vwfreak 0 Posted June 4, 2010 evo imam jedno pitanje.u firmi di mi prijatelj radi krepao im je motor na kombiju.radi se o t4 iz 92 godine 1.9 diesel obični.zanima me dal unutra paše mtor iz neke trojke sdi ili slično ili mora tražiti isključivo motor iz t4?unaprijed hvala Share this post Link to post Share on other sites
josip rugvica 0 Posted June 4, 2010 ja sam neki dan mjenjo trebas prebacit karter i uljnu pumpu i trebas zacepit onu rupu na bloku za stangicu ulja i probusit sa zadnje strane za stangicu ulja ubiti pase ti motor iz trojke al imas kemijanja Share this post Link to post Share on other sites
vwfreak 0 Posted June 15, 2010 saznao sam sto je bilo bitno,kolega hvala na info,može lock Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted June 15, 2010 Podjeli s drugima..... Dakle ako trazis pomoc onda ak saznas to i podjeli s drugima.. Share this post Link to post Share on other sites
vw GoGO 0 Posted June 15, 2010 Podjeli s drugima..... Dakle ako trazis pomoc onda ak saznas to i podjeli s drugima.. tako je ............i ja ću ga vjerojatno brzo morat mjenjat u t4 pa me zanima,isto 1.9d Share this post Link to post Share on other sites
vr-turbo 0 Posted June 15, 2010 Pa piše vam gore...izgleda da mu je to bilo bitno, ovo kaj je "josip rugvica" napisao.. Share this post Link to post Share on other sites
Dizelaš 2 Posted June 16, 2010 mene zanima to bušenje rupe na bloku za štangicu ulja, mislim ne čini se to tako jednostavno. Share this post Link to post Share on other sites
vwfreak 0 Posted July 7, 2010 ma podijeli bih s drugima,al nasao sam motor od kombija tako da nisam ni stavljao ovaj iz trice Share this post Link to post Share on other sites