam na ova pitanja pa će ti već netko dati kvalitetniji odgovor , ali krajnji odabir je na tebi. U krajnjem slučaju , ti kupuješ proizvod koji ćeš TI slušati a ne netko sa foruma ili tvoj lega kojem su ti explod zvučnici "super". Dakle , ono što je nekome super , ne znači da je i tebi. Ono što super svira u nekom autu , ne znači da će i u drugome. Vezano za temu , ako ti svi kažu da idu 16cm promjera unutra , skini tapacirung i izmjeri koliko imaš mjesta u dubinu. To ti može biti jedina prepreka da kupiš preduboke zvučnike pa da ti magnet dođe do lima vrata... Izmjeriš metrom dubinu , ostavi 1cm prostora za svaki slučaj da ti nije na "taman" i to je to. U trgovini ti na kutijama piše dubina zvučnika kod ugradnje u mm tako da ne možeš pogriješiti. Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted July 22, 2010 do lima nemre doći nikak , može mu smetati jedino unutarnji dio tapecirunga Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted July 22, 2010 lol ovak klokane uzmi pioneer radio i daj reci kolko para misliš potrošiti pa da ti olakšam muke Share this post Link to post Share on other sites
KlokanJack 0 Posted July 22, 2010 Ovak, ne planiram nist posebno, ne, znam, dao bih jedno 2000kn... :S:S Daj rjesite me muka jer cu zapalit auto! Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted July 22, 2010 Ovak, ne planiram nist posebno, ne, znam, dao bih jedno 2000kn... :S:S Daj rjesite me muka jer cu zapalit auto! evo gle ovo http://svijet-medija.hr/pioneer_deh-5200sd...,23025,154.aspx http://svijet-medija.hr/pioneer_deh-50ub__...,15994,154.aspx http://svijet-medija.hr/focal_kit_165a1,10740,154.aspx http://svijet-medija.hr/ground_zero_gztc_16mk,12559,154.aspx http://svijet-medija.hr/alpine_spg-17cs,24904,154.aspx ovo je samo bilo na brzinu,a da ne pričam da rabljeno moreš kupiti i za 30-40% manju cijenu Share this post Link to post Share on other sites
Manuel 0 Posted July 23, 2010 Malo su skupi ovi Pioneer zvučnici ili mi se to samo čini Mislim na uloženo/dobiveno. Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted July 24, 2010 a de ti vidiš pioneer zvučnike? Share this post Link to post Share on other sites