Endi 0 Posted June 6, 2010 U pitanju je Golf 1.8T AGU 150PS stock Problem je sto kada pun gas u trecoj iz nizih obrtaja ubrzava sve super do 4000rpm onda samo stane da ubrzava kao blokada samo stane,pustim gas,dodam onda povuce,to nekada radi i u drugoj ali na 5000rpm,a prva je ok... To je vjerovatno do pritiska nesto,wastagate ventila,N75???svjecice,boost leak? nesto????? Unaprijed sam ti zahvalan... Share this post Link to post Share on other sites
G-Unit 32 Posted June 6, 2010 Pregledaj sva vakum crijeva , dovljno je da ima i naj manju rupicu negdje Share this post Link to post Share on other sites
Endi 0 Posted June 6, 2010 Pregledaj sva vakum crijeva , dovljno je da ima i naj manju rupicu negdje Jeli moguce da mi se to desava zbog crijeva "nekog" sto ide u usisnu granu pa dole u blok cini mi se???? Share this post Link to post Share on other sites
Endi 0 Posted June 6, 2010 Ljudi pomagajte sta da radim??? Share this post Link to post Share on other sites
ivan@turbo 0 Posted June 6, 2010 (edited) sumnjam da ti je do crijeva pogledaj wesgeyt ili nesto slicno oko turbine ;mjerac protoka zdraka.lamdo sonda ali najprije otidi na dijagnostiku Edited June 6, 2010 by ivan@turbo Share this post Link to post Share on other sites
Endi 0 Posted June 6, 2010 nije ti do crijeva pogledaj wesgeyt ili nesto slicno oko turbine ;mjerac protoka zdraka.lamda sonda ali najprije otidi na dijagnostiku Mislis da ce diagnostika pokazati??? Joj uvijek mene zakace ti nepoznati kvarovi Share this post Link to post Share on other sites
tutwagen 0 Posted June 6, 2010 mislim da je to problem sa nekim vakum crijevima mozda ti negdje malo pusta ali nisam siguran Share this post Link to post Share on other sites
Endi 0 Posted June 6, 2010 mislim da je to problem sa nekim vakum crijevima mozda ti negdje malo pusta ali nisam siguran Jeli pusta zbog pritiska ili gubi vakum na wentilu? Share this post Link to post Share on other sites
ivan@turbo 0 Posted June 6, 2010 ako jr ovo sto sam ti ja nabrojo pokazat ce i moze biti cak i bombina vidi i mogu ti izmjeriti pritisak turbine onda ces vidit gdje trebas gledat Share this post Link to post Share on other sites
tutwagen 0 Posted June 7, 2010 MISLIM DA TI NIJE WESGEJT VENTIL JER NEBI TI PUNIO PRITISAK KAD OPET PRITISNES GAS,NAJPRIJE POGLEDAJ VAKUME I SPOJEVE SVIH CRIJEVA I CRIJEVA INTERKULERA JER KOLIKO SAM RAZUMIO DRZI PRITISAK JEDNO VRIJEME I ONDA GA ISPUSTI,A DA TI JE NEKI VENTIL NEBI TI BILO PRITISKA U DRUGOJ I TRECOJ BRZINI Share this post Link to post Share on other sites
Endi 0 Posted June 7, 2010 MISLIM DA TI NIJE WESGEJT VENTIL JER NEBI TI PUNIO PRITISAK KAD OPET PRITISNES GAS,NAJPRIJE POGLEDAJ VAKUME I SPOJEVE SVIH CRIJEVA I CRIJEVA INTERKULERA JER KOLIKO SAM RAZUMIO DRZI PRITISAK JEDNO VRIJEME I ONDA GA ISPUSTI,A DA TI JE NEKI VENTIL NEBI TI BILO PRITISKA U DRUGOJ I TRECOJ BRZINI Jeli moguce da se to desava ako gumeno crijevo ispod usisne grane sto ide u nju precnika 10mm ima malu rupicu??? Share this post Link to post Share on other sites
G-Unit 32 Posted June 7, 2010 Jeli moguce da se to desava ako gumeno crijevo ispod usisne grane sto ide u nju precnika 10mm ima malu rupicu??? moguće Share this post Link to post Share on other sites
Endi 0 Posted June 7, 2010 moguće Hvala vam ljudi,sutra saljem procesor na chipanje a u medjuvremenu cu da se pozabavim oko toga Share this post Link to post Share on other sites
Endi 0 Posted June 8, 2010 (edited) Hvala vam ljudi,sutra saljem procesor na chipanje a u medjuvremenu cu da se pozabavim oko toga Danas se malo cackalo i pripremalo auto.Mislim da je ovo bio problem crijevo ispod usisa zamjenjeno :icon_wink: Ovdje ono stoji i vjerovatno je gubo tu pritisak i nije otvarao regulator pritiska goriva:icon_question: Nisam auto jos probao tek za par dana :icon_smile: To je to crijevo... Edited June 8, 2010 by Endi Share this post Link to post Share on other sites
Endi 0 Posted June 8, 2010 I pomalo se radilo na unutrasnjosti I islo mi je jako na zivce mana kog ove generacije je sto je unutrasnja plastika presvucena tankim filmom gume i ona se vremenom pocije da guli,pa sam sve plastike potopio u vrelu vodu i poslije par minuta zgulio spuzvicom za sudje onom grubljom stranom tako da su sada spremne za lakiranje u neku tamnu boju... Sta preporucujete dali da u jako tamno sivu farbam,ili mat crna??? Konzola oko volana Share this post Link to post Share on other sites
ivan@turbo 0 Posted June 8, 2010 (edited) meni je to crijevo otislo bilo ali nisam imao simptome ko ti,meni je znao zatrzat oko 3000 obrtaja (nesto slicno kao turbo rupa ali mi nije u velikim obrtajima nesto bas posebno se desavalo da je se moglo osjetit) posle toga auto puno bolje islo .Mislim da ti je to vrijedna informacija!(Crijevo ti kosta 35 eura orginal) Edited June 8, 2010 by ivan@turbo Share this post Link to post Share on other sites
Endi 0 Posted June 9, 2010 meni je to crijevo otislo bilo ali nisam imao simptome ko ti,meni je znao zatrzat oko 3000 obrtaja (nesto slicno kao turbo rupa ali mi nije u velikim obrtajima nesto bas posebno se desavalo da je se moglo osjetit) posle toga auto puno bolje islo .Mislim da ti je to vrijedna informacija!(Crijevo ti kosta 35 eura orginal) Pa eto zamjenio sam ga ali ne znam sada kakav je jer mi nije jos procesor dosao sa chipanja pa kada dodje probat cemo Share this post Link to post Share on other sites
nikola_g60 0 Posted June 9, 2010 Pa eto zamjenio sam ga ali ne znam sada kakav je jer mi nije jos procesor dosao sa chipanja pa kada dodje probat cemo ......ako nemože da ozuje gume dolje s felgi ....... nije dobro veći turbo pa opet map ........ Share this post Link to post Share on other sites
mateo.split 0 Posted June 9, 2010 da neotvaram novi top. auto je do prije par mjeseci isao jako dobro, nakon nekoga vrimena je vrlo malu kilometrazu prolazia i to nista vise od 2200 okretaja, mislio sam da se ulinia ali sam ga par puta razvuka malo i opet nista, turbinu cujem tako da nesumnjam da je otisla + reparirana je prije godinu dana, pogledat cu crijeva turbine + zanima me moze li jos nesto biti osim ovih cijevi tj zanima me sta ja mogu jos provjeriti? Share this post Link to post Share on other sites
nikola_g60 0 Posted June 9, 2010 da neotvaram novi top. auto je do prije par mjeseci isao jako dobro, nakon nekoga vrimena je vrlo malu kilometrazu prolazia i to nista vise od 2200 okretaja, mislio sam da se ulinia ali sam ga par puta razvuka malo i opet nista, turbinu cujem tako da nesumnjam da je otisla + reparirana je prije godinu dana, pogledat cu crijeva turbine + zanima me moze li jos nesto biti osim ovih cijevi tj zanima me sta ja mogu jos provjeriti? možda bi trebalo napomenuti da se radi o 1.6 TDi golf2, koliko je vidljivo iz tvog infa........... ako sam u pravu Share this post Link to post Share on other sites
Endi 0 Posted June 9, 2010 Sto bi reki dizel je prljav malo i lako se zaprljja ulini radi bosch pumpe,cepaj ti to malo vise nakon par dana trebao bi malo procepiti imao sam ga i ja pa znam Share this post Link to post Share on other sites
Endi 0 Posted June 9, 2010 ......ako nemože da ozuje gume dolje s felgi ....... nije dobro veći turbo pa opet map ........ Ma nadam se jedno 200-210+ jer se radi o STAGE 2 a to sa drugom turbinom se ne mogu zezati praviti hibrid dizne mapa itd Share this post Link to post Share on other sites
mateo.split 0 Posted June 10, 2010 (edited) možda bi trebalo napomenuti da se radi o 1.6 TDi golf2, koliko je vidljivo iz tvog infa........... ako sam u pravu razmislja sam kako cu to staviti na kraj ali me ocito nesto omelo! Edited June 10, 2010 by mateo.split Share this post Link to post Share on other sites
Endi 0 Posted June 11, 2010 Ipak sam se odlucio za mat crnu,evo kako je ispalo nisam sve slikao kada postavim na auto bice jos fotki... Share this post Link to post Share on other sites
Endi 0 Posted June 13, 2010 (edited) Postavio chip probao,zadovoljan i onda prodao auto za oko 5000eura Edited June 13, 2010 by Endi Share this post Link to post Share on other sites