2 2
shifty

Jednostavniji pregled oglasa AUTODIJELOVI

Recommended Posts

Pozdrav ekipa,

ne znam jel to izvedivo i dali bi vam se dalo to u dogledno vrijeme složit.

U oglasima, ponuda, potražnja za AUTO DIJELOVI, bilo bi stvarno super kad bi se moglo napravit kao u projektima.

Topic za Golf 1-6, Lupo, Polo, Vento šta sve ne... i jedno veliko OSTALO za sve što ne spada u to..

Ovako se nagledam milijun stvari koji mi ne trebaju dok uopće naiđem na oglas gdje se radi o dijelovima npr za Golf 4...

Pretpostalvjam da bi i ostalim korisnicima olakšalo potragu.

LP :zivio

Nije baš neka ideja pogotovo za podforum gdje bi svi golfovi bili u jednom.

Kod opcije search se može napisati model i dobiju se svi oglasi s tim modelom. Baš kod Golfa ostaje isti problem jer ti izbaci sve generacije.

to bi bio prekomplicirano,, a i nema toliko oglasa

za pol sata pregledas sve oglase u autodjelovima unatrag dva mjeseca

Nije baš neka ideja pogotovo za podforum gdje bi svi golfovi bili u jednom.

Kod opcije search se može napisati model i dobiju se svi oglasi s tim modelom. Baš kod Golfa ostaje isti problem jer ti izbaci sve generacije.

mislim da je njegova ideja da se za svaku generaciju golfa napravi posebni podforum.

E onda je to druga priča. Dobro podijeljeno ali previše posla adminima.

Bolje u pravilima napomenuti da se u naziv oglasa stavi mk1, mk2...

Da... dosta posla adminima... preglednost ok... ali aj ti svim n00bovima reci da pogledaju pravila i pišu brojke pored golfa... huh..

E onda je to druga priča. Dobro podijeljeno ali previše posla adminima.

Bolje u pravilima napomenuti da se u naziv oglasa stavi mk1, mk2...

a opcija da se to ubuduće radi tako? a ove strpat u "STARI OGLASI" il nešto tako...

kao arhiva projekata recimo... :rolleyes:

da nam se admini ne muće s tim prebacivanjem starih oglasa..

da bude drugima jos kompliciranije?????

neki neznaju kud bi s oglasom kak je sad slozeno.... :lol:

ideja nije losa,al imat cemo jos vise posla samo s pregledavanjem....da vidimo kaj vrh o tome misli

da bude drugima jos kompliciranije?????

neki neznaju kud bi s oglasom kak je sad slozeno.... :lol:

ideja nije losa,al imat cemo jos vise posla samo s pregledavanjem....da vidimo kaj vrh o tome misli

haha

ja pak mislim da sad imamo više posla s pretraživanjem nego što bi ga imali kad bi bio ovaj sistem... :)

kad znam što tražim, i pogotovo kad znam gdje tražit, za čas sa pregledao svu ponudu. :rolleyes:

i zgodna prednost ponude dijelova su mi uvijek, opet npr za četvorku, sve na jednome mjestu...

evo i mene zanima šta će vrhovni sud reć za ovo :zivio

mislim ak ZNAS kaj trazis...onda ces otvorit zeljenu kategoriju..npr "auto dijelovi" i tam trazit...ti ces vise klikati po oglasima kao i drugi a nama ce vise posla bit...

na drugim stranicama imaju vise clanova i nemaju tolko kategorija i isto funkcionira.s moje strane mislim da moze ovako slobodno ostati jer se manje vise vrte jedno te isti oglasi...

nepotrebno,potrebnije bi bilo da se oglasi koji su LOCK-ani od strane oglašivača obrišu od strane moderatora da više ne zauzimaju mjesto među ostalim oglasima,isto tako da se brišu stariji oglasi od npr. 2 mjeseca!

...jer na primjer mene još sad znaju ljudi zvat za npr. distance koje sam prodao lani još po ljetu ili neke stvari na koje sam već zaboravio,a prepostavljam da to nadju putem SEARCH-a

Edited by tihca

Ja bi(ponavljam po miljarditi put) najviše volia kad bi se svi lipo pridržavali pravila,i bumpali nakon 14 dana kako i nova pravila nalažu,a sve nastale promjene unutar tih 14 dana da koriste EDIT oglasa.Bump radi promjene cijene ili ubacivanja slika u kračem roku od 14 dana nije dozvoljen nego se mora editirat oglas

I da sve upite šaljete preko pm-a ili mob-a jer se nesmi postat u oglasima....

E onda bi oglasi bili lipo pregledni i ja ne bi mora 97,3% svog vrimena provedenog na forumu koristit da bi moderira po oglasima :D

Ja bi(ponavljam po miljarditi put) najviše volia kad bi se svi lipo pridržavali pravila,i bumpali nakon 14 dana kako i nova pravila nalažu,a sve nastale promjene unutar tih 14 dana da koriste EDIT oglasa.Bump radi promjene cijene ili ubacivanja slika u kračem roku od 14 dana nije dozvoljen nego se mora editirat oglas

I da sve upite šaljete preko pm-a ili mob-a jer se nesmi postat u oglasima....

E onda bi oglasi bili lipo pregledni i ja ne bi mora 97,3% svog vrimena provedenog na forumu koristit da bi moderira po oglasima :D

jel to znači da se prijedlog ne prihvaća? :D :D

za koga ti navijaš? :lol2

po meni loša ideja,... kaj je sa djelovima koji pašu na više auta?

To znači da kad bi to uveli,opet večina ne bi postupala po pravilima,trpali bi dijelove na sve strane i eto još extra posla za nas krhke admine i modere,plakali bi na sve strane.Ja bi na iskrici otvoria grupu da mi se pomogne.A naslov bi bia 'Psihički sam rastrojen,potrebna mi je pomoć preko tipkovnice,neznam kako dalje s oglasima,a moj corrado ima zadnju djeljivu klupu s grbom pa ako mi možete pomoć'

za koga ti navijaš? :lol2

ma meni je bolje ovako, ako ne nađeš dijelove koji ti trebaju naručit ćeš od mene tako da je meni bolje :P

To znači da kad bi to uveli,opet večina ne bi postupala po pravilima,trpali bi dijelove na sve strane i eto još extra posla za nas krhke admine i modere,plakali bi na sve strane.Ja bi na iskrici otvoria grupu da mi se pomogne.A naslov bi bia 'Psihički sam rastrojen,potrebna mi je pomoć preko tipkovnice,neznam kako dalje s oglasima,a moj corrado ima zadnju djeljivu klupu s grbom pa ako mi možete pomoć'

a gledaj ima i prednosti i mana, a možda neki probni rok pa ako ne bude šljakalo kak treba vrati se na staro... Znam, znam sad ide pitanje, a šta smo onda to koju p***ku m**erinu radili,ako ćemo vraćati na staro, a j3b treba riskirati pa možda uspije..eto samo da narod bude sretan :D:lol2

edit: ja sam mišljenja da onaj koji stvarno nešto treba da će on to naći pa makar "kopo" 3 dana po oglasima :)

Edited by Mario91

nepotrebno,potrebnije bi bilo da se oglasi koji su LOCK-ani od strane oglašivača obrišu od strane moderatora da više ne zauzimaju mjesto među ostalim oglasima,isto tako da se brišu stariji oglasi od npr. 2 mjeseca!

...jer na primjer mene još sad znaju ljudi zvat za npr. distance koje sam prodao lani još po ljetu ili neke stvari na koje sam već zaboravio,a prepostavljam da to nadju putem SEARCH-a

a moj prijedlog kad smo već kod toga...inače meni je svejedno :zivio

Edited by tihca

Lock-ani se ne brišu da bi kao pomogli,orijentacija u cijeni

Šta se mene tiče mogu se i brisat

2 2