VelimiR32 0 Posted June 3, 2010 ne postam puno ali ovo me je stvarno pogodilo... Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted June 3, 2010 stavio netko prije neki dan...hebi ga, jedan manje... Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted June 3, 2010 Ovaj je bar slavniji nego onaj raspiljeni u tvojoj hali Share this post Link to post Share on other sites
GTi_G60 0 Posted June 3, 2010 aaaa... jadna cora... Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted June 3, 2010 uzmite maramice evo malo uništavanje novog TT-a carrera gt I porša 997 u preši Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 3, 2010 Reklama je baš super Ja tretiran corrado-e za rashod i gore nego oni prevrtanje,brušenje,tegljenje,lupanje o stabla..... Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted June 3, 2010 evo malo uništavanje novog TT-a I porša 997 u preši TT zbog snimanja za neki casopis,a Pors u presi kolko sam skuzio za neku izlozbu Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted June 3, 2010 Uopće me ne pogađa ova mc'd reklama, nebi se čudio ni da je komplet sve montaža, više mi nije jasno zašto ovaj 911.. Share this post Link to post Share on other sites
Golf 1.9 0 Posted June 3, 2010 Ufffff....bas ljepo corrado Share this post Link to post Share on other sites
MarkoGTi 0 Posted June 3, 2010 Šta napraviše od Porschea... :( Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted June 3, 2010 Šta napraviše od Porschea... :( Kocku Share this post Link to post Share on other sites
Špeljo 0 Posted June 3, 2010 Ovog tobož umjetnika koji je poršu uništil treba kastrirat za neku izložbu!!!!!!!!!!!Koji kreten,i to bi trebala neka umjetnost bit :doh Share this post Link to post Share on other sites
DOHC 16 V 0 Posted June 3, 2010 bravo drake tacno tako , DRAKE Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted June 3, 2010 Umjesto međeda na toj slici trebalo bi redom poubijat direktora i upravu McShittersa.... Share this post Link to post Share on other sites
josip_gtitdi 0 Posted June 3, 2010 Uopće me ne pogađa ova mc'd reklama, nebi se čudio ni da je komplet sve montaža, više mi nije jasno zašto ovaj 911.. taj 911 je bio takozvani "erlkonig" tj auto u fazi testiranja, mislim da tako svaki proizvodac unistava svoja testna vozila na kraju p.s. nek ovo probaju sa mercedesom W123 nece ga uspit ovako unistit prije ce masina riknuti Share this post Link to post Share on other sites
Vuxa 0 Posted June 3, 2010 Umjesto međeda na toj slici trebalo bi redom poubijat direktora i upravu McShittersa.... a kaj su ti oni krivi Share this post Link to post Share on other sites
shifty 0 Posted June 3, 2010 hebo sliku svoju sve je pojeo Share this post Link to post Share on other sites
shifty 0 Posted June 4, 2010 (edited) edit(promašio brojeve) 2:33 Edited June 4, 2010 by shifty Share this post Link to post Share on other sites
Zrinedin 0 Posted June 4, 2010 uzmite maramice I porša 997 u preši Vaoo koja snaga hidrauilke.Nego kada je tako skockan dali ja auto lakši Share this post Link to post Share on other sites