max300f 0 Posted June 9, 2010 (edited) bio kod majstora i konj nije zategnuo natrag instrument ploču nego ostavio kad se pali vibrira,ja mislio da je sat ili nešto kad probam rukom ono se trese tabla kako to zategnut gdje su glavni šarafi od instrument... Edited June 9, 2010 by 0r25357 Share this post Link to post Share on other sites
max300f 0 Posted June 9, 2010 bio kod majstora i konj nije zategnuo natrag instrument ploču nego ostavio kad se pali vibrira,ja mislio da je sat ili nešto kad probam rukom ono se trese tabla kako to zategnut gdje su glavni šarafi od instrument... pa šta nitko?? pitam neznam di s nalaze ti glavni šarafi koji drže instrument tablu pričvršćenom... Share this post Link to post Share on other sites
josip rugvica 0 Posted June 9, 2010 vidi ispod haube tamo kod motorica brisaca jel stegnuto imas 2 sarafa ja mislim Share this post Link to post Share on other sites
max300f 0 Posted June 9, 2010 vidi ispod haube tamo kod motorica brisaca jel stegnuto imas 2 sarafa ja mislim e hvala puno ja mislio da su šarafi iznutra... a gdje još ima tih šarafa da to sve zategnem? Share this post Link to post Share on other sites
josip rugvica 0 Posted June 9, 2010 a jbg imas svugdje trebas one plastike poskidat pa onda ces vidjeti gdje jos ima jer ne sjecam se ni ja vise Share this post Link to post Share on other sites
vjeko86 0 Posted June 9, 2010 e pa ako je takav majstor onda mu se fino ležerno vratiš i pokažeš mu šta je napravio Share this post Link to post Share on other sites
hard_weasel 0 Posted June 15, 2010 moraš skinuti one ukrasne plastike oko instrument table i ispod nje imas 4 sarafa koja drze tablu samo njih malo dotegneš ne prejako da nebi ostao bez plastike i to ti je to !! Share this post Link to post Share on other sites
vr-turbo 0 Posted June 15, 2010 Vrati auto majstoru.....i ima malo više od 4 šarafa.... Share this post Link to post Share on other sites
max300f 0 Posted June 16, 2010 moraš skinuti one ukrasne plastike oko instrument table i ispod nje imas 4 sarafa koja drze tablu samo njih malo dotegneš ne prejako da nebi ostao bez plastike i to ti je to !! koje ukrane plastike? gdje se točno nalaze ti šarafi? jer meni vibrira samo lijeva strana tamo bi negdje trebalo zašarafit al nemam pojma gdje! Share this post Link to post Share on other sites
max300f 0 Posted June 16, 2010 Vrati auto majstoru.....i ima malo više od 4 šarafa.... ma problem je šta bi on to radio tjedan dana! a više ja to volim DIY,jer kad napraviš sam znaš da je napravljeno...ovako bi idiot pur pjene stavio...nebi on to zatezao 100%! Share this post Link to post Share on other sites
max300f 0 Posted June 16, 2010 znam da sam dosadan s ovim ali stvarno živcira vibriranje ako itko zna gdje se nalaze ti šarafi neka malo objasni! Thanks! Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted June 16, 2010 (edited) OVako imaš dvije desetke tamo u kadici di dodju brisači i filter zraka, Potrebna ti je duboka desetka jer je dugački navoj pa nečeš moći do kraja zašarafiti. Jedna desetka ti je ful blizu filtera zraka u gornjem kutu kadice tj prema staklu više, a druga ti je kod motorića brisača praktički točno iza motorića brisača. TO su dva najbitnija, zatim imaš 8 kom osmica šarafa kad poskidaš plastike, onu plastiku iznad osigurača, suvozačku ladicu, srednju konzolu di ti je mjenjač, i još dva križna u ljevo mutu armature gledajući dolje prema štoku i isto tako na desnom djelu i to je to ako ti kaj nebu jasno nazovi me Edited June 16, 2010 by vekyman1 Share this post Link to post Share on other sites
max300f 0 Posted June 16, 2010 OVako imaš... Hvala prijatelju! Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted July 28, 2010 Da li netko ima neki vodič,detaljni,kako skinuti tablu na Golfu 3,odnosno Ventu?Znači da ima obilježeno na slikama svaki vijak koji treba skinuti? Share this post Link to post Share on other sites