1 1
TheFog

Anketa za vlasnike VW/VAG vozila i članove VWCC

Anketa za vlasnike VW/VAG vozila i članove VWCC  

44 members have voted

1. 1. Koristite li servisne usluge ovla?tenih servisera?

• Koristim samo (ili većinom) usluge servisa iz mre?e ovla?tenih servisera i zadovoljan sam uslugom.
      3
    • Koristim samo (ili većinom) usluge servisa iz mre?e ovla?tenih servisera, ali nisam zadovoljan uslugom.
      1
    • Ne koristim usluge servisa iz mre?e ovla?tenih servisera.
      36

Recommended Posts

Molimo, izjasnite se po pitanju korištenja usluga servisa iz mreže ovlaštenih VW/VAG servisa, te kojim segmentom ste zadovoljni, kojim ne; a ako ne koristite te usluge, zašto.

Cijenimo Vaše mišljenje, hvala!

Ukoliko već niste, molimo da se izjasnite i u ostalim anketama:

Da kupujete novo vozilo, dali bi VW opet bio Vaš izbor?

Koristite li originalne rezervne dijelove?

nekoristim usluge, nema smisla golfa 2 voditi na redovni servis koji kosta vise nego samo auto :lol2

+taj servis je na neki nacin samo pljacka jer naplate puno "ruke" nego sta to zapravo dodje!

nhf onima koji rade u ovlastenima!

Edited by mateo.split

Da koristim usluge ovlaštenog servisa!

Odabrao sam odgovor 1.Koristim samo (ili većinom) usluge servisa iz mreže ovlaštenih servisera i zadovoljan sam uslugom. , makar nisam u potpunosti zadovoljan uslugom!

Zamjerka se odnosi na brzinu usluge. Mislim da se automobil predugo zadržava u u radioni, te samim time, poskupljuje cijenu servisiranja koja ionako nije jeftina (1 radni sat oko 250 kn).

Konkretno - redovni servis (zamjena ulja + filteri (zrak, uljni...)) u ovlaštenom servisu traje cca. 4 - 5 sati, što mi se čini ipak previše. (ispravite me ako griješim)

Najveći problem je u tome što nitko nema 4 sata vremena gubiti u ovlaštenom servisu čekajući da se auto završi. Pa se tu javljaju problemi, prijevoza, do grada, pa onda kada te pozovu, natrag u servis... nakraju to ispada jako problematično, osim ako ne uzmeš zamjensko vozilo, koje je preskupo (1 dan cca 500 kn)

Ali dobro što je tu je. Nastaviti ću i dalje koristiti usluge ovlaštenog VW servisa.

Da koristim usluge ovlaštenog servisa!

Odabrao sam odgovor 1.Koristim samo (ili većinom) usluge servisa iz mreže ovlaštenih servisera i zadovoljan sam uslugom. , makar nisam u potpunosti zadovoljan uslugom!

Zamjerka se odnosi na brzinu usluge. Mislim da se automobil predugo zadržava u u radioni, te samim time, poskupljuje cijenu servisiranja koja ionako nije jeftina (1 radni sat oko 250 kn).

Konkretno - redovni servis (zamjena ulja + filteri (zrak, uljni...)) u ovlaštenom servisu traje cca. 4 - 5 sati, što mi se čini ipak previše. (ispravite me ako griješim)

Najveći problem je u tome što nitko nema 4 sata vremena gubiti u ovlaštenom servisu čekajući da se auto završi. Pa se tu javljaju problemi, prijevoza, do grada, pa onda kada te pozovu, natrag u servis... nakraju to ispada jako problematično, osim ako ne uzmeš zamjensko vozilo, koje je preskupo (1 dan cca 500 kn)

Ali dobro što je tu je. Nastaviti ću i dalje koristiti usluge ovlaštenog VW servisa.

dali cekas kad dodjes kod doktora glava te boli pa i dalje cekas jer doktor pije kavu ili je na nekom sastanku

inace ne koristim usluge ovlastenog servisa mada bi mogo pcet jer imaju akcije i za starije aute od 3 godine

Ne koristim niti ne zelim...

Primjer od danas: zamjena kuplung seta na Caddy-u 2007 sdi!

- Valeo set (orginalna ugradnja je takoder Valeo) 1250kn (ovo je full cijena bez rabata)

- rad - 400 kn

-Vrijeme rada: poceo u 8 ujutro, zavrsio do 12, s tim da me odvezo kuci i dovezo mi auto :palacg

U ovlastenom servisu bi me kostalo barem 3 puta vise :palacg

Edited by Vuxa

dali cekas kad dodjes kod doktora glava te boli pa i dalje cekas jer doktor pije kavu ili je na nekom sastanku

Da, ali oni su tu zbog nas + masno ih plaćamo tako da usporedba i nije baš najbolja.

Imam privatnog servisera potkovanog u ovlaštenom servisu, tak da ruke ne plačam samo djelove!

A da sam u situaciji ko večina sumljam da bi sa svojim autima posječival ovlaštene servise zbog cijena (osim slučaja garancije)

Da iman novog vw-a od 30-40 tisuća eura punog elektronike i čudnovatih kutija i sprava sigurno bi iša u ovlašteni.....ovako nema smisla sa corradom a ionako znan sve o njemu plus iman doma sve rezervne dijelove pa sve na autu radin sam,osim pituravanja :D

Nejdem u ovlašteni jer su jednostavno preskupi. Kad im šaljem mailove ne odgvaraju, kad ih zovem na telefon im se neda razgovarat tako da briga o korisniku je mizerna :palacd

Kaj se tiče redovitog servisiranja to mogu sam sa frendom sve obavit, lokalni meštar ima VAG dijagnostiku, a za sve delikatne i škakljive stvari postoji jedan lik u Samoboru kojemu podosta ovlaštenih servisa šalje aute kad ne mogu sami utvrdit kvar, a radni sat mu je jeftiniji.

Neidem u ovlašteni niti imam ikakvu namjeru opće tamo ić

1500kn obična promjena ulja i filtera - kako da ne, pa nisam debil i još k tome nemogu bit pored auta (nije da želim bit pored auta al iskustva su takva da im nemožeš baš vjerovat)....

ovako me obična promjena ulja i filtera ispadne ~ 500kn (~350-400 ulje, 50-60 filter ulja, 50kn frendu mehaničaru za dizalicu i posal/pomoć, i 20-30 za par pivi koje mahnemo usput dok se radi...) ili još manje ak mi se samom zahebava doma na kanalu jer sam si to sve ionako sposoban sam napravit...

Edited by marin-82

Zato šta su lopovi preskupi, a znam slučajeva kada su uzeli novac, a nisu nista napravili.

1 1